• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اوریج سایت از لحاظ اجتماعی به بلوغ نرسیدن.

دندانپزشک و داروساز ها دکتر نیستن مخصوصا دندانپزشک ها

کیفیت صفحه گوشی های سری A سامسونگ بهتر از سری S هست.
کلا superamoled بهتره از dynamic amoled

دانشمندایی که کارشون رو بیشتر از انسان‌ها دوست دارند بیشترین خدمت رو به پیشرفت دانش و درنهایت بشریت، کردند. نمونه‌ش mad scientists که برای پیشرفت تحقیقات و ارضای کنجکاویشون حاضرند هر آزمایشی رو انجام بدند.

حسی که با نگاه کردن به ادما راجب شناخت اونها بهت دست میده فقط اندازه حس و شناختی که با نگاه کردن به اسم فایل توی کامپیوتر میگیری معتبره

ترانه علیدوستی بهترین بازیگر زن ایرانه

توی نظرات کم طرفدار این که لایک کنید یا دیسلایک بستگی به این داره که بقیه لایک کرده باشن یا نه (ری اکشن بقیه روی تصمیمتون تاثیر داره)

زن‌ها نه تنها عموما شرورترن که شرارتشون آگاهانه‌تره.
این که شرارت زن ها و مرد هارو یه چیز‌ کلی برای یک جنس بدونیم و به همشون نسبت بدیم کلا از ریشه غلطه.

سوپ غذاست و فقط کسی حق اظهار نظر راجع به اینکه چی غذاست یا نیست داره که هفته‌ای حداقل نصف وعده‌های غذایی رو آماده کنه.
+نه، پولش رو میده نه. به پولشه برو از بیرون غذا بگیر خیلی سختته.

جمله‌هایی مثل "شجریان چرته" یا "شجریان خوب نمیخونه" کاملا جملات بی‌اساس و از روی عقده ایه بنظرم، حتی اگه بحث سلیقه‌ هم باشه در بهترین حالت باید بگید موسیقی سنتی قشنگ نیست یا موسیقی سنتی رو دوست ندارم
ذاتا اینطور جمله ها این پیام رو نمیرسونه که
" من صدا و تکنیک های محمدرضا شجریان رو بررسی کردم و در چارچوب موسیقی سنتی از عهده‌اش برنیومده، یا مثلا نتونسته به خوبی بنان ریزه‌کاری هارو دربیاره و یا هر بررسی و مقایسه ای توی همون چارچوب"
و بیشتر این پیام رو میرسونه که
"من حتی یه ساز و آواز کامل از شجریان هم گوش ندادم و فقط چون زیاد بهش توجه شده دوست دارم بگم که خوب نمیخونه. چقدر من کولم هاها"

جمله‌های general و کلی الزاماً مضر نیستن.
به نظرم برای بیان یه ویژگیِ اجتماعی درمورد یه گروهِ بزرگ از افراد، لزوما نیازی به اینکه اون ویژگی برای تک تک اعضای گروه صادق باشه نداریم؛ به خصوص و به خصوص اگر اون ویژگی objective باشه، مثل شرارت که درموردش بحث شد.
با محدود کردن خودمون به اینکه نکنه فلان ویژگی منسوب به فلان گروه، یکی از اعضای اون گروه رو ناراحت کنه (بخاطر دارا نبودن اون ویژگی‌) اتفاقا فرصت بحث کردن درمورد اون ویژگی و عللش رو از خودمون و دیگران می‌گیریم.
(قاعدتا اینجا منظورم ویژگی‌های علمی نیست؛ به همین خاطر objective بودن رو بیان کردم.)

تبریک گفتن تولد یه دروغه ، آخه کی از بین رفتن عمر و نزدیک شدن به مرگ پیری و خیلی موارد دیگه رو تبریک میگه
(۸ تا دیسلایک تا الان از ۱۱ تا ، واقعا کم طرفداره🎉)

Back
بالا