چه دلیل قانع کننده ایبه نقل از Mysterio :جدا؟من که چند وقته از مسابقات کشتی کج خیی خبر ندارم!
فقط یک مسابقه دیدم از دی اکس با بیگ شو که جان سینا هم اومد خودشو اون وسط دخالت داد!
هنوز بچه است!

این یه جورایی شکل دعوای خودمونه هیچ مقررات زدنی هم نداره حتی میتونی داورم بزنی البته 80 درصد این زدنا الکی و از پیش تایین شدس نفر برنده اول کلی میخوره بعد یه دفعه رم میکنه و میبره تازه مسابقات زناشم هست که بهش میگن diva زنا عین مردا نمیتونن هم دیگه رو بزنن پس واسه تو خوبهبه نقل از عطیه.م :یه چیز یکم بی ربط بگم فضا عوض شه؟ این چه ورزشیه شما دوست دارید؟ من یکی از لینکا را زدم تا صفحه اولشو دیدم کم مونده بود فیوز برق خونه را هم بکشم بیرون! خیلی ترسناکهههههههههههههه! آدماش شکل غول های چراغ جادو بودن!
البته : من که همونطور که گفتم ترسیدم دیگه اصلا نفهمیدم چیه! ولی باید جذاب باشه! من کشتی آزاد و فرنگی را دوست دارم ببینم این هم شکل اوناست؟ یعنی تو همون مایه با درجه ی وحشتناکیه 1000000000برابر؟

خیلی اینارو جدی نگیر خانم مدیربه نقل از lof :این یه جورایی شکل دعوای خودمونه هیچ مقررات زدنی هم نداره حتی میتونی داورم بزنی البته 80 درصد این زدنا الکی و از پیش تایین شدس نفر برنده اول کلی میخوره بعد یه دفعه رم میکنه و میبره تازه مسابقات زناشم هست که بهش میگن diva زنا عین مردا نمیتونن هم دیگه رو بزنن پس واسه تو خوبه

تو سه تا مشت که بهت اصابت کنه میفهمی خیلی هم مفرح نیست.به نقل از عطیه.م :آی آی ! حرف های نژادپرستانه نشنوم!!
کلا ورزش مفرهی به نظر میرسه!

بابا چند بار بگم تمامش از پیش تایین شدس اگه نمای نزدیک ببینی اصلا همدیگه رو نمیکشن انگار فقط به هم دست میکشن عین فیلمای بوروسلیبه نقل از مرسده :من دیشب کابوسه بازیکنای کشتی کج دیدم.خیییییییییییییییییییییلی وحشین.ببینم کسی هم از اون بازی ها زنده میان بیرون.یا شاید هم اینایی که نشون میدن خالی بندیه.اخه این همه میخورن و باز بلند میشن.خیلی بد همدیگرو میزنن.چه طوری میتونین دوست داشته باشین این بکش بکش رو؟