• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تولید محتوا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karenn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۲
شهر
کرج
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
Physics
دانشگاه
SUT
رشته دانشگاه
Physics
سلام به همگی
بر اساس مکالمات من و @Becoming و پیشنهادات خود شما که من چند وقته میگیرم

تصمیم گرفتیم که برای تولید محتوا از بین شما داوطلب جمع کنیم

۱. این کار برای بالاتر بردن سطح علمی فرهنگی سایته

۲. تو پنج راستای کنکور /المپیاد / علوم/ فلسفی عقیدتی / ادبی هنری قراره فعالیت کنیم

۳. فعالیت مستمر و دوره ایه
یعنی اینطور‌نیس که یه تاپیک باز کنیم به امان پروردگار رها کنیم و تهش بگیم استقبال لازم انجام نشد حتی اگر تاپیک به صورت تک گویی هم باشه ادامه میدیم و قطعا به مرور زمان مخاطب های خودشو پیدا میکنه

۴. نوع فعالیت :
I) سری پست ها مثل : تاپیک های تک گویی و تحقیق طور
https://www.sampadia.com/forum/threads/103513/

II) فعالیت های جمعی مثل: مناطره ها و بحث های هدفمند
https://www.sampadia.com/forum/threads/114414/
https://www.sampadia.com/forum/threads/114418/

III) هفته نامه ماه نامه و فصل نامه (نشریه های متناوب)

VI) پادکست و محتوای شنیداری و دیداری (مثل این پادکست مهاجرتی که زده شد ولی هیچ وقت ساخته نشد)

۵) تاپیک اینطور کار میکنه که:
من ایده هایی که میخوام عملی شن رو میگم تو پست پایین
اگر کسی داوطلب بود برای انجام دادنش به من تو بانگ علام میکنه اگر هم ایده ی جدیدی داشتید ایده تونو اینجا مینویسید (فقط ایده آسمون ریسمون بافی حذف میشه) و اعلام میکنید خودتون میخواین اجرا کنید یا اینکه داوطلب میخواید و من و مطهری و سارا و مدیر انجمن مربوط به ایده شما ایده تونو تایید یا رد میکنیم...
(فقط: ایده ها در راستای فعالیت ها و موضوعاتی که تو بند ۲ و ۴ گفتم باشه)

بچه هایی که نویسندگی تدوین صدا کار میکند و قصد کمک دادن داوطلب شن هم بهم بگین

المپیاد:
مصاحبه با برگزیده ها
یادمه @Terminus برنامه داشت برای هر المپیاد صندلی داغ رتبه برتر بزنه
(اگر خودت قصد ادامه دادنشو داری بگو) و اینکه اگه محتواتون صوتی یا پی دی اف (مثل مصاحبه های ایرانفو http://bayanbox.ir/info/6819674556186020709/iranpho.ir-mo-941005 ) و به صورت مصاحبه باشه خیلی بهتره یعنی شما از بچه ها سوال ها رو بگیرین از فرد مذکور بپرسین

گسترش تاپیک چطور تو المپیاد موفق نشیم و اگه مطالب مناسبی پیدا شد پادکست کردنش

کنکور:
ایده ام اینه که بچه هایی که کارای مشاوره ای انجام میدن بیان اینجا تاپیک مشاوره باز کنن و با همکاری هم پست های مناسبتی بزارن (مثلا ایام امتحانات/دوره عید/ جمعبندی اردیبهشت و...)

علمی
۱. هفته نامه علمی
بچه ها از هر رشته جمع شن و هفته ای هرکدوم یه خبر از رشتشون بدن
هر هفته یک متن (اکتشاف جدید ترجیحا) از چهار موضوع شیمی فیزیک ریاضی زیست داخل یه هفته نامه شرح داده بشه
میتونه حتی برای مناسبت های مختلف مثل نوبل ویژه برنامه هم داشته باشه

۲. به تاپیک خبر های علمی یه سر و سامونی بدیم و یکی که باخبره بیاد هر چن وقت یه بار کوتاه و مختصر و جذاب پست بزاره

۳. فعالیت جمعی مطالعه کتاب های علمی که قبلا هم بوده (تو پست اول تو مثال فعالیت های جمعی) دوباره شروع بشه

عقیدتی / فلسفی

۱. مناظره ماهیانه
هر ماه دو نفر رو بزاریم جلو هم راجع به موضوعات اجتماعی عقیدتی فلسفی با هم بحث کنن آخر ماه تاپیک رو برای عموم باز کنیم و جمع بندی کنیم که قبلا هم بوده و مثالش باز تو پست اول هست

۲. یادمه @Pan برنامه داشت که یه سری پست درست کنه راجع ب اعتقادات ادیان مختلف به پس از مرگ که خیلی کار جالبی بود و یه سری از مسئولیت هاش بر عهده من بود ولی متاسفانه من یکم تنبلی کردم و به جایی نرسید این موضوع جالبی برای تخقیق و سری پسته

۳. ایسم شناسی این یکی واقعا مفیده یه خیرخواهی بیاد مکاتب فلسفی رو به ترتیب به وجود اومدن یه توصیف خلاصه ای بده

۴. فعالیت های کتاب خوانی

....
هنری / ادبی

۱. فیلم دیدن گروهی
یادمه یه همچین فعالیتی داشتیم ولی به جایی ختم نشد هر فصل هم اگه یدونه برنامه داشته باشیم هر سال میتونیم چهارتا فیلم رو ببینیم و نقد اساسی کنیم

۲. شعر خوانی
تاپیک هایی وجود داره که عموما @hosam.r توشون فعالیت میکنه که میاد از شعرا شعر های منتخب میزاره اینو میتونیم خیلی گسترش بدیم

۳. تاریخ ادبیات و شعر ایران و سبک شناسی
تو این مورد اگر کسی بتونه تولید محتوا کنه فوق العاده میشه
چیزی که من در نظرمه معرفی دوره تعریف سبک ها و ویژگی ها و معرفی یه بیو کوتاه از اون شعرا و نویسنده هاست

۴. ایسم شناسی هنری

لیست داوطلب ها (به مرور ادیت میشود)

تدوین صدا و پادکست سازی :
۱) @Armaghannn و اکیپ نوشابه زرد

نوبسندگی:

المپیاد:

کنکور:
۱) @نسیـم تاپیک مشاوره
۲) @Becoming مشاوره
۳) @زهـــرا مشاوره

علوم پایه:
۱) @امین برای مسابقات ریاضی و تولید محتوای مربوط به ریاضی
۲) @Amirhossin تولید محتوای نجومی
۳) @mammadreza تولید محتوای فیزیک
۴) @اسدالهی تولید محتوای زیست شناسی
۵) خودم تولید محتوای فیزیک
۶) @rejo تولید محتوای شیمی

عقیدتی فلسفی انسانی:
۱) @merfan x1 برای پست های دنباله دار اقتصاد
۲) @reyna گروه مدیریت کتابخوانی
۳) @اسدالهی تحقیقات ادیان

هنری ادبی:
۱) @ماهی ایسم شناسی هنری
۲) @zeynabgol شعر خوانی
۳) @dorincii شعر خوانی
۴) @صوراسرافیل دستور زبان فارسی
۵) @hosam.r سبک شناسی

پیشنهاد میکنم علوم انسانی رو هم اضافه کنید
دستچین شدن مطالب و خلاصه شدنشون خیلی خوبه و می‌تونه مارو با چیزای جدیدی آشنا کنه و ایده بده.
تاریخ(مخصوصاً دیگر ملل)، اقتصاد، روانشناسی، گفتن مسائل ساده حقوقی میتونن مفید باشن

پیشنهاد میکنم علوم انسانی رو هم اضافه کنید
دستچین شدن مطالب و خلاصه شدنشون خیلی خوبه و می‌تونه مارو با چیزای جدیدی آشنا کنه و ایده بده.
تاریخ(مخصوصاً دیگر ملل)، اقتصاد، روانشناسی، گفتن مسائل ساده حقوقی میتونن مفید باشن
این در نظر من زیر مجموعه فلسفی عقیدتی بود ولی اگر ایده ای باشه (شامل فرم کار موضوع کار و داوطلب) قطعا پذییرایم :‌)) خیلی ام عالیه

محتوایی که من می‌تونم تولید کنم عمدتاً حول محور ریاضیاته.
تو فکرم بود که بیام تاپیکی در خصوص برخی اثبات‌ها یا حقایق جالب و خوندنی از ریاضی بزنم، دیدم ممکنه چندان مخاطب‌پسند نباشه چون به قدر کافی ریاضی واسه «خوندن» برای بچه‌ها وجود داره که دیگه کسی رغبتی پیدا نمی‌کنه بیاد دوباره یه چیزای اضافی رو بخونه. پیش خودم می‌گفتم شاید اگر وویسشون کنم، بشنون، ولی دیدم اثبات رو که نمیشه صرفاً صوتی توضیح داد و باید دیده بشه تا درک بشه، ولی خب واسم یه چالشی ایجاد شد، گفتم همین که این مهارت رو پیدا کنم تا بتونم با وویس، یه اثبات رو توضیح بدم، کار بزرگی کردم، و احتمالاً رو این ایده‌م بیشتر فکر کنم.
+ مسابقات ریاضیم هم که به صورت دوره‌ای داره برگزار میشه، اگر این هم به عنوان تولید محتوا لحاظ بشه.

محتوایی که من می‌تونم تولید کنم عمدتاً حول محور ریاضیاته.
تو فکرم بود که بیام تاپیکی در خصوص برخی اثبات‌ها یا حقایق جالب و خوندنی از ریاضی بزنم، دیدم ممکنه چندان مخاطب‌پسند نباشه چون به قدر کافی ریاضی واسه «خوندن» برای بچه‌ها وجود داره که دیگه کسی رغبتی پیدا نمی‌کنه بیاد دوباره یه چیزای اضافی رو بخونه. پیش خودم می‌گفتم شاید اگر وویسشون کنم، بشنون، ولی دیدم اثبات رو که نمیشه صرفاً صوتی توضیح داد و باید دیده بشه تا درک بشه، ولی خب واسم یه چالشی ایجاد شد، گفتم همین که این مهارت رو پیدا کنم تا بتونم با وویس، یه اثبات رو توضیح بدم، کار بزرگی کردم، و احتمالاً رو این ایده‌م بیشتر فکر کنم.
+ مسابقات ریاضیم هم که به صورت دوره‌ای داره برگزار میشه، اگر این هم به عنوان تولید محتوا لحاظ بشه.
اگر کسی برا شیمی و زیست پیدا شد میتونیم قسمت اول حرفتونو تو هفته نامه بزاریم اگه نه به عنوان تاپیک هم عالیه

پیشنهاد می کنم یه تاپیک داشته باشیم به نام: "فلسفه برای زندگی"
که صرفا فلسفه رو از بیرون بینیم و تا جایی می تونیم از محتویاتش در زمینه های سلامت روحی روانی و ماهیت زندگی بحث شه

پیشنهاد می کنم یه تاپیک داشته باشیم به نام: "فلسفه برای زندگی"
که صرفا فلسفه رو از بیرون بینیم و تا جایی می تونیم از محتویاتش در زمینه های سلامت روحی روانی و ماهیت زندگی بحث شه
اول اینکه یه همچین تاپیکی وجود داره
ثانیا اینکه این چیزی که شما میگید بیشتر شبه علمیه تا علمی

اول اینکه یه همچین تاپیکی وجود داره
ثانیا اینکه این چیزی که شما میگید بیشتر شبه علمیه تا علمی
نه چرا شبه علمی؟
اتفاقا یه چنل یوتیوب هست دقیقا که در مورد مباحث فلسفه بحث می کنه این که چجوری به کار گرفتن فلسفه تو زندگی می تونه چندین لول ادم رو بالا ببره https://www.youtube.com/c/PhilosophiesforLife
لینک تاپیک رو لطف می کنید

Back
بالا