فصل گرمای فیزیک داخل فصل دوم شیمی لازمت میشهکدوم فصلهای شیمی، فیزیک و ریاضی دهم، پیشزمینهی یازدهمان؟
شیمی:کدوم فصلهای شیمی، فیزیک و ریاضی دهم، پیشزمینهی یازدهمان؟
بالاخره اون اولین جسم قطبی هم تقسیم رو انجام میده حالا تو شکل نیاورده ولی خب طبق همون فعالیت هم که نوشته اجسام قطبی باید بگیری که تقسیم میشه و تو تستا اینجوری میگرفتیم.سلام "-:
![]()
توی شکل و متن کتاب، به دومین جسم قطبی که نتیجۀ میوز۲ اولین جسم قطبی هست، اشاره ای نشده. ولی فعالیت کتاب از لفظ "اجسام قطبی" استفاده کرده.
مشکل اینجاست که بعضی منابع میگن نباید در نظرش گرفت چون تو کتاب نیست و بعضی میگن آره -ـ-
و خب، کدوم درستتره؟ میشه با توجه به فعالیت کتاب، گفت که کتاب بهش اشاره کرده و خارج از کتاب نیست؟
سلامعین الصحیح
و عین الغلطا رو چطور بزنیم
من واقعا عین خر تو گلشون گیر کردم
خوب ببین حرکت شناسی جزو مباحث نسبتا سخته و مسئله های خیلی خوبیم ازش مطرح میشه -یکی اینکه اولا مطمئن شو همه مراحل آموزش رو درست طی کردی-دوم صبر داشته باش و به مرور زمان با تست های پوشش بیشتر اوکی میشه این؛تستارو علامتدار کن و باز غ ها و ن ها و تستای جالب از همون منبع رو بزن،بعدش برو رو منابع دیگه و سوالات موسسات و هرچی میتونی تست بزن که با ایده های مختلف آشنا بشی و بتونی هرجور که دادن جواب بدیبچه ها من حرکت شناسی و خوندم الان میام تستاش و بزنم نمیتونم
حدود ۴۵۱ای تست داره خیلی سبز برای مبحثی که دارم میخونم من نهایتا۱۰۰تا تستش و زده باشم چکار کنم؟
استوکیومتری ها صابونم کلا بلد نیستم چجوری بخونم؟
درمورد سوال دومت مطمئنی پیش نیازش ها رو تو این مباحث شیمی خوب بلدی؟بچه ها من حرکت شناسی و خوندم الان میام تستاش و بزنم نمیتونم
حدود ۴۵۱ای تست داره خیلی سبز برای مبحثی که دارم میخونم من نهایتا۱۰۰تا تستش و زده باشم چکار کنم؟
استوکیومتری ها صابونم کلا بلد نیستم چجوری بخونم؟