چه دلیل قانع کننده ایبه نقل از Mysterio :جدا؟من که چند وقته از مسابقات کشتی کج خیی خبر ندارم!
فقط یک مسابقه دیدم از دی اکس با بیگ شو که جان سینا هم اومد خودشو اون وسط دخالت داد!
هنوز بچه است!
این یه جورایی شکل دعوای خودمونه هیچ مقررات زدنی هم نداره حتی میتونی داورم بزنی البته 80 درصد این زدنا الکی و از پیش تایین شدس نفر برنده اول کلی میخوره بعد یه دفعه رم میکنه و میبره تازه مسابقات زناشم هست که بهش میگن diva زنا عین مردا نمیتونن هم دیگه رو بزنن پس واسه تو خوبهبه نقل از عطیه.م :یه چیز یکم بی ربط بگم فضا عوض شه؟ این چه ورزشیه شما دوست دارید؟ من یکی از لینکا را زدم تا صفحه اولشو دیدم کم مونده بود فیوز برق خونه را هم بکشم بیرون! خیلی ترسناکهههههههههههههه! آدماش شکل غول های چراغ جادو بودن!
البته : من که همونطور که گفتم ترسیدم دیگه اصلا نفهمیدم چیه! ولی باید جذاب باشه! من کشتی آزاد و فرنگی را دوست دارم ببینم این هم شکل اوناست؟ یعنی تو همون مایه با درجه ی وحشتناکیه 1000000000برابر؟
خیلی اینارو جدی نگیر خانم مدیربه نقل از lof :این یه جورایی شکل دعوای خودمونه هیچ مقررات زدنی هم نداره حتی میتونی داورم بزنی البته 80 درصد این زدنا الکی و از پیش تایین شدس نفر برنده اول کلی میخوره بعد یه دفعه رم میکنه و میبره تازه مسابقات زناشم هست که بهش میگن diva زنا عین مردا نمیتونن هم دیگه رو بزنن پس واسه تو خوبه
تو سه تا مشت که بهت اصابت کنه میفهمی خیلی هم مفرح نیست.به نقل از عطیه.م :آی آی ! حرف های نژادپرستانه نشنوم!!
کلا ورزش مفرهی به نظر میرسه!
بابا چند بار بگم تمامش از پیش تایین شدس اگه نمای نزدیک ببینی اصلا همدیگه رو نمیکشن انگار فقط به هم دست میکشن عین فیلمای بوروسلیبه نقل از مرسده :من دیشب کابوسه بازیکنای کشتی کج دیدم.خیییییییییییییییییییییلی وحشین.ببینم کسی هم از اون بازی ها زنده میان بیرون.یا شاید هم اینایی که نشون میدن خالی بندیه.اخه این همه میخورن و باز بلند میشن.خیلی بد همدیگرو میزنن.چه طوری میتونین دوست داشته باشین این بکش بکش رو؟
کمر بندشم الکیه فکر کردی میان سر کمر بند با هم میجنگن؟به نقل از مرسده :من واقن تا حالا فکر میکردم فیلم های بروسلی واقعیه؟پس چی میگن که مسابقات واقعی وجود داره و کمربند فدراسیون و این جور چیزا.
حالا تو واقعن این ورزش رو دوست دارید؟از چیش خوشت اومده؟واقن این بزن بزن چیش جالبه؟شما پسرا بعضی وقت ها سلیقه های مزخرفی دارید؟به نقل از Arman.Z :عزیز من
حرف شما درست مثل اینه که وسط یه فیلم مهیج بلند شی و تلویزیونو خاموش کنی بگی این که فیلمه ...
خنده داره دیگه
ما سرگرمی می خواهیم نه کشته کشتار
تازه با همین وضع که نمایشیه بازی ها عده ای رنگ عوض کردن
حالا اگه واقعی بود دیگه ...
یا شما فکر کردید خیلی مغز متفکرید که میاید میگید نمایشیه؟
اون آمریکایی ها که هر دفعه 200 یا 300 هزار نفر بلکه بیشتر میرن ورزشگاه اسکل اند؟
پس شما هم که میرید کنسرت باید اسکل باشید
این ورزش نوعی هنره
دیگه هم کسی حق توهین نداره
بر و بچ امشب رویال رامبل رو عشقه
77777% موافقم! اه! همش می خواین همه چیز را فرق بزارن! حتی خود دخب=ترا و خود پسرا برای اینکه یه چیزی به نفعشون بشه یه همچین فرقایی می زارین!به نقل از Arman.Z :به پسر بودن نیست
اینقدر پسر و دختر رو متفائت ندونین
ما همه یکی هستیم
برای اینکه نظرت را عوض کنم، و در این راه ایثار میکنم! من اصلا عاشق کشتی کجم فکر کن تو!( حالا خوبه یه دقیقه پیش گفتم اصلا ندیدم تا حالا!به نقل از مرسده :راجع به این یه مورد خاص بین پسرا و دخترا فرق می زارم چون هیچ دختری ندیدم که کشتی کج دوست داشته باشه.
حتی بعضی از پسرا خیلی هم بدشون میاد و به سوسول بازی هیچ ربطی نداره.