تابستان 1400 را چگونه خواهید گذراند؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Ich bin ..
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
دهم و یازدهم رو میخونم، تستاشو میزنم، تفریح رو به کمترین حد ممکن می‌رسونم، اکانت های مجازیم رو میدم دست امید و خودم دیگه فعالیتی نمیکنم و خودمو شبیه یه آدم کنکوری میکنم:-??
حدود یک هفته این‌ مدلی زندگی کرده و سپس با یک ک**لقش به روال سابق برمی‌گردم :))

خب اول که یه عالمه باید برم دکتر (=
دندون پزشکی، چشم پزشکی، دکتر پوست، دکتر تغذیه و...
ورزش کردن رو شروع کنم، وویسای کلاس رو از اول گوش بدم و جدی پی نویسندگی رو بگیرم، دوره ی جدید شرکت کنم، زبان بخونم، کتاب های لیستم رو شروع کنم به خوندن، آشپزی یاد بگیرم.
کلی کار دیگه هم هست اما دیگه تو تابستون نمیگنجه. [:

روان‌پزشک
تغذیه
ورزش
درس

پادکست ساعت صفر و بازی باز رو ادامه میدم
و همچنان باب اسفنجی تماشا خواهم کرد البته زبان اصلیش
ترم تابستونی خواهم گرفت و اکثر وقتم را در خانه خواهم گذراند
مطالعه در مورد نجوم خواهم داشت
ولی خواهم دانست فراخ بودن بازده انجام این کارها را پایین میاورد

به نام خدا از 11 تیر تا اواسط مرداد را در استرس جوابهای کنکور میگذرانیم
از اواسط مرداد تا یک مهر در عذاب وجدان اینکه چرا یک ماه قبل تفریح نکردیم میگذارنیم ( چون دو حالت داره یا قبول میشم که میگم خاک تو سرم که یه ماه الکی استرس کشیدم اگرم قبول نشم میگم خاک بر سرم که یک ماه تفریح نکردم که انرژی بگیرم برای دوباره خوندن(: )
(: البته یه لیست بلند از فیلمایی دارم که قراره ببینم ولی مطمئنم نهایتا 1 سریال رو میبینم و بقیه اش رو میخوابم
یه پازل 2000 تیکه خریدم از الان برای تابستون (: + یک کلاس برنامه نویسی شرکت میکنم
همین دیگه (:

به نام خدا از 11 تیر تا اواسط مرداد را در استرس جوابهای کنکور میگذرانیم
از اواسط مرداد تا یک مهر در عذاب وجدان اینکه چرا یک ماه قبل تفریح نکردیم میگذارنیم ( چون دو حالت داره یا قبول میشم که میگم خاک تو سرم که یه ماه الکی استرس کشیدم اگرم قبول نشم میگم خاک بر سرم که یک ماه تفریح نکردم که انرژی بگیرم برای دوباره خوندن(: )
(: البته یه لیست بلند از فیلمایی دارم که قراره ببینم ولی مطمئنم نهایتا 1 سریال رو میبینم و بقیه اش رو میخوابم
یه پازل 2000 تیکه خریدم از الان برای تابستون (: + یک کلاس برنامه نویسی شرکت میکنم
همین دیگه (:
یه ایده برای کسایی که شجاعتشُ دارن زدن جواب هاتون ، چک کردن وگرفتن درصد ( این دوتا را بدین کسی براتون انجام بده. ) در نهایت گرفتن حدود رتبه به اینکه متوجه بشی چه حالی باید داشته باشی کمک می کنه؛ البته میدونم بازم خیلی اتفاقا ممکنه بیفته ؛که رتبتون جابه جا بشه ولی حسی که باید داشته باشی متوجه میشی. این کاری بود که من کردم و سال بعد سریع شروع کردم به خوندن برای سال بعد.

قرار شده ساک ببندیم بعد از کنکور بیان دنبالم بریم خونه مامانبزرگم تو رامسر :D
من که بعید میدونم دیگه بیام مناسبت ها هم خودشون تلفنی انجام بدن.
دلم میخواد این تابستون یه خستگی درست و حسابی در بیارم.خداروشکر دایی های پایه ای دارم که اگه زن هاشون بزارن این تابستون برعکس 17 تای قبلی قراره خیلی باحال بشه.
استرااااحتت+فحش دادن روزانه به مدرسه+کنکور+جوابش:))

دهم رو که جمع کردم امسال..
میخوام بشینم یازدهم رو هم جمع کنم کامل..
ی قسمت هایی هم از دوازدهم بخونم تا پیش بیفتم..
امیدوارم وقت بکنم !

یه چنتا سریال با زبان اصلی میبینم که یکم زبانم تقویت شه
به اضافه همون اموختن کامل قواعدو ادامه میدهیم
میرویم استخر و در تیم جدید عضو میشویم و از تیم قبلی که 5 سال مث بز فقط اسم تیم داشتن خارج میشویم
به اضافه میخوام یه سازیو شروع کنم
از یه طرف میخوام برگردم باشگاه ژیمناستیکم بیفتم با پا معلمم بگم خیلی چیز خوردم ول کردم جون جدت یکاری کن یه ماهه برگردم به همون بدن سابق به مسابقات برسم
به علاوه میرم کتابخونه کارتمو پس میگیرم و دوباره برمیگردیم به همون هفته های کتابخونیو نقدش
دیگه اینکه طراحی چهره رو ادامه میدم
با دوستان قرار میگذاریم برویم پارک بانوان شهر دوچرخه سواری ( جاهای دیگه که اسلام به خطر میفته)
دیگه اینکه اینستا و توییتر نصب میکنیم و بیشتر از قبل در فضای مجازی فرو میرویم(برعکس همه)
دوست دارم برنامه نویسیو بیاموزم و کلاس اناتومی و تشریح برم ( نمد تو کرج وحود داره یا نه)
همونطور که مشاهده نمودید کل برنامه به جز چنتا مورد بر پایه کرونا به فنا میرود
اون نصف دیگه رو هم روز 1400/6/31 میام تو همین تاپیک و با افتخار میگم انجام ندادم
روز خوش عزیزان

به قوه الهی مدرک آیلتسمو که یه سال برای امتحان دادنش به لطف کرونا تاخیر دادم رو میگیرم
سیستم خوابم رو درست میکنم و سعی میکنم به خودم عادت بدم هرروز صبح ۵کیلومترم رو بدوام
کالیمبا و گیتار رو بیشتر تمرین میکنم. آهنگایی که تمرینشون رو ناقص ول کردم رو کامل میکنم
امسااال دیگه تو گودریدز حماسه آفرینی نمیکنم و واقعا تعداد کتابایی که تعیین کردم رو میخونم, و خب قاعدتا زبان اصلی
امتحان ماک زبان آلمانی میدم ببینم دوسال فاصله انداختنم چند لول سطحمو آورده پایین
کاشت ناخن :d موهامو کوتاه میکنم و رنگ شکلاتی میزنم که هایلایتای بلوند و عسلی موهام بره
یاد میگیرم با این آیپد لامصب چجوری نت برمیدارن
بعدم که خرید و سفارت و بستن چمدون که عازم دانشگاه شیم

مسافرت میرم
زیاد خرید میکنم 8->
یه عالمه تست که نزدمو میزنم
دوره ژنتیک یا بیوشیمی میرم
کلاس شیمی میرم
المپیاد میخونم
اونقد آهنگ گوش میدم ک بمیرم

سرگرم امتحانات پایان ترم خواهم بود
خواندن کتابهای جدید غیر درسی
ادامه ارتقای زبان انگلیسی

یک ماه باید بیمارستان برم، تمرینای جراحی رو شرکت کنم، چند تا کتاب نخونده دارم، با یکی از استادام باید روی یک ریسرچ کار کنیم و خودمم یدونه ایده ی جدید دارم که باید شروعش کنم، توی اموزشگاه زبان کار کنم، مث ادم روی کد زدن و پایتون وقت بذارم که جدی تر به بیوانفورماتیک فکر کنم، چند تا دوره ی نوروساینس باید برم و اگر در نهایت وقت من و خونواده فیکس شد، بریم ترکیه که بعد از دو سال ببینمشون

یک ماه باید بیمارستان برم، تمرینای جراحی رو شرکت کنم، چند تا کتاب نخونده دارم، با یکی از استادام باید روی یک ریسرچ کار کنیم و خودمم یدونه ایده ی جدید دارم که باید شروعش کنم، توی اموزشگاه زبان کار کنم، مث ادم روی کد زدن و پایتون وقت بذارم که جدی تر به بیوانفورماتیک فکر کنم، چند تا دوره ی نوروساینس باید برم و اگر در نهایت وقت من و خونواده فیکس شد، بریم ترکیه که بعد از دو سال ببینمشون
خدا قست کنه از این تابستونا

بعد از کنکور چند روز گریه می کنم:((
بعد بر می گردم به زندگی و برنامه نویسی کار می کنم و زبان یاد می گیرم
کتاب می خونم بیشتر علمی
به کنکوریا ی سال بعد کمک می کنم
در مورد دانشگاه ها تحقیق می کنم
شاید چند تا وبینار به درد بخور شرکت کنم
کتاب بولت ژورنال رو چند باره می خونم
فوتوشاپ و چند تا نرم افزار دیگه به صورت تخصصی یاد می گیرم
دوره سریال می زارم
شاید وبلاگ بنویسم
نتیجه های اولیه ی کنکور که اومد چند روز باز گریه می کنم :((و بعدش به زندگی که برگشتم ادامه می دم کار های قبلیم رو

این تابستون شاید تابستون غمگینی باشه ولی می تونم به تمام کار هایی که دوست دارم و ازشون لذت می برم برسم
عاشق این تابستونم:x

قسمت کنکورش ک هرچی قسمت باشه همون میشه
پارسالم الکی نسشتم گریه کردم
ولی میخوام بشینم کتابای خداشناسی و اخادیث و .... رو بخونم
همزمان ب موسیقی بپردازم
و برنامه نویسی رو شروع کنم

خواب کافی رو داشته باشم.
روحیات خودم رو بتونم دوباره به دست بگیرم.اوضاع روحیم خیلی داغونه.
راجب یک موضوعی بیشتر فکر کنم و همه جوانبش رو در نظر بگیرم و منطقی باشم..
سعی کنم ورزش کنم شده روزانه 5 دقیقه...
هر روز یه قسمت یه فیلمی رو نگاه کنم نه بیشتر.
یکمی از وقتم رو بدم به داداشم. خیلی گله داره ازم ):
یکی دوتا کتاب یا رمان بخرم و بخونمشون
و کلی ریزه کاری دیگه...
مسافرت هم برم حتما
و خب نتیجه کنکور هم که بیاد یا خوبه یا بد. خوب باشه که آماده میشم برای دانشگاه*_*
بد باشه هم فوقش یه ماه ناراحت میشم و یکم حرف میشنوم و دنبال یه تیم مشاوره ای خوب میگردم و استارت میزنم.
اما امیدوارم نتیجه خوب باشه(ایموجی در حال قدم زدن )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا