• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور منابع کنکور 1401

بازم ممنون
و اینکه اگه میشه کتاب های ریاضی نردبام و آی کیو تک پایه ها رو هم مقایسه کنید به عنوان منبع قوی

بچه ها عربی جامع یا موضوعی چی معرفی می کنید ؟
من پایه هامو خیلی سبز دارم به خاطر همین ترجیح می دم از یه انتشارات دیگه جامع یا موضوعی عربی بگیرم.
راجع به کتاب های هت تریک گاج چیزی شنیدید؟ ارزش خرید داره عربیش؟

بچه ها عربی جامع یا موضوعی چی معرفی می کنید ؟
من پایه هامو خیلی سبز دارم به خاطر همین ترجیح می دم از یه انتشارات دیگه جامع یا موضوعی عربی بگیرم.
راجع به کتاب های هت تریک گاج چیزی شنیدید؟ ارزش خرید داره عربیش؟
جامع مهر و ماه کتاب خوبیه
از سایتش نمونه صفحش رو دان کن و یه نگاهی بنداز ببین خوشت میاد یا نه چون انتخاب کتاب بیشتر سلیقه ایه.

بجای اینکه ۳،۴ تا منبع بگیرین، ۱،۲ تا منبع خوب انتخاب کنید و اونا رو دقییییق کار کنید و حتما تستها رو دوبار و چندبار بزنید.
چندبار زدن تستها بیشتر کمکتون میکنه تا تهیه منبع جدید

سلام دوستان هندسه پایه معرفی میکنید؟

سلام. ببخشيد يه سوال داشتم. براي كسي كه شيمي دهم آبي كانون و سه سطحيش رو كار كرده (با توجه به اينكه حس ميكنم منابع به اون صورت استانداردي نيستن) منبع بعديش بايد در حد يه منبع سطح اول باشه يا سطح دوم؟ و اينكه چه منبعي رو پيشنهاد ميدين. خيلي درسنامش برام مهم نيست چون كامل آموزش ديدم و حس ميكنم الان بيشتر تست نياز دارم.

سلام. ببخشيد يه سوال داشتم. براي كسي كه شيمي دهم آبي كانون و سه سطحيش رو كار كرده (با توجه به اينكه حس ميكنم منابع به اون صورت استانداردي نيستن) منبع بعديش بايد در حد يه منبع سطح اول باشه يا سطح دوم؟ و اينكه چه منبعي رو پيشنهاد ميدين. خيلي درسنامش برام مهم نيست چون كامل آموزش ديدم و حس ميكنم الان بيشتر تست نياز دارم.
خیلی سبز، مبتکران، میکرو کتابهای خیلی خوبی هستن.(مبتکران بینشون بهتره).
ترجیحا اولین منبع رو آبی قلمچی نگیر.
اگر اجبار میکنند کتابهاشون رو بخری، سه سطحی‌ها رو بگیر و سه سطحی رو بعنوان منبع دوم و برای زمان جمعبندی استفاده کن.

Back
بالا