- توقیف شده
Khakestary
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- ایلامـ
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
اونی که آپلود کردید این مدلیهیهو قطع نشد
حدود 10 ثانیه موزیک هس @_@
ک صداش ب طور ملایم کم میشه
اونی که آپلود کردید این مدلیهیهو قطع نشد
حدود 10 ثانیه موزیک هس @_@
ک صداش ب طور ملایم کم میشه
ازدیقه 6 ثانیه 10 تا دیقه 6 ثانیه 18 موزیک هست :)اونی که آپلود کردید این مدلیه
و داره میگه "فقط روی...." و تموم میشه. آقا بگیر دیگه آخرشو میگم یهویی تموم کردین حالا چه با آهنگ چه بی آهنگازدیقه 6 ثانیه 10 تا دیقه 6 ثانیه 18 موزیک هست :)
گفتش زرد زرد باشید حالت موفق باشیده که تهش من گفتم خداحافظیش ازین ویس این بچهه آرین زبل باشه بهتر ازینه که خودمون خدافظی کنیم برای همین یجوری شد ولی ممنون از انتقادتونآخرش یهویی چرا قطع شد؟
مهم نیتهو داره میگه "فقط روی...." و تموم میشه. آقا بگیر دیگه آخرشو میگم یهویی تموم کردین حالا چه با آهنگ چه بی آهنگ
~البته زیبا بودا :)
اگر شما طنز پردازید. از همکاری با شما خوش حال میشم.طنزپردازی ضعیف.
هر چند که شما طنزپرداز نیستید و استفادهش شاید خیلی درست نباشه. ولی در حد همین حرکت دوستانه و اینها، میشد بامزه تر عمل کنید.
بیشتر تلاش کنید، خوب درمیاد.
انقدر خوب میشیم که کاری میکنیم که برای استخدام تو صف وایسی (=نقد بود، خواهش میکنم.
در مورد طنز بنده رایگان کار نمیکنم، شماره کارت میدم اگه حمایت شد چندتا حرکت میزنیم.
خیلی ممنونسلام
پادکست تون جالب و دوستانه بود.لحن های صمیمانه تون به دل می نشست و فضای پادکست برای من بیشتر یادآور ...
نظر لطفته *-*فوق العاده بود
فوق العادههههه
*------*
ممنون ممنونخداقوت
میدونم زحمت خیلی زیادی کشیده شده حتی به شخصه دانش و سوادشو ندارم چیزی بگم که چه قدر اینکار شدنیه اصن ولی این تغییر شدت و کیفیت صدا وسط دیالوگا یک مقداری آزاردهنده بود
به هر حال ۶ دقیقه ی جذابی بود اینکه از میم و سوژه های زرد هم استفاده کردید خیلی خوب بود
ادامه بدید حتما : ))
ترس از اشتباه کردن و امتحان کردن ایده های نو و جدیدم نداشته باشید ^^