• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سوپ غذاست و فقط کسی حق اظهار نظر راجع به اینکه چی غذاست یا نیست داره که هفته‌ای حداقل نصف وعده‌های غذایی رو آماده کنه.
+نه، پولش رو میده نه. به پولشه برو از بیرون غذا بگیر خیلی سختته.

جمله‌هایی مثل "شجریان چرته" یا "شجریان خوب نمیخونه" کاملا جملات بی‌اساس و از روی عقده ایه بنظرم، حتی اگه بحث سلیقه‌ هم باشه در بهترین حالت باید بگید موسیقی سنتی قشنگ نیست یا موسیقی سنتی رو دوست ندارم
ذاتا اینطور جمله ها این پیام رو نمیرسونه که
" من صدا و تکنیک های محمدرضا شجریان رو بررسی کردم و در چارچوب موسیقی سنتی از عهده‌اش برنیومده، یا مثلا نتونسته به خوبی بنان ریزه‌کاری هارو دربیاره و یا هر بررسی و مقایسه ای توی همون چارچوب"
و بیشتر این پیام رو میرسونه که
"من حتی یه ساز و آواز کامل از شجریان هم گوش ندادم و فقط چون زیاد بهش توجه شده دوست دارم بگم که خوب نمیخونه. چقدر من کولم هاها"

جمله‌های general و کلی الزاماً مضر نیستن.
به نظرم برای بیان یه ویژگیِ اجتماعی درمورد یه گروهِ بزرگ از افراد، لزوما نیازی به اینکه اون ویژگی برای تک تک اعضای گروه صادق باشه نداریم؛ به خصوص و به خصوص اگر اون ویژگی objective باشه، مثل شرارت که درموردش بحث شد.
با محدود کردن خودمون به اینکه نکنه فلان ویژگی منسوب به فلان گروه، یکی از اعضای اون گروه رو ناراحت کنه (بخاطر دارا نبودن اون ویژگی‌) اتفاقا فرصت بحث کردن درمورد اون ویژگی و عللش رو از خودمون و دیگران می‌گیریم.
(قاعدتا اینجا منظورم ویژگی‌های علمی نیست؛ به همین خاطر objective بودن رو بیان کردم.)

تبریک گفتن تولد یه دروغه ، آخه کی از بین رفتن عمر و نزدیک شدن به مرگ پیری و خیلی موارد دیگه رو تبریک میگه
(۸ تا دیسلایک تا الان از ۱۱ تا ، واقعا کم طرفداره🎉)

از این کم طرفدارتر بیارین:
زندگی توی ایران زیاد سخت نیست ، اونقدری که میگن ایران داغون نیست و کشورهای دیگه هم اونقدرها خوب نیستن

قوی ترین قلم ها جلوی ضعیف ترین عکس ها کم میاره

برای همین هست که رندوم ترین عکسی که توی ح ب قرار میگیره از قوی ترین متنی که یک نفر مینویسه بیشتر بازخورد داره

*فرض کنید جفتش رو یک نفر خاص نوشته و فرستاده

پس بیشتر عکس بفرستید

ببین من یه کاربر جدیدم نسبتاً، پس خیلی افراد با تجربه تر و قدیمی‌تر از من هستند که این حرفا رو بزنن و حرف اونها مستند تر و قابل قبول تر هست ولی به نظرم ؛
سمپادیای الان یه محتوای دست دوم و تاریخ گذشته است. جو سایت بد شده ، از هر ۱۰ تا موضوع ۴ـ۵ تاش حاشیه میشه ۲ـ۳ تاش دراما و بحث بی مورد و واقعاً محتوای مفید و باحال خیلی خیلی کم پیداست
و سایت کم کم درحال دِد شدنه

کسی که می‌گه علوم نظری مثل ریاضیات خام به درد نمی‌خورن و اصطلاحا باید عملی کار کرد سطحی‌نگره. این علوم هستن که باعث پیشرفت اصلی جامعه و علم می‌شن.

با اینکه قیمت کتاب نسبت به چند سال پیش خیلی گرون شده، ولی در مقایسه با بقیه گرونی‌ها، همچنان قیمت معقولی داره و ارزش خرید داره.

از امروز دیگه نظر کم‌طرفدار نمیتونیم بذاریم 😵‍💫
طبق آپدیت جدید انجمن هر ری اکشن دیسلایک یک امتیاز منفی داره 🤣

عشق و عاشقی و ازدواج با همکلاسی(دقت کنید نگفتم هم‌دانشگاهی) کلا بنظرم خیلی ایووووو😣 هست. (چون صرفا هفته‌ای چندساعت نزدیکش میشینه عاشقش میشه🤣🤣🤣)

برا من این پیام رو میرسونه که طرف کل سرنوشتش بند بوده به کنکورش و اگه دوتا تست اینورتر میزده الان با یکی دیگه تو رابطه بوده👩‍🦽
یه مقدار زیادی هم فاز محدودیت شدید و جنس مخالف ندیده بهم میده این مدل رابطه‌ها.

ایموساما قشنگ ترین کاراکتر وان پیسه

Back
بالا