• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور 1401

سلام
من شیمی مبتکران دهم دو جلدیش رو می خونم
همین منبع کافیه یا کتاب های سطح بالاتر هم بخونم ؟ و اینکه چه کتاب های سطح بالاتری هستش که موثر و مفیدن ؟
یه سوال هم داشتم که مبتکران همین شیمی برای یازدهم و دوازدهم هم دو جلدی بخونم یا تک جلدیش بهتره ؟ این دو از نظر سطح سوالات فرقی هم دارن ؟
سلام
مبتکران همه سبک سوال داره
ترجیحا یک کتاب رو عالی بخون و نصفه رها نکن
سال اولی که بهمن بازرگان کتاب‌ها رو نوشت، دوجلدی بودن و از چاپ‌های بعدی تک‌جلدی شدن،
تک جلدی‌ها جدیدتر هستند.

سلام
من شیمی مبتکران دهم دو جلدیش رو می خونم
همین منبع کافیه یا کتاب های سطح بالاتر هم بخونم ؟ و اینکه چه کتاب های سطح بالاتری هستش که موثر و مفیدن ؟
یه سوال هم داشتم که مبتکران همین شیمی برای یازدهم و دوازدهم هم دو جلدی بخونم یا تک جلدیش بهتره ؟ این دو از نظر سطح سوالات فرقی هم دارن ؟
بنظرم میکرو پایه رو هم داشته باش به عنوان منبع دوم .اگه تاحالا مبتکران نخوندی منبع اولت بکنش

سلام ببخشيد امكانش هست من رو توي انتخاب منبع زيست شناسي راهنمايي كنين. من براي سال دهم خيلي سبز داشتم. ولي مي خواستم بدونم آيا درسنامه هاي خيلي سبز جوابگو هست؟ (چون كتاب سال يازدهمش هم دارم.)
چه منبعي هست كه بيشتر تست هاي تركيبي و مشابه كنكور داشته باشه و تعداد تست هاش هم زياد باشه.

سلام ببخشيد امكانش هست من رو توي انتخاب منبع زيست شناسي راهنمايي كنين. من براي سال دهم خيلي سبز داشتم. ولي مي خواستم بدونم آيا درسنامه هاي خيلي سبز جوابگو هست؟ (چون كتاب سال يازدهمش هم دارم.)
چه منبعي هست كه بيشتر تست هاي تركيبي و مشابه كنكور داشته باشه و تعداد تست هاش هم زياد باشه.
سلام
آره خیلی سبز کتاب خوبیه هم درسنامه هم تست
کتاب آی کیو هم کتاب خوبیه تست های جون دار و قوی ای داره
ماز هم خیلی خوبه

سلام بچه‌ها
https://t.me/kelaseAdabiyatefarsi

این گروه برای سوالای ادبیاتتون خیلی خوبه. چندتا استاد هستن که جواب میدن. اعضاش هم زیاد نیستن و شلوغ نیست...

کلاس مجازی شیمی بازرگان شنیدین؟چطوره؟آقاجانی چی چطوره؟

سلام
مبتکران همه سبک سوال داره
ترجیحا یک کتاب رو عالی بخون و نصفه رها نکن
سال اولی که بهمن بازرگان کتاب‌ها رو نوشت، دوجلدی بودن و از چاپ‌های بعدی تک‌جلدی شدن،
تک جلدی‌ها جدیدتر هستند.
یعنی بین تعداد و سطح سوالات تک جلدی و دو جلدی تفاوتی هست ( به علت حجم کمتر ) ؟
بنظرم میکرو پایه رو هم داشته باش به عنوان منبع دوم .اگه تاحالا مبتکران نخوندی منبع اولت بکنش
آره از سال بعد میکرو هم استفاده می کنم . فقط اگه هم میکرو و هم مبتکران استفاده کنم که حجم هر دو کتاب هم زیاده وقت کم نمیارم؟

آره از سال بعد میکرو هم استفاده می کنم . فقط اگه هم میکرو و هم مبتکران استفاده کنم که حجم هر دو کتاب هم زیاده وقت کم نمیارم؟
آموزش کتابهای شیمی تک جلدی و دو جلدی دقیقا یکیه...فقط تعداد تست تک جلدیاکمتره ..و مسلما برای کنکور تک جلدی بهتره

خیر
سطح سوالات یکی هستند.
+ ترجیحا یک کتاب رو داشته باش و تمومش کن بعد اگه وقت داشتی، میکرو رو بعنوان منبع دوم استفاده کن.
مبتکران خیلی از میکرو و خیلی‌سبز بهتره.

این قشنگ تمام منابع رو توضیح میده و قابل اطمینان هم هست:) اسم کانال و پیج اینستاش هست تو همین پی دی اف هست:)

Back
بالا