froq
فارغِ مُطلق
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سبزوار
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
روحیه ی دخترانه پسرانه یعنی چی؟و اینکه.... برای لاک زدن یه روحیه ای میخوای که دخترانه باشه، و این روحیه برای پسر خوب نیست چون جنگ بشه اون کشور با اون نوع پسران کلاهش پس معرکس. از گفتن این مورد جنگ طفره میرفتم ولی بهرحال همینی که هست و دنیای ما صلح توش شکنندس
بحث علایقه
من یه دخترم با بدن دختر هیچ مشکلی هم با جنسیتم ندارم ولی لاک زدن رو دوست ندارم این دلیل نمیشه روحیه پسرانه تو من ایجاد شه یا باعث شه من توی ذهنم به عنوان یک پسر خودم رو بشناسم و جنسیتم تغییر کنه
و برعکس ممکنه پسری باشه با بدن پسرانه و بر حسب سلایقش تمام اون عرف و پوشش هایی که شما میگید روهم رعایت کنه و به جنگیدن علاقه نداشته باشه
ممکن هم هست پسری باشه با بدن پسرانه لاک بزنه و به جنگیدن علاقه داشته باشه و این علاقه باعث میشه اون فرد به انجام اینکار رو بیاره
از کجا معلوم اگه ارتش جمهوری اسلامی ایران هم ورود زنان رو مجاز میکرد دخترای زیادی با روحیه ی جنگاوری-به قول شما-توش عضو نمیشدن؟
این کار باعث میشد جنسیت اون دخترا عوض بشه؟
مجموعه علایق و عقاید افراد جنسیت اون هارو نمیسازه صرفا نشان دهنده شخصیت اون هاست
جنسیت افراد برمیگرده به شناخت و هویت یابی درونی خودشون اینکه خودشون رو با چه جنسیتی(حالا دوگانه زن و مرد یا نانباینری) بشناسن