• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ستاره خودش هماهنگ کرده بود و کاربرها رو خریده بود این تاپیک زده بشه بیاد رو دور اسمش باز توجها رو بخره که موفق هم شد 👍🏻👌🏻

خواب ، بیخود ترین و دوست نداشتنی فعالیت ممکنه، من خودم شخصاً دوست دارم فقط وقتی بخوابم که چشمام درحال خشک شدن و عضلاتم در ضعف شدید بیفتن جوری که نفس کشیدنم هم سخت بشه

کله‌پاچه واقعا تهوع‌آور و خوردنش بربریته
از نظر چندش بودن با مار و سگ و عقرب خوردن چینیا که اینقدر مسخره‌ش میکنن فرقی نداره
احتمالا قبلا هم گفتم اما ارزش تکرارو داره: کله پاچه با اختلاف بهترین غذای ایرانیه. کسی که کله پاچه دوس نداشته گناه خودش نیست و می‌تونه از دیزی شروع کنه اما اگه سالمه و صرفا خوشش نمیاد، مشکل خودشه. می‌تونه بره غذای آلمانی و کانادایی بخوره حیف نون.

۸۰ درصد از ۱۲ سال مدرسه اتلاف وقت، انرژی و هزینه هست و نمیصرفه
و اون دوازده سال رو میشه نهایتا در ۶ سال خلاصه کرد

اوریج سایت از لحاظ اجتماعی به بلوغ نرسیدن.

دندانپزشک و داروساز ها دکتر نیستن مخصوصا دندانپزشک ها

کیفیت صفحه گوشی های سری A سامسونگ بهتر از سری S هست.
کلا superamoled بهتره از dynamic amoled

دانشمندایی که کارشون رو بیشتر از انسان‌ها دوست دارند بیشترین خدمت رو به پیشرفت دانش و درنهایت بشریت، کردند. نمونه‌ش mad scientists که برای پیشرفت تحقیقات و ارضای کنجکاویشون حاضرند هر آزمایشی رو انجام بدند.

حسی که با نگاه کردن به ادما راجب شناخت اونها بهت دست میده فقط اندازه حس و شناختی که با نگاه کردن به اسم فایل توی کامپیوتر میگیری معتبره

ترانه علیدوستی بهترین بازیگر زن ایرانه

توی نظرات کم طرفدار این که لایک کنید یا دیسلایک بستگی به این داره که بقیه لایک کرده باشن یا نه (ری اکشن بقیه روی تصمیمتون تاثیر داره)

زن‌ها نه تنها عموما شرورترن که شرارتشون آگاهانه‌تره.
این که شرارت زن ها و مرد هارو یه چیز‌ کلی برای یک جنس بدونیم و به همشون نسبت بدیم کلا از ریشه غلطه.

Back
بالا