@BJ.Alex
دختر واقعا قوی ایه و کاملا متکی به خودشه و به راحتی میتونه تصمیم بگیره ، کاملا روی احساساتش اراده داره ولی خیلی با صراحت حرفاش و میزنه که این ویژگیش یادم رفته بود .
خیلی سخت اعتماد میکنه و در عین حال حرفاش و میزنه .
از دروغ بدش میاد .
نسبت به همه چیز بدبینه . عجیبه که حرف بقیه براش ارجحیت داره تا حرف اون شخصی ک باید .کلا شکاکه
واقعا با هوشه ولی نذارید از جبر جغرافیایی براتون بگم .
از اون ادماییه ک معتقد به شانس نیست .
از اون ادماییه که برایه هر اتفاق یا حرفی دنبال تفسیره .
یادگیریش عالیه .
اعتماد به نفس نزدیک به صفر .
خیلی وقتا اون چیزی نیست که شما فکر میکنید .کلا دو تا شخصیت داره ولی اصلا دو رو نیست یعنی یه شخصیت بیرونی داره و یه شخصیت درونی اون شخصیت درونیش خیلی آدم مهربونیه ولی اون بیرونیه اینجوریاس که برید گردنش و بزنید برام مهم نیس .
از اینکه یکی معطلش کنه متنفره .
انتقام جو و شر طلب (شروره )
اگه بتون میگه خوبم ممنون و یه استیکرم میفرسته یعنی از لحاظ روحی داغونم .
کلا یه سری دروغایه ریزی میگه که از نظر خودش دروغ نیستن .
کلی ویژگی هایه خوب داره که اگه بخوام بنویسم دو صفحه میشن ولی مهمترینش اینکه قابل اعتماده همین و بس
@نسـیـم
یا شب زنده داره یا اینکه خیلی سحر خیزه بیشتر حس میکنم شب زنده داره و تا صبح به عبادت خددا در توئیتر و اینستا مشغوله .
از اون ادم برونگرا هاس که پشت خنده هاشون غمه و یه تم افسردگی تو بک گراندش داره .
هر مسئله یا اتفاقی که پیش میاد اول خودشو سرزنش میکنه و فک کنم تو یه سری از مسائل اعتماد به نفسش کمه . و همینطور تو یه سری مسائل اعتماد به نفسش خوبه
در مورده آشپزیش ، یه حسی بم میگه دستپخته خوبی داره و الکی حساسه .
پدرش پدر حامی ایه
@Gourmet
یک پسره دغدغه مند با سطح سواد مناسب
از حرف زدن نمیترسه ، از خلاف جهت شنا کردن نمیترسه و همین خصوصیاتش اگه همراه با اعتماد به نفسه خوب باشه قطعا در آینده میتونه برا مملکتش مفید باشه . معلومه بیشتر انتخاباش از روی مطالعه و منطقن .فک میکنم اگه سوالی ازش بشه اگه بلد باشه سعی میکنه تمام اون چیزی که میدونه رو در اختیار بقیه بزاره. و اینکه فک نکنم ریاضیش خوب باشه یا حداقلش تو مدرسه یا کلاسشون معدلش متوسطه . زیاد کتاب میخونه و علاقه داره به کتاب خوندن با این حال فک نمیکنم عینکی باشه . فک نکنم واقعا تیلور سوئیفت رو بشناسه چون که من پست هاش رو که میخوندم بدون غلط املایی متن هاشو مینوشت ولی سوئیفت رو سیفت نوشته پس فک میکنم واقعا سیفت میخوندش . ولی خب احتمال اینکه غلط بگم زیاده .
@Mo
سخته تصور کردنت برار ، ولی بزار تلاشمو میکنم .سیگاری، احتمالا عقابی کش باشی . گشاد و گشاد پوش هستی
از این ادمایی نیستی که اجتماعی باشن و این به خاطر کمبوده اعتماد به نفست نیست . یه چیزی از اطرافیانت دیدی یا از خانوادت احتمالا بچه طلاق باشی احتمالا بی هدف باشی فک کنم زیاد کراش نمیزنی ولی از یکی به شدت خوشت میاد یا میومده .از فحش دادن و تمسخر کردن هم نمیترسی و یک اکیپ برای خودت داری . گفتم سخته تصور کردنت. غربتت حتی اینجا هم زیاده .
@Admin2
ادمینه 2 . واقعا همیشه برام جایه سوال بود که چرا ادمینه 2 ؟ تصور میکنم که این اکانت رو برایه تست کردن سایتت زدی و از اون به بعد همین موند.
آمم فک کنم از اون آدمایی باشی ک خواستار و دوستدار تغییر شخصیتی ولی انعطافش و نداری .
از اون گشاد هایی هستی که پشتکارشون خوبه یعنی اگه اراده کنی یه کاری انجام بدی انجام میدی ولی مثلا اگه تشنت بشه و وسطه یه کاری مثه برنامه نویسی باشی حالشو نداری بری آب بخوری .
تویه تصور چهرت مشکل دارم ولی فک کنم یه ادم معمولی باشی که همه چیزت متوسط باشه قده متوسط وزن متوسط مویه متوسط .
فک کنم ادمه خوش برخوردی باشی ولی یه سری حد و حدود برایه خودت داری .
اگه یکی بیاد ازت یه سوالی بپرسه یا کلا جواب نمیدی یا اینکه تا حدی ک براش به نظرت کافیه توضیح میدی منظورم اینه که اون چیزی که خودت میدونی رو همش رو در اختیارش نمیزاری . نمیدونم از خودت عکسی تو سایتت هست یا نه ولی اگه لطف کنی عکسی چیزی برام بفرستی که ببینمت عالی میشه . فک کنم خانواده فقیری نداشتی یا متوسط بودن یا پولدار . ادمه با تجربه ای هستی . ظاهر بین نیستی .