wisteria.
the val
- نام مرکز سمپاد
- farzanegan 1
- شهر
- tehran
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
جوری که همه از اوپنینگ میگن:
جوری که من همیشه اوپنینگا و اندینگا رو رد میکنم:
بعد از دونقطه معمولاً عکسی، میمی چیزی اضافه میکنن تا معنا بده به اون جمله.جوری که همه از اوپنینگ میگن:
بعد از دونقطه معمولاً عکسی، میمی چیزی اضافه میکنن تا معنا بده به اون جمله.
البته شایدم چیزی گذاشتی و واسه من نامرئیه و توهم میزنم که چیزی نیست.
مقصود انتخابی من این بود که شما به شدت تباهی موضوع پی ببرین و متسفانه هیچ میم خاصی حسمو توصیف نمیکرد.+++++++
دو ساعت منتظر بودم صفحه لود شه و میمه باز شه که چیزی نبود :/
No Regrets؟آقا من تازه دربارۀ قسمتهای OVA فهمیدم 8 تا قسمت خارج از مجموعۀ فصلهاست که انگار حکم پیام بازرگانی وسط قصۀ اصلی رو داره ولی خب 4-5 تاش واقعاً باکیفیته. در ضمن، تو چند تا از قسمتها به شخصیتپردازی و پیشزمینۀ لیوای و آنی هم خوب پرداخته میشه نسبتاً.
عجیبه که تو این مدت هیچی راجع بهش نشنیده بودم. حیفه از دست بدید به نظرم.
این No Regrets دو تا قسمت از OVAهاست در واقع. جزو بهترینا بود برای منNo Regrets؟
راجع بهش شنیده بودم اما نمیدونستم از کجا دانلودش کنم با زیرنویس :))
لینک بده اگه داری.
من یه ویژگیای که دارم اینه که هر وقت سریالی یا چیزی رو (که یقین دارم قابلیت اسپویلش بالاست) شروع میکنم به دیدن، خودم رو کاملاً ایزوله میکنم از هر رسانهای و فقط تا ته میشینم سریاله رو سیزن به سیزن نگاه میکنم. بعدش که تموم شد، حالا میرم سراغ چیزای مربوط بهش.امروز تازه شروع کردم فصل ۴ رو ببینم
فصل ۴ که اومد خورد به مدارس وقت نکردم ببینم ولی جز به جز هر اپیزود برام اسپویل شده:)
عالیه
کاش میشد ارن و خودم خفه میکردم
بنظرم هنوز برای قضاوت ارن زودهامروز تازه شروع کردم فصل ۴ رو ببینم
فصل ۴ که اومد خورد به مدارس وقت نکردم ببینم ولی جز به جز هر اپیزود برام اسپویل شده:)
عالیه
کاش میشد ارن و خودم خفه میکردم
منم اینو شنیدم ولی اصلا به دروغ سیزده فکر نکردم آخه چطوری میخوان تو بیست دقیقه این آشی که پختن رو جمع کنن؟ خیلی پیچیده شدهامیدوارم که دروغ سیزده/آپریل باشه، ولی گویا این قسمت آخر، قسمت آخر نیست و پارت سومی درکاره که قراره ۲۰۲۳ پخش بشه.
اگه واقعی باشه که مسخرگی رو به انتهاش رسوندن.
احتمالاً دوزبانهست و میتونی سوئیچ کنی رو ژاپنی با پلیر. گاهی وقتا به صورت خودکار اول انگلیسی رو پلی میکنه در حالی که صوت اصلیش ژاپنیه.سوال مهمی که برای من مطرح شد این بود که من قسمت اول رو دانلود کردم و زبانش انگلیسی بود !
من اشتباها دانلود کردم یا واقعا زبان اصلی سریال انگلیسیه
بیاین برام لینک بفرسین ببینمش
ظاهراً دروغ نیست :/ همه منتظر بودن قسمت آخر رو ببینن، اما انگار دوباره یک سال باید صبر کنیم. آخه وقتی مانگاش دو سه ساله تموم شده، دیگه این همه معطل کردنِ مخاطب زیادهرویه. میشد تو همین پارت دوم همه رو بسازن.منم اینو شنیدم ولی اصلا به دروغ سیزده فکر نکردم آخه چطوری میخوان تو بیست دقیقه این آشی که پختن رو جمع کنن؟ خیلی پیچیده شده
حالا به موضوع تاپیک ربطی نداره ولی داشتم Hitman Absolution بازی میکردم، دختری که باید نجاتش بدیم اسمش ویکتوریاست، خواستم بنویسم اهمیتش در آزمایشاتیه که روش انجام شده، دیدم کلاً اتکه و اصن هیستوریاست اسم طرف :))))اینقدر فاصله افتاد که من یه سری چیزا رو فراموش کردم. اهمیت بچه ویکتوریا چیه؟
خوردن مایع نخاعی توسط همخونش، باعث انتقال قدرت میشهحالا به موضوع تاپیک ربطی نداره ولی داشتم Hitman Absolution بازی میکردم، دختری که باید نجاتش بدیم اسمش ویکتوریاست، خواستم بنویسم اهمیتش در آزمایشاتیه که روش انجام شده، دیدم کلاً اتکه و اصن هیستوریاست اسم طرف :))))
اگه اشتباه نکنم اهمیتش در اینه که چون هیستوریا از خاندان سلطنتیه و خون اونها رو داره، فرزندش هم این ویژگی رو به ارث میبره و میتونه تایتانها رو رهبری کنه. منم دقیق یادم نیست راستش اما فکر کنم اینه علتش.
آخه ارن باید راضی شه که بچه هیستوریا بخوردش و اونایی که اصرار به بچه دار شدن هیستوریا داشتن (تا جاییکه یادمه) با ارن مخالف بودن.اگه اشتباه نکنم اهمیتش در اینه که چون هیستوریا از خاندان سلطنتیه و خون اونها رو داره، فرزندش هم این ویژگی رو به ارث میبره و میتونه تایتانها رو رهبری کنه. منم دقیق یادم نیست راستش اما فکر کنم اینه علتش.
ای بابا راست میگیا ) به خاطر همون فاصله زیادیه که افتاده. ولی اسم قبلیش که هنوز هویتشو نمیدونست ویکتوریا نبود؟حالا به موضوع تاپیک ربطی نداره ولی داشتم Hitman Absolution بازی میکردم، دختری که باید نجاتش بدیم اسمش ویکتوریاست، خواستم بنویسم اهمیتش در آزمایشاتیه که روش انجام شده، دیدم کلاً اتکه و اصن هیستوریاست اسم طرف :))))