طوطو اقامت دائم تورتوگا عضو مدیران انجمن حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 2,110 امتیاز 36,627 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر * سال فارغ التحصیلی 0000 2026/2/4 #1,621 به نقل از hastiN : من از سرمایه عالم همین یک قلب را دارم اگر چیزی دگر ماندهست آن را هم هدر گردان کلیک کنید تا باز شود... آن چنان جای گرفتی تو به چشم و دل من که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا
به نقل از hastiN : من از سرمایه عالم همین یک قلب را دارم اگر چیزی دگر ماندهست آن را هم هدر گردان کلیک کنید تا باز شود... آن چنان جای گرفتی تو به چشم و دل من که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا
اِئل آی کاربر فوقفعال فارغالتحصیل ارسالها 125 امتیاز 1,270 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر .. سال فارغ التحصیلی 1404 رشته دانشگاه مهندسی کامپیوتر روز شنبه ساعت 22:32 #1,622 به نقل از طوطو : آن چنان جای گرفتی تو به چشم و دل من که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا کلیک کنید تا باز شود... نظر در نظربازی ما بی خبران حیرانند من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند
به نقل از طوطو : آن چنان جای گرفتی تو به چشم و دل من که به خوبان دو عالم نظری نیست مرا کلیک کنید تا باز شود... نظر در نظربازی ما بی خبران حیرانند من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند
♕PhOeNiX♕ 𝓜𝓸𝓸𝓷 𝓚𝓷𝓲𝓰𝓱𝓽 ارسالها 18 امتیاز 30 نام مرکز سمپاد دستغیب شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 0 روز شنبه ساعت 22:36 #1,623 به نقل از اِئل آی : نظر در نظربازی ما بی خبران حیرانند من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند کلیک کنید تا باز شود... بی خبران گویند بخواب تا به خوابش بینی ای بی خبران چه جای خواب است مرا
به نقل از اِئل آی : نظر در نظربازی ما بی خبران حیرانند من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند کلیک کنید تا باز شود... بی خبران گویند بخواب تا به خوابش بینی ای بی خبران چه جای خواب است مرا