- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
بیوگرافی مردم رو آنالیز میکنه بعد صحبت میکنهبرادر دارم :)
یه خواهر کوچولو به اسم فاطمه داره که دوست داشته اسمش عسل باشه «تو بیوگرافیت که نوشته بودی خوندم»
بیوگرافی مردم رو آنالیز میکنه بعد صحبت میکنهبرادر دارم :)
یه خواهر کوچولو به اسم فاطمه داره که دوست داشته اسمش عسل باشه «تو بیوگرافیت که نوشته بودی خوندم»
خشکلهبیوگرافی مردم رو آنالیز میکنه بعد صحبت میکنه
از چیزی که قبلا گفتم مهربون تره:)خشکله
زشت نیستم :)خشکله
تلگرام دارهزشت نیستم :)
احتمالا فردا توی اون لینکی که گذاشته بود تا به ۷ تا سوالش جواب بدیم یه جواب جدید دریافت می کنه :)
در ماه آینده امتیازش از من بالاتر میره..زشت نیستم :)
احتمالا فردا توی اون لینکی که گذاشته بود تا به ۷ تا سوالش جواب بدیم یه جواب جدید دریافت می کنه :)
اینستا دارهدر ماه آینده امتیازش از من بالاتر میره..
وقتی میای حدسی بزنی که همه آدم ها رو شامل بشه و یکی از بین ادما گیرت میاد که عجیبه...تلگرام داره
دارم ولی کلا نگاهشم نمیکنم فکر کن بریم ببینیم مردم شام چی خوردن ...بخدا که مسخرساینستا داره
نچاینستا حرام است :) از حاج دارک لایت
به حجاب اعتقاد داره «داری یا نداری؟»
این بدهنچ
واتسپ داره
واقعا نمیدونم در اصل یه روز به این فکر میکنم کجا نوشته یه روز فکر میکنم چی حقیقت داره چی نداره الان تنها اعتقادی که دارم اینه که انسان نادانه و تمام و همه چیز تو این دنیا ممکنه پس همچنان نمیدونم جواب بهتریه..اینستا حرام است :) از حاج دارک لایت
به حجاب اعتقاد داره «داری یا نداری؟»
آره آره اونو دارم قطعا اصلا امکان نداره که نباشه ولی فکر میکنم هیچی نمیدونم ازش و اگرم بدونم خیلی ناچیزهآره
به وجود خدا اعتقاد داره «بگی نه زنگ می زنم پلیس :) به من ثابت شده که هست»
یاپآره آره اونو دارم قطعا اصلا امکان نداره که نباشه ولی فکر میکنم هیچی نمیدونم ازش و اگرم بدونم خیلی ناچیزه
از سایت خوشش میاد
خدا رو دوست دارهیاپ
مسلمونه
نچخدا رو دوست داره
خیلی از چیز هایی که همسن و سالاش بهشون علاقه دارن، واسش چیز ها یا کار های تباهیه.نچ
مادر شو دوس داره
زودرنجهخیلی از چیز هایی که همسن و سالاش بهشون علاقه دارن، واسش چیز ها یا کار های تباهیه.
متاسفانهزودرنجه
داداشش خیلی اذیتش میکنه ولی دوسش دارهمتاسفانه
تک فرزنده