شب‌نشینی امتحانات خرداد1401

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
چرا بابا من ترجمه و معنی کلمات رو یه روزه بستم فول ِ فول
البته درسته ، قبلا خونده بودم ((((:
تو چند روز در حد کتاب میشه فول بشی نشدنی نیست
سو برای همونه سید !

حرکات گرمایی دقیقا چیه
کجای زندگیم میاد ؟
مولکولا ی غلطی میکنن واقعا من باید چیکارشون کنم ؟

سوالم کلیه
ببین وقتی اون متغیر ها رو میاره رو نمودار سه گانه ها
و یکیش مجهوله
اون وقتایی که چرخه تشکیل بده مساحت بدست میاریم هیچی
ولی موقعی که یه فراینده و دستگاه نیست، چرا همون روش چرخه روش جواب نمیده؟؟ چجوری باید کار یا گرما شونو بدست بیاریم؟
و اینکه وقتی مثلا نمودار p_v به ما میده و میگه v_t بدست بیار، چجوری باید جهن فلش هاشو تشخیص بدیم برای اونیکی نموداری که میخوایم بکشیم؟؟
نیم ساعته زل زدم بهش دارم میگم خدایا سرعت زمانو چطوری کردی توی ترمو، تا این که فهمیدم اون حجم دما بوده🧑‍🦯

فکر میکنم شب امتحان کار کنی خلاصه هاشو بخونی اکی باشه بعدخلاصه هاشم نمونه سوال داره البته من خودم استفاده نکردم وشنیدم البته اگه تایم بیشتر داری کامل بخون

منی که فردا امتحان انشا دارم و کل روز رو به بطالت گذروندم در حال خندیدن به استرستون :
پ.ن: دیگه در این حد بیرحم نیستم بخندم ولی خب حقیقتا شادم که فردا انشا داریم.

و اینکه وقتی مثلا نمودار p_v به ما میده و میگه v_t بدست بیار، چجوری باید جهن فلش هاشو تشخیص بدیم برای اونیکی نموداری که میخوایم بکشیم؟؟
20220531_185246_rycy.jpg

منظورم اینجور تیپ سوالاته
اونیکی سوالمم که پرسیدم نمونه شو میفرستم
فکر کنم جواب سوالتون رو‌گرفته باشید ولی خب بگم که مثلا سوال ۱۱۴ فرآیند ۱، ابن شکلی استدلال میکنید که پی دارع زیاد میشه و وی هم ثابته و چون پی وی مساوی ان آر تی هست و پی که داره زیاد میشه وی هم ثابته درنتیجه تو این فرایند تی هم باید زیاد ‌‌‌‌‌‌شهشه ، یعنی در نهایت پی زیاد میشه، تی زیاد میشه و وی ثابته. حالا این سه تا شرطو تو‌هر نمودار باید بررسی کنین ببینین کدوم درسته. دقت کنین که باید تو جهت فلش حرکت کنین بعد ببینین کمیت ها به چه صورت تغییر میکنن

سلام سلام!
تکنیک و روشی وجود داره که چند تا درس جغرافی رو تو کمترین زمان و با بیشترین بازدهی بخونم؟

صبح امتحانه و تازه میخوام ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کتابی رو که اصلا نمیدونستم کجاس باز کنم :))
چیه این تفکر و سبک زندگی که بهت میگه این تعریف هاو مثلا اعتماد به نفس موفقیت و عزت نفس و اراده و افسردگی رو حفظ کن بکن تو مغزت
ولی نمیاد یادت بده چجوری موفق باشی، عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باشی، واسه کارات اراده داشته باشی و اگه یروز افسرده شدی چه خاکی تو سرت بریزی
خب الان اینا به چه دردی میخوره؟

خودم دیشب ساعت 3 خوابیدم و 7 بیدار شدم:)
دوستام کل شب رو بیدار بودن ، یسری ساعت 4 رفتن مدرسه تا اونجا درس بخونن و نخوابن:)
هعیییی
به کتاب نگاه میکنم ، کتابی که آه میکشد
و چشمانی که دیگر سویی ندارند...:)
زده به مغزم سرصبح حرف اضافه زیاد میزنم😂این کتابا مغزتو شستشو میده، دیگه میزنه به سرت.
من امادشم برم مدرسه✋

داداشم نهمه و امتحاناشون نهاییه.دیروز که داشت برا امتحان امروزش پیام های آسمان میخوند من یاد امتحان نهایی دینی سوم و چهارم دبیرستان خودم افتادم.این دینی تنها درسی بود که من برا امتحانش واقعا مجبور بودم از قبل درس بخونم.اصن یه لحظه یاد وضعیت اون موقع خودم افتادم حالم بهم خورد:))یه وضعی بودا من واقعا از شدت حجم کتاب و اینکه هی میخونم و تموم نمیشه احساس تنگی نفس و خفگی میکردم:)خلاصه اینکه خدا واقعا یه سری درسا با محتوای چرت و این مدلی زیاد رو نصیب هیچ کس نکنه.

بفرمایید
راحت باشید
ح.ب را ول کن و هر آنچه دل تنگت میخواهد از امتحانات بگو...
2 روز شیمی میخونم سر جلسه عدد جرمی و اتمی رو جا به جا میکنممممممممممممممممم
بارما هم همه زیاد
3 نمره پرید

Back
بالا