دورهمی ۳ شنبه (بستنی خورون علی پاشا)

پریما دبل چاکلت U_U
اومدم بگم " هم اون هم سالار ^_^ " که در ادامه دیدم که:
ایده ی کاملا منطقی و با کارایی بالایی هست که نماینده مشخص کنیم و اینها!
اما مامانم گفته به کسی توی دنیای مجازی اعتماد نکنم و اینها!
پس نمیتونم به نماینده ها پول بدم چون اطمینان ندارم برای بچه ها بستنی می خرن!

و خب گویا نمیخوان بستنی بهمون بدن:)) ای بابا ای بابا:-"

من بستنی میدم! ولی فقط توی میتینگ!!
خب هرکس نمیتونه بیاد بستنی نمیتونه بخوره دیگه!!: ))))))
خداییش حرفم منطقیه!:-"

من بستنی میدم! ولی فقط توی میتینگ!!
خب هرکس نمیتونه بیاد بستنی نمیتونه بخوره دیگه!!: ))))))
خداییش حرفم منطقیه!:-"
اصلا هم منطقي نيست و واقعا پول بستني چارتا بچه خوردن نداره :| :-"

:)‌)))))) پیشنهاد میکنم یه پلتفرم بر بستر بلاک‌چین و بدون مرکزیت در جهت توضیع بستنی شیرینی علی پاشا در سطح کشور راه اندازی کنیم.
فقط باید سرعت این سرویس بالا باشه نه مثل بیتکوین که هر ثانیه فقط ۷ تا تراکنش می‌تونه داشته باشه

تبریک بعدا بعد مارو پذیرا باشید...
به نظرتون میصرفه برای یه بستنی هزار و خورده‌ای کیلومتر برم تا تهران؟ :-"

@Ali pasha
واقعا بهتون تبریک میگم :RedHeart
امیدوارم پله های موفقیت رو یکی پس از دیگری طی کنید{از این جمله کلیشه ای ها نیست:-"متاسفانه فن بیانم زیاد خوب نیست و فقط همین به ذهنم رسید:/}و روزی شیرینی مدیرشدنتون در یکی از بهترین کمپانی های رنکینگ جهانی بخوریم:)
+تا اطلاع ثانوی تهرانم؛کنکور کارشناسی و ارشد و اینجورچیزا هم ندارم پس همه جوره پایه ام:))
++بستنی متری پارک ملت چطوره؟:-?

خب بچه ها میتینگ بذاریم! بستنی هم میخرم! ( گرونش نه ها!:‌)))))))) بیشتر با هدف کنار هم شدن و خندیدن و شاد بودن!
فقط سرم الان به شدت شلوغه بذارید یکم به ثبات برسه وضعیتم بعد! قطعا هم بعد کنکورهای ارشد و کارشناسی خواهد بود!
به به...
خیلی خوب علی اقا از قدیم گفتن کوه به کوه نمیرسه ولی بستنی به مستر میرسه...
روز موعود فرا سیده و ما بیصبرانه منتظر اوکی دادن شما هستیم تا یه خرج درست حسابی رو دستت بندازیم :)) :)) :))

اتفاقا اخبار رو که شنیدم و گفت کنکور ارشد تموم شد یاد بستنی افتادم!: ))) برنامه ریزی میکنم چندتا تاریخ مشخص میکنیم و در نهایت تصمیم میگیریم کی بریم بستنی بخوریم!

منم ببرید با خودتون :-"
پست جدیدتم تبریک میگم. : ) @Ali pasha

بیزحمت برا منم یه قیف اضافه بذارین رو بستنیم بذارین تو پاکت فریزر درشو ببندین بذارین تو یه جعبه پستش کنین شهرکرد مرسی

تبریک میگم*)یه بستنی هم طلبم ;;)

بیزحمت برا منم یه قیف اضافه بذارین رو بستنیم بذارین تو پاکت فریزر درشو ببندین بذارین تو یه جعبه پستش کنین شهرکرد مرسی
قم نفرستادن شهرکرد بفرستن؟ :(

من به شخصه به يه تي تاب و نوشابه راضيم حالا خود دانيد

سلام شکمو ها!
متاسفانه مسئول مالی شرکت جدیدم کرونا گرفته و حقوق همه رو دادن غیر از من چون اولین حقوقم و یک سری کارها باید انجام می شده!
به همین دلیل تا ۱-۲ هفته ی دیگه برنامه نخواهد بود و هر موقع حقوقم رو گرفتم خدمتتون تاریخ های پیشنهادی رو اعلام میکنم!: )))))))
لطفا صبر پیشه کنید که صبر پیشه کتتدگان در نهایت پیروز اند.
پیس اند لاو

مبارکه*----*
منم بعنوان یک عدد تهرانی حق مسلم خودم میدونم که این شیرینی رو قبول کنم :')

سلام شکمو ها!
متاسفانه مسئول مالی شرکت جدیدم کرونا گرفته و حقوق همه رو دادن غیر از من چون اولین حقوقم و یک سری کارها باید انجام می شده!
به همین دلیل تا ۱-۲ هفته ی دیگه برنامه نخواهد بود و هر موقع حقوقم رو گرفتم خدمتتون تاریخ های پیشنهادی رو اعلام میکنم!: )))))))
لطفا صبر پیشه کنید که صبر پیشه کتتدگان در نهایت پیروز اند.
پیس اند لاو
قبول
دوشواری ای نیست :")

Back
بالا