• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نظرات کم‌طرفدار (Unpopular Opinions)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
برنامه‌ریزی روی کاغذ بهینه‌تر و بهتر از برنامه‌ریزی با گوگل کلندر و برنامه‌های مشابهشه.

برای درک کامل وقایع باید از همه جناح ها (یا حداقل بزرگ هاشون) خبر رو دنبال کرد.
و بعد به صورت ضریب دار توی موضوعات مختلف بهشون اعتماد کرد

بتر کال سال زباله ست.
برکینگ بد خیلی خوبه. اما این یکی انقدر ریتمش کنده که انگار مسخره ی پدر سازنده ست آدم. هروقت سریالت تموم شد بگو ببینم.

ماچا اگه با سیروپ مناسب ترکیب شه خیلی خوشمزه‌تر از قهوه‌ست و اثرش روی بیداری و انرژی خیلی بیشتره.

کسایی که تو تاپیک نظرات نامحبوب نظر محبوب می‌گذارن باید 1 ماه و کسایی که اونقدر چیز فاکد آپی می‌گذارن که فقط ریکت منفی می‌گیرن باید 1 هفته بن بخورن.

پ.ن : فش گذاشتم لایک و دابل لایک بدید، نمی‌‌خوام اولین قربانی نظرم باشم :))

کسایی که در اتفاقات یک سال اخیر ایران و واکنش‌های جهان نفهمیدن که کل سیستم چپ و راست چقدر باگ داره و پر از hypocrisyایه و همچنان جدی کل‌کل چپ و راستی میکنن زوال عقل دارن.

جملاتی مثل "باورم نمیشه مرد ها هم میتونن خوش سلیقه باشن" توی همون دسته بندی جملاتی مثل "اینا کارهای زنونه ست" و "وقتی دو تا دختر هست من باید بلند شم؟" قرار میگیرن.
(جفتشون جنسیت‌زدگی و کلیشه‌های جنسیتی هستند.)

اکثر کاربرانی که اینجا فعال هستن بخاطر ماهیت اینجا و ... اصولا سمت خوب هر دوستی ای هستن

آدمای بد از اینجا خوششون نمیاد

چسناله های باکلاس برای جلب توجهه ولی اکثرا هم جواب میده و طرف به عنوان فرد مظلوم توجهشو دریافت میکنه. به آدمی که چسناله باکلاس میکنه باید بی‌محلی کرد.

نمونه چسناله باکلاس برای درک مطلب: ارتفاع ماشین شاسی بلندم انقدر زیاده که پام درد میگیره برای بالا رفتن ازش.

هرکی میگه من وصل شدم ولی اصلا حال نمیده چون بقیه نیستن زر میزنه، همه وصلن جز ما

از وقتی اینترنت قطع شده زندگی ها ۱۰۰ برابر بهتر شده. این داد و هوار و فغان ملت از نسخی و خماریه

Back
بالا