- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهر ستاره ها
- سال فارغ التحصیلی
- 2020
من رو بگذار تو تصور کن. ببین چه چیزهای جذابی میاد. مخصوصا با پست های اخیرمدستتون درد نکنه
اوکیهمن رو بگذار تو تصور کن. ببین چه چیزهای جذابی میاد. مخصوصا با پست های اخیرم
+آها که اینطور
راستش نمیدونم چی بگم. خیلی خیلی لطف داشتین بهم :))))کمحرف نه زیاد، بستگی داره، ناظر و مهربان :)) دلنشینه، خیلی زیاد :)) :))) بعضی از آدمها هستند که چهرهٔ عصبانیشون رو نمیتونم تصور کنم. برف هم همینه. انگار داخل تصورات من اصلاً نفرت و بدی و اینها راهی به وجودش نداشته باشند .-. :)))) البته هر آدمی این چیزها رو داره داخل وجودش ولی منظورم با چیزیه که از بیرون بنظر میرسه. یعنی من ندیدم برف، نفرت بروز بده یا غرور و تکبر خاصی داشته باشه یا بالاخره یه جور بدجنسیای داخل رفتارش باشه -.-
بنظر میرسه شخصیتِ حامیای داشته باشه. :)) امیدوارم همینطور باشه بیاندازه صبور و احتمالاً خجالتی باشه یه مقدار :-" بله
خب یکی دیگر از هم شهری های گرام ما "-:
ک خیلی وقته باش حرف نزدم@_@
خجالتیه نسبتا
نمیدونم چرا فک میکنم تپله "-: نه لاغرم
نمیدونم حس میکنم یکوچولو شاید اعتماد بنفسش کمه گاهی اوقات اینطوره
خیلی کم حرفه و ازین کم گوی و گزیده گوی اینا سعی میکنه باشه فک میکنم "-: نه در واقعیت. بستگی داره تو چه جمعی باشم.
مهربونه و هم شهری خوبیه "-: مرسی مرسی
@خسته
حمید من قبلا گفته بودم تصوراتم رو راجع بهت قراره بگم.بالاخره فرصتش شد^_^ ممنون که اومدی البته الان فرصتمان گذشته و داریم وسط هفته بقیه اسپم میکنیم
به حساب اینکه فقط یه عکس دیدم ازت به نظرم نام کاربری خسته بهت میاد :-"
تصورم اینه که با یه پیژامه گشاد پشت پی سی نشستی و گیم میزنی و از اونور هر ازگاهی با حالت پوکر (اینا چی میگن دیگه =))) ) پیامای بقیه رو میخونی. شلوار ورزشی یا چیز های راحت به همراه تیشرت - پیاما رو میخونم ولی نه با این حالت - بعضی وقت ها تو گیمم ولی نه همیشه هم
خیلی ندیدم احساساتت رو بروز بدی ولی به نظرم مهربونی.
از این بچه پولدارای خاکی هم به حساب میای
و از اونجایی که نذاشتی صدات رو بشنویم تصورم همیشه اینه که یا صدای خیلی نازکی داری یا بم (ببینم میتونم مجبورت کنم صدات رو بشنویم :-خبیث طور ) متخصص امر صدا نیستم ولی فکر نکنم نازک یا خیلی بم به حساب بیاد. احتمالا تلاشت هم ناموفقه