- نام مرکز سمپاد
- میرزا کوچک خان
- شهر
- رشت
- سال فارغ التحصیلی
- 1397

کلاس تفسیر قرآنهاینو حاجی
دارک لایت بیا الان این لینک رو بزن ببین اصلا برات باز میشه که دیسلایک زدی 😭😂
۲ سال و چندماه پیش با دارکلایت بحث کردم و **خل بود
وای خدای من.این درسته، ولی بنظر من حرکت بعدی این کار باید حذف ماهواره باشه، یکم هل دادنشون تو مسیر درست بد نیست
این میشه حرف مخالفا که (کاری به ما نداشته باشید، هر کسیو تو گور خودش خاک می کنن) ولی این درست نیست، الان خدا قدرت و درک اینو به ما داده که بتونیم دیگرانو آگاه کنیم، اگه کاری نکنیم میشه داستان حضرت یونس. ما باید نهایت کاری که میتونیم رو در حق دیگران بکنیم، حتی اگه خودشون نخوان.
موافقم، اولویت اول اینه که خودشون آگاه شن، ولی اگه نشدن، تلاش بیشتری لازمه.
اینو از من نخواه چون من نمیتونم بزارم دستی دستی خودتو نازل کنی به جهنم بخاطر مسئولیتی که دارم، دلایل اینکه چرا بده و نازلت می کنه جهنم هم بار ها شنیدی. اعتیاد رو بهش ترک کن فرزندم🗿
منابع علمی دلیلی نداره فیلتر شن، جایگزین هم نمیخوان.
گفتم که اطلاعات علمی فیلتر نمیشه و جایگزین نمیخواد، سرگرمی های ناجور و عقاید ناجور فیلتر میشن و جایگزین میخوان.
اون راه ها رو هم تا حد امکان می بندیم :)
دلایل بد بودن اینستاگرام:
القای حس سرخوردگی و بدبختی به مخاطب، با دیدن عکس مرفحان بی درد (حتی در ظاهر) در اینستاگرام
محتوای فیک، دروغ و شایعه پراکنی
به اشتراک گذاری هرگونه عقاید، شامل عقاید ضد اسلامی
و موارد فراوان دیگر :)
حالا تو چند تا از مضرات پرتقال رو بگو تا قانع شم :)
نه آقا حرصمون دراومد دوبارهاین درسته، ولی بنظر من حرکت بعدی این کار باید حذف ماهواره باشه، یکم هل دادنشون تو مسیر درست بد نیست
این میشه حرف مخالفا که (کاری به ما نداشته باشید، هر کسیو تو گور خودش خاک می کنن) ولی این درست نیست، الان خدا قدرت و درک اینو به ما داده که بتونیم دیگرانو آگاه کنیم، اگه کاری نکنیم میشه داستان حضرت یونس. ما باید نهایت کاری که میتونیم رو در حق دیگران بکنیم، حتی اگه خودشون نخوان.
موافقم، اولویت اول اینه که خودشون آگاه شن، ولی اگه نشدن، تلاش بیشتری لازمه.
اینو از من نخواه چون من نمیتونم بزارم دستی دستی خودتو نازل کنی به جهنم بخاطر مسئولیتی که دارم، دلایل اینکه چرا بده و نازلت می کنه جهنم هم بار ها شنیدی. اعتیاد رو بهش ترک کن فرزندم🗿
منابع علمی دلیلی نداره فیلتر شن، جایگزین هم نمیخوان.
گفتم که اطلاعات علمی فیلتر نمیشه و جایگزین نمیخواد، سرگرمی های ناجور و عقاید ناجور فیلتر میشن و جایگزین میخوان.
اون راه ها رو هم تا حد امکان می بندیم :)
دلایل بد بودن اینستاگرام:
القای حس سرخوردگی و بدبختی به مخاطب، با دیدن عکس مرفحان بی درد (حتی در ظاهر) در اینستاگرام
محتوای فیک، دروغ و شایعه پراکنی
به اشتراک گذاری هرگونه عقاید، شامل عقاید ضد اسلامی
و موارد فراوان دیگر :)
حالا تو چند تا از مضرات پرتقال رو بگو تا قانع شم :)

قند داره دیابت میگیری ، اسیدیه معدت میسوزهمضرات پرتقال رو بگو