شب‌نشینی امتحانات خرداد1401

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
کی در حال نصف شدن از چند جهت اونم تو فرجه فیزیک؛ سریال جدید شروع می‌کنه؟:]]
اصلا سریال دیدن جز آداب ایام امتحاناته
فرجه میذارن برا فیلم دیدن
باز یه عده میشینن درس میخونن 😵‍💫😵

ببینید کی اینجا داره از درد میمیره و مامانش داره واسه درس نخوندن بهش استرس میده..

مسخره تر از زیست گیاهی چی هست؟
آفرین! خود زیست گیاهی
این چیزی که گفتی یه "ولی" هم داره:)
ولی اگه زیست گیاهی درست خونده بشه و درست فهمیده بشه نه به اندازه ی ظاهرش که سخت بنظر میاد سخته نه چرت:")

این چیزی که گفتی یه "ولی" هم داره:)
ولی اگه زیست گیاهی درست خونده بشه و درست فهمیده بشه نه به اندازه ی ظاهرش که سخت بنظر میاد سخته نه چرت:")
سخت نیست فقط خیلی چرته

خوبه امروز تا دوازده بودیم بعد هم با اعتراض ها کنسل شد اردو. امروز واقعا نمی کشیدم تا هشت و چهل.
چقدر خوبه که اعتراض میکنین 🙂
من کل امسال رو به این صورت گذروندم که داشتم دعا میکردم اردوی مطالعاتی برگزار نشه چون مطمئن بودم در صورت برگزار شدن دوستان پیشنهاد میدادن هر جمعه و تعطیل رسمی برگزار بشه ...

چقدر خوبه که اعتراض میکنین 🙂
من کل امسال رو به این صورت گذروندم که داشتم دعا میکردم اردوی مطالعاتی برگزار نشه چون مطمئن بودم در صورت برگزار شدن دوستان پیشنهاد میدادن هر جمعه و تعطیل رسمی برگزار بشه ...
دیگه باید بچه ها هم اکثرا موافق باشن
ماها هم معمولا نمی تونیم کاری بکنیم ولی امروز چون یهو برنامش و اعلام کردن باز جای اعتراض داشت.

خوشحالم که دیگه نیاز نیست دفاعی و جغرافی و ریاضی بخونم

کارنامم خوبه از سری پیش بهتر زدم
عربی و ادبیات پیشرفت بزرگی داشتم از سری های قبل
معلم ادبیات تشویق میکنه
+معلم عربی =دخترم این که خیلی کمه میتونستی بهتر از این بزنی
معلم عربی شاهکار تر از ایشون؟ با دخترمش منو داره فحش میده
اییییییییییی
پ.ن اینجانب مشکلات بسیاری با دبیر عربی دارد و دبیر عربی رو نرو او پیاده روی میکند

از کجا دیدید؟
با سلام و احترام
ضمن تشکر از زحمات حضرت عالی و همکاران گرامی مدارس در برگزاری مرحله دوم پایش عملکرد یادگیری، به اطلاع می رساند کارنامه دانش آموزان‌ در سامانه زیر بارگذاری گردیده است. لطفا مراتب به اولیا و دانش آموزان اطلاع رسانی فرمایید.
http://pay.sampad.gov.ir/
با تشکر. مدیریت سنجش و استعدادیابی

با سلام و احترام
ضمن تشکر از زحمات حضرت عالی و همکاران گرامی مدارس در برگزاری مرحله دوم پایش عملکرد یادگیری، به اطلاع می رساند کارنامه دانش آموزان‌ در سامانه زیر بارگذاری گردیده است. لطفا مراتب به اولیا و دانش آموزان اطلاع رسانی فرمایید.
http://pay.sampad.gov.ir/
با تشکر. مدیریت سنجش و استعدادیابی
سپاس

مامانم چرا هر نیم ساعت میاد یادآوری میکنه فردا کلاس زبانم هس و فک میکنه یادم میره
کی قراره بفهمن خودم میدونم کی چیکار کنم ...هوف.

Back
بالا