- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 5
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 94
این ۱۴۰۰ با اون ۱۷۰۰ که تو میگی تو قبولی زمین تا اسمون فرق دارن
رتبه ای که "گفته میشه" معمولا رتبه در سهمیه نهاییه دیگه:)
این شده ۱۴۰۰، و یه نفر با درصد های عمومی 'حدود' ۸۰، و اختصاصی 'حدود' ۵۰/۴۰ میشه تقریبا ۱۷۰۰.
نمیدونم شایدم من یه روزی بفهمم که اشتباه میکنم، اما با یکیشون حرف میزدم میگفت من استفاده نکنم یکی با رتبه ی بدتر از من میاد میگیره جا رو!!
ولی خب تو هم الان میای با رتبه ی بدتر جای یه بدونِ سهمیه با رتبه ی بهتر رو میگیری دیگه!
این ۱۴۰۰ ایثارگران تقریبا هیچ رشته و دانشگاه خوبی قبول نمیشه
من اگه سهیمه داشتم استفاده میکردم، دلیلشم اینه که ظرفیت ایثارگران جداست، اینجوری نیست که اگه اونا استفاده نکنن برسه به بچه های ازاد
۲۵ درصدیا اگه استفاده نکنن میرسه به ۵ درصدیا (که خیلی جمعیت زیادین) و باز اگه اونا استفاده نکنن میرسه به ازاد که عملا صفره احتمالش، من اگه سهمیه داشتم و استفاده نمیکردم یه ایثارگران دیگه ای که بدتر از من بود میومد اون جا رو پر میکرد
به قانون باید اعتراض کرد نه به این ادما، درستش اینه که قانون بیاد یا این سهمیه رو حذف کنه یا حداقل شرایط سخت تری از ۷۰ درصد نمره اخرین نفر رو بذاره یا کلا ظرفیتشون رو کمتر از چیزی که الان هستن بکنه
قبلا هم گفتم ناعادلانه ترین سهمیه، سهمیه هیئت علمی ئه اونم باز اگه طبق قانون (۹۰ درصد نمره اخرین نفر قبولی) رعایت میشد بازم اوکی بود، ولی هیئت علمیا و حتی همون اساتید قراردادی و کلا هرکسی که در دانشگاه آشنا و قدرتی داره میتونه برای بچهش پارتی بازی کنه (حتی مسئول بهداشت دانشگاه که به عینه دیدم) و اینه که واقعا ناعادلانه ست، باز نه به واسطهی اینکه اونا جای بقیه رو میگیرن، چون مازاد میان اینا، برای اینکه طرف هیچی بارش نیست و زحمتی نکشیده و میاد جایی میشینه که بقیه با کلی زحمت رسیدن به اونجا و دانشگاه برای این آدم هزینه میکنه، فقط بخاطر اینکه پدر و مادرش تو دانشگاه پارتی دارن و قانون رو دور میزنن، باز حداقل کسی که پدرش رفته جبهه و جانباز شده هزینه داده و حداقلش داره طبق همین قانون که حدی قائل هست، گزینش میشه، ولی اونی که مونده و موقعیت خودشو بهتر کرده و الانم وضع رفاهی خیلی خوبی داره با چه منطق و عدالتی بچهش باید راحت بتونه بیاد دانشگاه خوب درس بخونه که درصد خیلی خیلی خیلی زیادی شون اصلا اون شرایط ۹۰ درصد نمره اخرین نفر رو ندارن