دورهمی ۳ شنبه (بستنی خورون علی پاشا)

آقای علی پاشا از اعضای محبوب و معروف و از حامیان مالی سایت میباشند
انگار هفت هشت سالی باید صبر کنیم:))
باریکلا باریکلا
پس بریم هفت هشت سال دیگه بیایم:Woman_with_white_cane::sweet_smile:

اااا این تاپیک برای پارسال هستش!
هنوز هم اگه بستنی بخرم کسی میاد؟

به تازه واردها هم میدید؟🥺

نوپ! فقط به کسانی که تاریخ عضویتشون از ۲۲/۹/۲۰۱۶ به قبل باشه!
چرااااااااا؟؟؟ شغلتونو که انموقع نگرفتید، تاپیکم که اونموقع زده نشده، بندگان خدای 2016 به پایینم که هم کمن هم زیادی بزرگن، خب ما کوچیکترام دل داریییم🥺😂
دو تا بستنی بت میدم اینو بکن 2020 به بالا😂😂

چون اصرار وجود دارد از طرف دوستانتمام کسانی که از ۳/۳/۲۰۲۰ به قبل ( همچنین همان روز) عضو سایت شدن بستنی خواهند داشت.

نوپ! فقط به کسانی که تاریخ عضویتشون از ۲۲/۹/۲۰۱۶ به قبل باشه!
امیرکبیری‌ها شرایط خاص‌تری ندارند؟
آیا به اعضای 2011 و یا قبل از آن تسهیلات ویژه‌ای اختصاص داده‌اید؟

امیرکبیری‌ها شرایط خاص‌تری دارند یا خیر؟
آیا به اعضای 2011 و یا قبل از آن تسهیلات ویژه‌ای اختصاص داده‌این؟
امیرکبیری ها نه
اما ۲۰۱۱ ای ها و به قبل هزینه ایاب ذهابشون هم حساب میشه.

چون اصرار وجود دارد از طرف دوستانتمام کسانی که از ۳/۳/۲۰۲۰ به قبل ( همچنین همان روز) عضو سایت شدن بستنی خواهند داشت.
دوست عزیز وااااقعا برای شما متاسفیم( ستاد 4/3/2020 به اونوریا)
نباید پروفایلمو وا میکردم.نبااااید😂😂

چرا درک نمیکنید فرهیختگان محترم
سن فقط یه عدده. مهم دل ادمه، که بیاید ببینید دل من 60 سالشم بیشتره😂😂
پس منم بستنیییی
یه نکته جالب: من نمیتونم بستنی بخورم، نهایتا یه لیس😂
فقط منو ببرید با خودتوننن

جدای تمام شوخی ها، این موضوع رو بگم اگر میتینگی از طرف مدیریت سایت و به طور رسمی برگزار شد، من هم شرکت میکنم و به افراد حاضر در اون میتینگ بستنی خواهم داد. ( اگر مدیریت محترم سایت با این موضوع مشکلی نداشته باشند)
#جدی

جدای تمام شوخی ها، این موضوع رو بگم اگر میتینگی از طرف مدیریت سایت و به طور رسمی برگزار شد، من هم شرکت میکنم و به افراد حاضر در اون میتینگ بستنی خواهم داد. ( اگر مدیریت محترم سایت با این موضوع مشکلی نداشته باشند)
#جدی
بذارید بعد بازگشایی دانشگاه که نمی‌دونم کی هست منم تهران باشم بیام🥺

#جدی
من هم به نوبه خودم این فرصت رو مغتنم میشمارم و اعلام میکنم که ان شاالله تعالی با یاری خداوند متعال، مغز گرامی خویش و دعای شما عزیزان اگر به امید حق مقدماتی فراهم شوند صد درصد حضور بعمل خواهم اورد.
.... ورحمه الله و برکات

ولی جدن برام دعا کنین😂 منم براتون ابنبات میخرم بعد بستنی میچسبه(من که شغل گیرم نیمده😂).
تازه من بستنیم نمیخورم صرفه اقتصادی دارم😁

#جدی
احتمالا بعد از کنکور یا/و بعد از اعلام نتایج آخری (اونی که شهریوره) بزاریم...

Back
بالا