کنکور منابع کنکور 1401

فیزیک استاد نوکنده یا ذهبی یا یحیوی؟کدومش مفهومی تدریس میکنه ن فرمول
ویدیو کلی وقتت میگیره تا ببینی نکته برداری کنی جزوه تهیه کنی از ویدیو و … تهش میشه درسنامه فیزیک گاج یا خیلی سبز :)) خوب از همون اول همین منابع رو کار کنید چرا دنبال ویدیو هستید !
من کلا ویدیو دیدن پیشنهاد نمیکنم مگه اینکه وقتی داشتی درسی میخوندی از روی کتاب و منابع تو موضوعی به این نتیجه برسی که مبحثی نفهمیدی اون موقع برو کلاس یا ویدیو ثبت نام کن ببین رفع اشکال کن

فیزیک استاد نوکنده یا ذهبی یا یحیوی؟کدومش مفهومی تدریس میکنه ن فرمول
صحبت دوست قبلی کاملا درسته بنظرمنم؛
یا هم یه دبیر مطمئن بهتون تدریس کنه خیلی خیلی بهتر از ابن فیلم هاس

سلام مجدد
می خواستم بپرسم من که دهم رو تموم کردم و می خوام برم یازدهم و در طول سال تحصیلی زیست خیلی سبز رو خوندم ، به نظرتون برای تست زیست چی بگیرم ؟ و اینکه من زیست دهم IQ رو بزنم یا جامعش رو ؟ از این لحاظ میگم که جامعش سطح بالاتره و کل دهم یازدهم و دوازدهم رو داره با این قیمت ها و...
به نظرتون کدوم بهتره ؟؟

سلام مجدد
می خواستم بپرسم من که دهم رو تموم کردم و می خوام برم یازدهم و در طول سال تحصیلی زیست خیلی سبز رو خوندم ، به نظرتون برای تست زیست چی بگیرم ؟ و اینکه من زیست دهم IQ رو بزنم یا جامعش رو ؟ از این لحاظ میگم که جامعش سطح بالاتره و کل دهم یازدهم و دوازدهم رو داره با این قیمت ها و...
به نظرتون کدوم بهتره ؟؟
برای یازدهم خیلی سبز خوبه من راضی بودم
اگه میخوای آی کیو بگیری جامعش رو بگیر
تک پایه هاش خوب نیست

سلام مجدد
به نظرتون کدوم بهتره ؟؟
آیکیوی جامع بخش زیست دهمش بر اساس کتاب درسی چاپ ۹۸-۹۹ هستش چون برای کنکور ۱۴۰۱ هست و کتاب درسیِ سال شما تغییر کرده نسبت به اون، احتمالاً سر قسمت تقریباً زیادی از تست‌ها اذیت بشی چون همونطور که می‌دونی توی زیست تغییر چند تا کلمه داخل کتاب می‌تونه جواب رو عوض کنه.
بنظرم یا نگیر یا اگر می‌گیری آیکیو تک‌پایه بگیر.:-"

آیکیوی جامع بخش زیست دهمش بر اساس کتاب درسی چاپ ۹۸-۹۹ هستش چون برای کنکور ۱۴۰۱ هست و کتاب درسیِ سال شما تغییر کرده نسبت به اون، احتمالاً سر قسمت تقریباً زیادی از تست‌ها اذیت بشی چون همونطور که می‌دونی توی زیست تغییر چند تا کلمه داخل کتاب می‌تونه جواب رو عوض کنه.
بنظرم یا نگیر یا اگر می‌گیری آیکیو تک‌پایه بگیر.:-"
فک کنم زیست جامع ای کیو برای کنکور ۰۱چاپ جدید اومده بازم از کانال خود زیستاز چک کنین،کتابش که من خوندم عالیه برا منبع ۲یا۳

فک کنم زیست جامع ای کیو برای کنکور ۰۱چاپ جدید اومده بازم از کانال خود زیستاز چک کنین،کتابش که من خوندم عالیه برا منبع ۲یا۳
خب دیگه، برای کنکور ۱۴۰۱ هستش، ولی @MPHARSNA فکر کنم کنکوری ۱۴۰۲ باشه.
من راجع به سطح آیکیو جامع حرفی نزدم که، فقط میگم که کتاب آیکیو جامع چاپ جدید مطابق با منابع کنکور ۱۴۰۲ نیست و احتمال داره سر بعضی از تست‌ها اذیت کنه کنکوری‌های ۱۴۰۲ به بعد رو.

خب دیگه، برای کنکور ۱۴۰۱ هستش، ولی @MPHARSNA فکر کنم کنکوری ۱۴۰۲ باشه.
من راجع به سطح آیکیو جامع حرفی نزدم که، فقط میگم که کتاب آیکیو جامع چاپ جدید مطابق با منابع کنکور ۱۴۰۲ نیست و احتمال داره سر بعضی از تست‌ها اذیت کنه کنکوری‌های ۱۴۰۲ به بعد رو.
ببخشید من پست بالاییشو بررسی نکردم/ولی خب ای کیو جامع برا همون۱۲بمونه بهتره بنظرمن و از منابع دیگه استفاده بشه!

سلام سلام..واسه کسی ک چند سال از درس دور بوده!کلاس آنلاین یا درسنامه؟واسه ریاضی و فیزیک و شیمی چیااابخونم ک درسنانه قوی و مفهومی باشع و از طرفی زیست هم تابحال نداشتم واسه زیست چ کنم...

سلام سلام..واسه کسی ک چند سال از درس دور بوده!کلاس آنلاین یا درسنامه؟واسه ریاضی و فیزیک و شیمی چیااابخونم ک درسنانه قوی و مفهومی باشع و از طرفی زیست هم تابحال نداشتم واسه زیست چ کنم...
شیمی مبتکران بهمن بازرگان عالیه درسنامه و تست عالی
زیست جامع خیلی سبز+ میکروطلایی + زیست ماز هم خیلی خوبه
فیزیک خیلی سبز یا میکرو

+ بین کلاس یا درسنامه بستگی به خودت داره با کدومش راحت تری. بعضیا با درسنامه خیلی بهتر از کلاس یاد میگیرن

سلام
واسه ریاضی یازدهم تستای کدوم کتاب از همه بهتره؟
الگو ؟ مهروماه؟ نردبام؟ تخته سیاه؟ آی کیو؟؟؟؟؟؟

سلام
واسه ریاضی یازدهم تستای کدوم کتاب از همه بهتره؟
الگو ؟ مهروماه؟ نردبام؟ تخته سیاه؟ آی کیو؟؟؟؟؟؟
من الگو داشتم خوب بود
میکرو هم به نظرم خوبه
نردبام هم خوبه
اگه سطحت خوبه آی کیو پلاس بزن
مهروماه هم کتاب جامعش خوبه
تخته سیاه هم یه جا شنیدم می گفتن خوبه
خیلی سبز هم خوبه
میتونی ریاضیات تجربی پایه اش رو بگیری

من از دینی بهمن ابادی نتیجه خوبی نگرفتم برم سراغ میکرو طلایی ؟

کلاس شیمی بابایی یا بهمن بازرگانی؟ کسی کلاسشون رفته؟

کلاس شیمی بابایی یا بهمن بازرگانی؟ کسی کلاسشون رفته؟
نمونه تدریسشون تو تام لند و رایان کلاس هست
کلاسای بازرگان خیلی زیادن فک کنم دو بار در هفته
آقاجانی هم هست اون به نظر من از بابایی و بازرگان بهترعه

برای تسلط به کلوز ها چه کتاب یا پکیج هایی موثر هستند؟

فیروز نژادنجف برای دینی چطور هست؟کسی تجربه با ایشون داشته؟

رفقا کسی کتاب درسنانه ی ای بسیار قوی و مفهومی برای فیزیک مد نظرش هست؟شگفت انگیز چطوره؟

Back
بالا