- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1400
- دانشگاه
- جایی همین حوالی
نردبام فقط وقت گیریه اصلا نمیصرفه
پس کتاب یا منبع خاصی واسه ریاضی مد نظرتون نیس؟من نردبام رو زدم اما زیاد درصد خاصی کسب نکروم هر چند تو ازمایشی ها ۸۰ ب بالا میزدم اما تو کنکور واقعا به دردم نخورد
ریاضی اینا خوبنپس کتاب یا منبع خاصی واسه ریاضی مد نظرتون نیس؟
من نردبام جامع زده بودم. (:نردبام دقیقا خود کنکور بود
بیشتر هم به درد کسایی میخوره که خیلی قوین
خیلی سبزبرای زیست کدوم کتاب از همه بهتر و کامل تره؟(هم درس نامه کامل و هم سطح بالای سوالات!)
الگو؟ میکرو؟
واسه شیمی فقط مبتکران کافیه دیگه؟ نیاز به منبع دیگه ای نیس ک؟اقا اگه فکر میکنین میرسین تو شیمی درمورد بهمن بازرگان شک نکنین
حجمش زیاده ولی سختی کنکور های اخیر و کامل پوشش میده و خیلی مفهومی و خوبه
من خیلی سبز هم داشتم خوب بودواسه شیمی فقط مبتکران کافیه دیگه؟ نیاز به منبع دیگه ای نیس ک؟
سبطیفارسی موضوعی های نشر الگو یا خیلی سبز؟
مسلما نشر الگوفارسی موضوعی های نشر الگو یا خیلی سبز؟
مبحث آرایه خ سبز مبحث دستور و قرابت با سبطی شروع کن مخصوصا اگه بلد نیستی.فارسی موضوعی های نشر الگو یا خیلی سبز؟
در کنار «یکی» از سه منبع خیلی سبز ، مبتکران و گاج ، از موج آزمون به عنوان منبع دوم استفاده کنید.واسه شیمی فقط مبتکران کافیه دیگه؟ نیاز به منبع دیگه ای نیس ک؟
اینارو یادم رفته بود بگم:عربی: (: گفتم ادبیات رو منفی میزدم؟ عربی کلا رو ۳۰درصد قفل شده بود بالا نمیومد من امسال حتی یدونه تست از کتابای عربی نزدم ولیییی تقریبا تستای کنکور رو درو کردم(: فکر کنم ۸۰ به بالا بزنم( با توجه به کلیدایی که تازه اومده) تازه وقت عربی رو دادم به ادبیات(= وگرنه بهتر میزدم
حالا چرا و چطوری بدون تست زدن ۸۰ زدم؟ کلاس رفتم
\: نمیدونم اسم معلمم رو بگم یا نه که تبلیغ حساب میشه یا نه ولی خب عربی کلا درسیه که با تست حتی روزی ۱۵ تا میتونی ۱۰۰ بزنی(=
(البته من اصلا نمیگم کلاس برید یا نرید همونطور که گفتم اگر ۱۰ درصد میزنید (البته ۱۰ درصد واسه اختصاصی منظورم بود عمومی رنج ۲۰-۳۰ در نظر بگیرید)
منابع: خیلی سبز را در گونی ریخته و آتش بزنید به سراغ مهر و ماه و گاج بروید همین(:
من نردبام داشتم برا 10 و 11. برای 12 نه ولی برا پایه خوبه چون وقت گیره و خیلی کنکوری نیست. اگه فیزیک شاخ هستی برا 12 هم بگیر و البته بازم باید در کنارش یه کتاب بگیری که تستای معمولی هم داشته باشه.فیزیک چطور؟ نردبام یا الگو؟
زیست که نمیشه. فیزیک و شیمی هم حلیاش اوکین. حفظیاش تک و توک عوض میشه بعدا. همون حلیاش هم تغییر میدن. مثلا کتاب فیزیک دهم قبلا فرمول رسانش گرمایی داشت. به ما که رسید (چاپ ۹۸) ورش داشتن.بکس ؛ یه سوال:
اغا کسی که به فرض مثال امسال میخاد بره دهم بخاد چندتا درسو یکم بخونه الان کتاب تستاشو میتونه بگیره ؟ واسه زیست و شیمی و فیزیک دهم میخام... سایت الگو میگه میشه ... خیلی سبز و بقیه میگن باید صب کنی ... کتاب درسی میگن تغییراتی نداشته... ویرایش هم فک نمیکنم که بشن کتاب تستا... حس میکنم میخان گرونتر بکنن تو پاچه ما.... نظرتون چیه الان بگیرم یا وایسم یه ماه - یه ماه و نیم دیگه ؟ شما بودی چیکار میکردی؟