- شروع کننده موضوع
Shervix
Agent Smith
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- رفسنجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
Lol
من در مورد گزاره ات حرفامو زده بودم.اينبار حرفم به خاطر مسخره بودن طرز بحث كردنت بود.منم از طرز حرف زدن منظورم پست اول نبود بلكه جوابت به پست من بود.بحثمون و صحبتمون در مورد مسئلهی دیگهای بود... لحن حرف زدن من و این که خارج از اون مبحث که صحبت میکردیم من چطوری حرف میزنم ربطی به حرفایی که اونجا زدم نداره... من در مورد ابراز احساسات و ناله کردن در شبکات اجتماعی حرف میزدم.. منم گفتم اصن طرز استدلالت و این که چنین نتیجهای گرفتی نادرسته رفیق... حتی اگر من آدم بیادب و بیشعور و بقول تو نقضکنندهی حرفهای خودم در عملم هستم، در بررسی گزارههای من که موضوع اصلی این تاپیک بوده تفاوتی ایجاد نمیکنه.. گرفتی شلمغز
خب ديگه وقتى هنوز نميدونى چطور بايد حرف زد ميخواى حرف بزنو اصلاح كنى؟شرمنده ولی واقعا تخمم هم نیست ادبیاتمو حال کردی یا نه.. راجع به منطقی هم که به اون دوست اسکلمون جواب دادم همونو خودت بخون
من در مورد گزاره ات حرفامو زده بودم.اينبار حرفم به خاطر مسخره بودن طرز بحث كردنت بود.منم از طرز حرف زدن منظورم پست اول نبود بلكه جوابت به پست من بود.
وقتى توان اصلاح طرز حرف زدنتو ندارى ميخواى حرف بزنو اصلاح كنى؟
خب ديگه وقتى هنوز نميدونى چطور بايد حرف زد ميخواى حرف بزنو اصلاح كنى؟
اول طرز حرف زدنو ياد بگير
ببين منم ناراحت نشدم به هر حال.من حرفتو صرف ادبيات يا گوينده اش رد نكردم خودشو رد كردم.منظورم هم از توهين واكنشت به پيامم در مورد lol بود كه خب ادامشم دادىناراحت نشو حالا.. ولی حرفات ربطی نداره.. این که من سیگاریم و بیام با برهان بگم سیگار نادرسته کشیدنش و مضره، دلیل نمیشه که سیگار مضر نباشه.. کلا حرف ها رو باید جدای شخص گوینده و این که بهش عمل میکنه یا نه بررسی کنی ... نمیخواستم ناراحتت کنم خلاصه.. تو شلمغز نیستی عزیزم