TiaTi
کوچولو..
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1406
همش تو سایتهفکر می کنه هرچی عرف جامعه میگه درسته و نظرای اقلیت رو محکوم به شکست میدونه
همش تو سایتهفکر می کنه هرچی عرف جامعه میگه درسته و نظرای اقلیت رو محکوم به شکست میدونه
خواهر منه*_*همش تو سایته
این بدهخواهر منه*_*
قتنثتسمثتشچتثثشمتقمینسمگسمثچشخواهر منه*_*
فکر میکنه فقط خودش دین و مذهب میفهمهاین بده
خواهر من نیست :)
پیام قبلیمو که گفتم من حامی اخلاقم و ... رو نخوندهفکر میکنه فقط خودش دین و مذهب میفهمه
فکر میکنه خودش اخلاق حالیشه و بقیه نمیفهمنپیام قبلیمو که گفتم من حامی اخلاقم و ... رو نخونده
البته چرا، فقط بخش هاییشو نمی فهمه، چون دلش به حال اون کبوتر و کولر و اینا سوختچیزی از اخلاق نمیفهمه
بحث کردن رو دوس دارهالبته چرا، فقط بخش هاییشو نمی فهمه، چون دلش به حال اون کبوتر و کولر و اینا سوخت
خیلی :)بحث کردن رو دوس داره
اصلاااً دوس ندارم همرنگ جماعت باشمخیلی :)
دوست داره همرنگ جماعت باشه، نه رسواش
نه، هدفون بهتره بنظرماصلاااً دوس ندارم همرنگ جماعت باشم
هنذفری رو به هدفون ترجیح میده
قبلاً، الان نهنه، هدفون بهتره بنظرم
پدر و مادرش گوشیشو بعضی اوقات چک می کنن
برای من الان هم صدق می کنه، رمز بزارم هم میگن چه غلطی داری می کنی که رمز گذاشتی :دیقبلاً، الان نه
کتابخونه
موهاش شبیه جوجه تیغیهبرای من الان هم صدق می کنه، رمز بزارم هم میگن چه غلطی داری می کنی که رمز گذاشتی :دی
آره، کتاب زیاد دارم
سری کتاب مورد علاقش (قصه های همیشگی) نوشته کریس کالفره از نشر پرتقال (اگه نیست هم وقتی بخونیش میشه)
دوست داره به بقیه کمک کنهموهاش شبیه جوجه تیغیه
آره ولی بقیه ازم کمک نمیخوان:/دوست داره به بقیه کمک کنه
نمیدونه که وقتی حدسی میزنیم راجب نفر بالاییه و کسی که پاسخ میده نباید حدسو بگیره به خودشآره ولی بقیه ازم کمک نمیخوان:/
آلان آنلاینه :)
خیال پردازهنمیدونه که وقتی حدسی میزنیم راجب نفر بالاییه و کسی که پاسخ میده نباید حدسو بگیره به خودش
TiaTiخیال پردازه