تو ح.ب چی بنویسیم

• شروع کننده موضوع

Shervix

Agent Smith
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
سال فارغ التحصیلی
1398
Lol

صوراسرافيل

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلى
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
بحثمون و صحبتمون در مورد مسئله‌ی دیگه‌ای بود... لحن حرف زدن من و این که خارج از اون مبحث که صحبت می‌کردیم من چطوری حرف میزنم ربطی به حرفایی که اونجا زدم نداره... من در مورد ابراز احساسات و ناله کردن در شبکات اجتماعی حرف می‌زدم.. منم گفتم اصن طرز استدلالت و این که چنین نتیجه‌ای گرفتی نادرسته رفیق... حتی اگر من آدم بی‌ادب و بی‌شعور و بقول تو نقض‌کننده‌ی حرف‌های خودم در عملم هستم، در بررسی گزاره‌های من که موضوع اصلی این تاپیک بوده تفاوتی ایجاد نمیکنه.. گرفتی شل‌مغز
من در مورد گزاره ات حرفامو زده بودم.اينبار حرفم به خاطر مسخره بودن طرز بحث كردنت بود.منم از طرز حرف زدن منظورم پست اول نبود بلكه جوابت به پست من بود.
وقتى توان اصلاح طرز حرف زدنتو ندارى ميخواى حرف بزنو اصلاح كنى؟
شرمنده ولی واقعا تخمم هم نیست ادبیاتمو حال کردی یا نه.. راجع به منطقی هم که به اون دوست اسکلمون جواب دادم همونو خودت بخون
خب ديگه وقتى هنوز نميدونى چطور بايد حرف زد ميخواى حرف بزنو اصلاح كنى؟
اول طرز حرف زدنو ياد بگير

• شروع کننده موضوع

Shervix

Agent Smith
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
سال فارغ التحصیلی
1398
من در مورد گزاره ات حرفامو زده بودم.اينبار حرفم به خاطر مسخره بودن طرز بحث كردنت بود.منم از طرز حرف زدن منظورم پست اول نبود بلكه جوابت به پست من بود.
وقتى توان اصلاح طرز حرف زدنتو ندارى ميخواى حرف بزنو اصلاح كنى؟

خب ديگه وقتى هنوز نميدونى چطور بايد حرف زد ميخواى حرف بزنو اصلاح كنى؟
اول طرز حرف زدنو ياد بگير

ناراحت نشو حالا.. ولی حرفات ربطی نداره.. این که من سیگاریم و بیام با برهان بگم سیگار نادرسته کشیدنش و مضره، دلیل نمیشه که سیگار مضر نباشه.. کلا حرف ها رو باید جدای شخص گوینده و این که بهش عمل میکنه یا نه بررسی کنی ... نمیخواستم ناراحتت کنم خلاصه.. تو شلمغز نیستی عزیزم

• شروع کننده موضوع

Shervix

Agent Smith
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
رفسنجان
سال فارغ التحصیلی
1398
Lol

صوراسرافيل

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلى
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
0000
ناراحت نشو حالا.. ولی حرفات ربطی نداره.. این که من سیگاریم و بیام با برهان بگم سیگار نادرسته کشیدنش و مضره، دلیل نمیشه که سیگار مضر نباشه.. کلا حرف ها رو باید جدای شخص گوینده و این که بهش عمل میکنه یا نه بررسی کنی ... نمیخواستم ناراحتت کنم خلاصه.. تو شلمغز نیستی عزیزم
ببين منم ناراحت نشدم به هر حال.من حرفتو صرف ادبيات يا گوينده اش رد نكردم خودشو رد كردم.منظورم هم از توهين واكنشت به پيامم در مورد lol بود كه خب ادامشم دادى
ببين بحث كه تموم شد اما اين جالب نيست كه هر حرفى رو اول بزنى بعد بگى نميخواستم و اينا.ولى خواهشا قبل از زدن يه حرف كمى روش فكر كن.

ادبياتت سريع تغيير ميكنه اما به هر حال ، ببين اينو بهت به عنوان يه دوست ميگم،احساساتتو سر افراد خالى نكن.ضررش خيلى زياده.
به هر حال بحث خوبى بود.

Leo

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1399
@Shervix
از مفهومِ «منطق» فقط همین مغلطه‌ی توسل به شخص رو بلدی؟ :)) خب پسرِ خوب، یکی از شکل‌های همین مغلطه‌ای که دهنِ ملت رو با مطرح کردنش سرویس کردی، توهین کردن و فحّاشی‌ه. این نکته رو هم بذار کنارِ اطلاعاتِ گسترده‌ت، که بعداً انقدر تو صحبت‌هات «مغلطه در مغلطه» راه نندازی.
تنها کاری که این وسط کردی، این بود که اومدی در جوابِ پست‌های چند نفر تو حرف بزن نظرِ شخصیِ خودت رو درباره‌ی زندگی و کلاً «لایف‌استایلِ سالم» با کلماتِ زشت و تحقیرآمیز گفتی. پس انقدر حرف از «منطق» و استدلال نزن! وجه اشتراکِ تو و بقیه‌ای که تو این تاپیک نظر دادن، این هستش که همگی فقط یه نظرِ شخصیِ ساده رو توضیح دادین و دیدگاهِ خودتون نسبت به زندگی رو بدونِ هیچ استدلال و توضیحِ قانع‌کننده‌ای گفتید. ولی با این تفاوت که تو بعد از یه مدت کاملاً لحنِ پرخاشگرانه و بی‌ادبانه به خودت گرفتی. حرفات از همون اولش هم هیچ منطقِ خاصی نداشته که الان بخوای بقیه رو متهم به مغالطه و سفسطه کنی!

نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics