- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۲
- شهر
- کرج
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- مدال المپیاد
- Physics
- دانشگاه
- SUT
- رشته دانشگاه
- Physics
مشکلات درسی کنکوریتون رو اینجا به اشتراک بزارید
فیلم ها و کلاس های آموزشی صفر تا صد کنکور و پیشنهاد میکنم. تو سایت آلا هم هست.سلام..من درس زبان انگلیسی و عربیم ضعیفه و سالها از درس دور بودم..باید چکار کنم ؟صفر بزنم یا ...خیلی ناراحتم فکر میکنم زبان غیر قابل فهمه
من زبانم تو آزمونا خوب نبود اوایل دهم کتاب شهاب اناری خیلی بهم کمک کرد یعنی از 40 درصد رسیدم به 90 و 100سلام..من درس زبان انگلیسی و عربیم ضعیفه و سالها از درس دور بودم..باید چکار کنم ؟صفر بزنم یا ...خیلی ناراحتم فکر میکنم زبان غیر قابل فهمه
نخونبنظرتون اگه برای دینی ۱و۲ تابستون امسال کلا وقت نزارم مشکلی پیش میاد غیر از نزدنشون تو آزمون؟
چون تجربه داشتم هرچند باری که خوندم بیشتر از یه ماه تو حافظه م نمیمونه و زمان تست کلا فراموشم میشه
همه میرن قلم چی جامعه آماری توپی داره اگه اونو بدی حداقلش اینه میتونی برای خودت رقیب پیدا کنی و ایناواسه ۱۴۰۱ توی چ آزمونی ثبت نام کنیم؟ یا شنیدم بعضیا آزمون داخل منزل میزنن..ب نظر شما سطح کدوم سوالات در حد کنکوره و اینکه یک آزمون بزنیم یا چند تا
تابستون نه وقت نزار ارزششو نداره یادت میره همون از مهر با آزمون بخونی کفایت میکنه-ابن مدل درسای حفظی هرچه به کنکور نزدیک تر میشیم اهمیت بیشتری پیدا میکنن و باید بیشتر خوندشون -بنظرتون اگه برای دینی ۱و۲ تابستون امسال کلا وقت نزارم مشکلی پیش میاد غیر از نزدنشون تو آزمون؟
چون تجربه داشتم هرچند باری که خوندم بیشتر از یه ماه تو حافظه م نمیمونه و زمان تست کلا فراموشم میشه
اگه تونستی یه دبیر خوب پیدا کن -اگر نه میتونی از تدریسای رایگان سایت آلا استفاده بکنی-خود خوانی ریاضی یکم زیادی طول میکشه فهمیدنش و دبیر سریعتر این کارو میکنه-من تو ریاضی خیلی مشکل دارم
چطور باید بخونمش؟
سلام کتاب دور دنیا مال گاج هستش ولی اون برای اخر مسیره الان خیلی زوده برا این کتاب (:سلام ..سوالهای کنکور های تجربی اخیر ک ب درد نظام جدیدا بخوره...باید دفترچه هاشو بگیرم یا داخل کتاب خاصی هستن این کنکور ها و جواب هاشون...
با یه کتاب جامع جلو برومن تو ریاضی خیلی مشکل دارم
چطور باید بخونمش؟
ممکنه این اتفاق بیفتهسلام دوستان
ببخشید یه سوالی داشتم اینه که تا توی کنکور درس ادبیات شده که بیت های تکراری بدن و مثلا طی سال های مختلف چنتا بیت مثل هم باشن ؟
ترجیحا طول سال گاج-البته اگه نخواین قلمچی ثبت نام کنیدبچه ها بین گاج و گزینه دو کدوم برای ثبت نام بهتره؟
قلمچی :)بچه ها بین گاج و گزینه دو کدوم برای ثبت نام بهتره؟ :)
بین گاج و گزینه دو، گاجبچه ها بین گاج و گزینه دو کدوم برای ثبت نام بهتره؟ :)