دورهمی ۳ شنبه (بستنی خورون علی پاشا)

چرا انقدر طول ميديد بحثو هركدومتون يه شماره كارت بزاريد تو تاپيك خود على پاشا مبلغ لازم رو واريز كنه به هر حساب كاملا سالم و عملى

چرا انقدر طول ميديد بحثو هركدومتون يه شماره كارت بزاريد تو تاپيك خود على پاشا مبلغ لازم رو واريز كنه به هر حساب كاملا سالم و عملى
۹۰ درصد کیف این چیا به بحثاشِ اصلش هم به دورهمیشِ. بستنی بهانس :)

میگم علی جان میتونی برای هر شهر نماینده تعیین کنی، به کارتش پول بزنی، همه رو ببره بیرون :)) از بستنی فروشی هم آنلاین ویدیو کال میکنیم :)) نماینده اردبیلم خودم :))
#ستاد دیوونه کردن علی پاشا :)) #دست بردار نیستیم :))

میگم علی جان میتونی برای هر شهر نماینده تعیین کنی، به کارتش پول بزنی، همه رو ببره بیرون :)) از بستنی فروشی هم آنلاین ویدیو کال میکنیم :)) نماینده اردبیلم خودم :))
اتفاقا منم این ایده پیش اومد واسم:))
@Ali pasha نظر مثبتتون چیه؟:-"

@zahra_a @hanita.ard @ید نظرتونه شما هم؟ شماره کارت بدم به علی پاشا، بعدش بریم بستنی بخوریم خودمون؟:))

منیده آپارون:‌(
من سی و دو تا سهم بستنی دارما:))

من می ترسم این وسط مسطا اختلاس شه هااااااااا.از ما گفتن بود
:)‌)))))) پیشنهاد میکنم یه پلتفرم بر بستر بلاک‌چین و بدون مرکزیت در جهت توضیع بستنی شیرینی علی پاشا در سطح کشور راه اندازی کنیم.

:)‌)))))) پیشنهاد میکنم یه پلتفرم بر بستر بلاک‌چین و بدون مرکزیت در جهت توضیع بستنی شیرینی علی پاشا در سطح کشور راه اندازی کنیم.
*توزیع

همیشه منتظر موقعیتی یه حرکت دیجیتالی بزنیا XD

تا یک ماه دیگه از این بستنی خورون یه حکومت مستقل تشکیل میشه =)

میتونه یه ایده باشه. میتونیم یه سیستم غیر متمرکز بستنی فروشی تو کل کشور راه بندازیم و کلی پول در بیاریم ._.
حتی میتونیم این سیستم رو گسترش بدیم و نه تنها تو خاورمیانه بلکه کل اسیا یا حتی غرب هم راش بندازیم و اسمشم بزاریم مش پاشا

ایده ی کاملا منطقی و با کارایی بالایی هست که نماینده مشخص کنیم و اینها!
اما مامانم گفته به کسی توی دنیای مجازی اعتماد نکنم و اینها!
پس نمیتونم به نماینده ها پول بدم چون اطمینان ندارم برای بچه ها بستنی می خرن!

ایده ی کاملا منطقی و با کارایی بالایی هست که نماینده مشخص کنیم و اینها!
اما مامانم گفته به کسی توی دنیای مجازی اعتماد نکنم و اینها!
پس نمیتونم به نماینده ها پول بدم چون اطمینان ندارم برای بچه ها بستنی می خرن!
محراب تایید شدس
علیم ک لنگراش تو ته خاکای سایت گیر کرده و مطمئنه
منم ک برام فرقی نداره پولو برا کی بریزین
جاست بستنی و دورهمیش

Back
بالا