نمایشگاه کتاب مجازی ۹۹

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام بچه ها
من یه کتاب میخوام میاره هااااا ولی می نویسه امکان خرید وجود ندارد
یعنی تموم کردن ؟؟
اگه صبر کنم امکان خرید ممکنه داشته باشه ؟؟؟

سلام بچه ها
من یه کتاب میخوام میاره هااااا ولی می نویسه امکان خرید وجود ندارد
یعنی تموم کردن ؟؟
اگه صبر کنم امکان خرید ممکنه داشته باشه ؟؟؟
فکر نمیکنم موجود بشه چون زمان نمایشگاه 1 تا 6 بهمن اعلام شده و نهایتا 1-2 روز هم تمدید بشه.

بیاین بگین چیا خریدین :-"
اینم خرید خودم :-"
image_2021_01_24_232747.png

بچه ها کسی برای مدیریت استرس کتابی خریده که راضی باشه ؟؟؟
کتابی میخوام که فقط حرف نزنه و توضیح بده ، میخوام " تمرین " یاد بده برای مدیریت استرس

آخرین ویرایش:
میخواستم 5 تا کتاب بگیرم، بیشتر از هف هشتا گرفتم. خر شدم ولی گرفتم.
علی رغم میل باطنی کتابام هیچ کدوم تو حوزه ادبیات نیست متاسفانه. یه دونه مجموعه اشعار شیرکو بیکس رو میخواستم بگیرم که اونم خدا تومن بود بیخیال شدم :))
یه کتاب در باب خودشناسی گرفتم، بقیه کتابام تو حوزه مدیریت بود متناسب با کارم انشالله.

هر پنج تا کتابم تو دو نوبت رسید.
غزل‌های سعدی _ رنج‌های ورتر جوان _ ما یک نفر (این واقعا مسخره بود. ۵۰۰ صفحه‌ست به این صورت که تو هر صفحه ۵ تا جمله‌س که بعد از هر نقطه اینتر زده رفته خط بعدی) _ داشتن یا بودن اریک فروم (بقیه‌ی کتابای فروم رو هم میخواستم ولی سر پرداخت ارور داد و حتی پولم برگشت نخورد) _ و جامعه شناسی عشق

بالاخره يه كتابم گير ما اومد كه ميخواستم
اما نمى دونم چرا كتب فلسفى و ادبى تو نمايشگاه انفدر قحطه؟!

رمان «زندگی دوم» رو کسی خونده؟
متنش به جذابیت خلاصه ای که ازش خوندم هست؟!

سه شنبه ها با موری
دنیای سوفی
کافکا در کرانه
طاعون
گرفتم ، در مورد این دوتای آخر نمیدونم واقعا چه جوری ان :"""
جام جهانی در جوادیه برای داداشم گرفتم (البته که بعد خوندش پسش میگیرم و خودم نگهش میدارم : )))) )
خیلی دنبال جزء از کل(ترجمه پیمان خاکسار) بودم ولی تمام چاپ هاش از روز اول ناموجود بودن :(
خیلی دوست داشتم چهار جلدی قصه های امیرعلی رو هم بگیرم منتها اونم فقط جلد سومش رو دیدم که همونم ناموجود بود :"""
کتاب تخصصی رشته هم کلا بهش فکر نکردم :D (امیدوارم که پشیمون نشم)

من از وقتی نمایشگاه شروع شده در پی ریگ روانم
(خود کتاب جدا گرون بود تا جایی که یادمه)
و تو همه صفحه هاش زده امکان خرید وجود ندارد

سه شنبه ها با موری
دنیای سوفی
کافکا در کرانه
طاعون
گرفتم ، در مورد این دوتای آخر نمیدونم واقعا چه جوری ان :"""
جام جهانی در جوادیه برای داداشم گرفتم (البته که بعد خوندش پسش میگیرم و خودم نگهش میدارم : )))) )
خیلی دنبال جزء از کل(ترجمه پیمان خاکسار) بودم ولی تمام چاپ هاش از روز اول ناموجود بودن :(
خیلی دوست داشتم چهار جلدی قصه های امیرعلی رو هم بگیرم منتها اونم فقط جلد سومش رو دیدم که همونم ناموجود بود :"""
کتاب تخصصی رشته هم کلا بهش فکر نکردم :D (امیدوارم که پشیمون نشم)
جزء از کل خیلی دل منو سوزوند واقعا میخواستم بخرمش :-<

«قصه آشنا» ی احمد محمود رو گرفتم که بعد از سه کتابش بخونم. باشد که شما بقیه کتب ارزنده این عزیز رو بهم هدیه کنید ^_^

چجوری گیرش آوردی؟ برای من اصن نبود توی کل نمایشگاه!
من مشکلی توی پیدا کردنش نداشتم فقط فکر کنم چاپ های اول کلا ناموجود بودن که اونم چند چاپ آخر مشکلی نبود

خب اولین کتابم به دستم رسید و به احتمال بسیار زیاد فردا دو تا سه کتاب دیگه هم میاد برام. تا اینجا راضی بودم از کارشون :))
فقط دوتا کتابه که چند روزه سفارش دادم و هنوز ارسال نشده. این منو میترسونه که یه وقت نخوان بپیچونن مارو :))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا