صوراسرافيل
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلى
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 0000
اون شرايط كه ارتباطى با هيئت امنايى بودن اونجا نداره،هيئت امنايى يه شكلى از دولتيه،فرق دقيقشونو نميدونم.من بيشتر دبستانم رو يك مدرسه دولتى متوسط رفتم،از لحاظ درسى كه هيچ فرقى ندارن،خصوصا در دوره دبستان.ولى از لحاظ اخلاق بچه هاى مدرسه كه گفتيد،بچه هاى مدارس مختلف چندان فرقى ندارن،كلا وضع فرهنگى جامعه خوب نيست.وگرنه در مدارس غيرانتفاعى هم اوضاع اخلاقى بچه ها چندان فرقى نداره،اونجا هم همونطوره.این دقیقا عقیده ای هست که مادر من سفت و سخت بهش معتقد بودن.
در مورد ابتدایی نظر خاصی ندارم، تنها چیزی که اونقدری به چشمم اومد سطح فرهنگی و اجتماعی پایین خانواده ها بود ، اما دوره اول که هیات امنایی بودم (در واقع فقط اسمش هیات امنایی بود، از دولتی ترین مدارس هم دولتی تر بود) واقعا بدترین سه سال عمرم بودن و زمان خیلی زیادی برد که تاثیر منفیش روی روحیه م و اعتماد به نفسی که به واسطه معلم ها و مسئولین و بچه ها ازم گرفته شده بود (به دلایل نامعلوم و بعضا به شدت غیرمنطقی) جبران بشه
در واقع اونجا طوری باهام رفتار میشد (واقعا بچه بدی نبودم که سزاوار رفتار بدی باشم) که الان نمیتونم با خوش برخوردی مسئولین سمپاد کنار بیام و برام عجیبه.