- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی 2
- شهر
- زنجان
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- علامه طباطبایی
- رشته دانشگاه
- اقتصاد
شب امتحان سلامت بهداشت رفتم رستوران و احساس میکنم بدترین توهین رو به مولفین کردم
متیل فنیدات با نیمه عمر 4 ساعته و نام تجاری ریتالین، از ترکیبات مشابه آمفتامین می باشد و در پزشکی برای درمان بهبود و درمان افسردگی،اختلالات کم توجهی و بیش فعالی تجویز می شود. اما متاسفانه به دلیل تبلیغات گسترده و وجود باورهای اشتباه بسیاری از محصلین اقدام به مصرف ریتالی کرده و از آن به عنوان قرص شب امتحان یادمیکنند غافل از اینکه مصرف خارج از دستور پزشک آن عوارض مخربی بر روی سلامت فرد دارد و باعث وابستگی مصرف کننده به این محرک می شود.حاجی قضیه ریتالین چیه میگن بزنی تمرکزت میره بالا؟ بزنیم بریم سر جلسه کنکور
دابل دیسلایکحاجی قضیه ریتالین چیه میگن بزنی تمرکزت میره بالا؟ بزنیم بریم سر جلسه کنکور
اع، این که همون کوک خودمونه انقد گندش کردنمتیل فنیدات با نیمه عمر 4 ساعته و نام تجاری ریتالین، از ترکیبات مشابه آمفتامین می باشد و در پزشکی برای درمان بهبود و درمان افسردگی،اختلالات کم توجهی و بیش فعالی تجویز می شود. اما متاسفانه به دلیل تبلیغات گسترده و وجود باورهای اشتباه بسیاری از محصلین اقدام به مصرف ریتالی کرده و از آن به عنوان قرص شب امتحان یادمیکنند غافل از اینکه مصرف خارج از دستور پزشک آن عوارض مخربی بر روی سلامت فرد دارد و باعث وابستگی مصرف کننده به این محرک می شود.
مصرف این محرک باعث تحریک سیستم عصبی به ترشح بیشتر دوپامین می شود و این ترشح دوپامین باعث ایجاد حالت سرخوشی در مصرف کننده می شود.
اینارو این طوری سر خود ننداز,ولی خب باز خوددانی
گندش نکردن مضره و جدا مضره حالا نمیخوای قبول کنی بازم خوددانیاع، این که همون کوک خودمونه انقد گندش کردن
مضر بودن رو که به هرکی بگی میفهمه، مهم اینه که ضررش به نفعش میارزه یا نه؟گندش نکردن مضره و جدا مضره حالا نمیخوای قبول کنی بازم خوددانی
معلومه که نمیارزه!به جا این کارا یه چارساعت عین ادم ذهنتو جمع کن یه جا,بعدشم تمرکز سرجلسه کنکور اون قدرام که فک میکنید سخت نیست اکثر نه همه ولی اکثر حوزه های امتحانی به اندازه ای اروم و ساکت هستن که بشه تمرکز کافی داشت.مضر بودن رو که به هرکی بگی میفهمه، مهم اینه که ضررش به نفعش میارزه یا نه؟
سر امتحان فیزیک ما که همین ۳ روز پیش بود،چون زمان امتحان طولانی بود اومدن بهمون شکلات دادنچند وقت پیش داشتم فکر میکردم انقد رو اعصابم تسلط ندارم که اگه سر جلسه کنکور، یکی تا شعاع ۵ متریم نشسته باشه و با ته مداد تق تق بکوبه رو میز یا بخواد پاسخنامه رو پر کنه، با اون صدای خش خش که تولید میکنه
میرم صندلی رو از زیرش میکشم
تپش قلب میاره اتفاقا اذیت میشیمضر بودن رو که به هرکی بگی میفهمه، مهم اینه که ضررش به نفعش میارزه یا نه؟
به جیبت ضربات جبران ناپذیری وارد میکنه.مضر بودن رو که به هرکی بگی میفهمه، مهم اینه که ضررش به نفعش میارزه یا نه؟
من و احتمالا توببینید کی مثل ترم اول قراره ادبیاتش یه تنه گند بزنه به کارنامه+_+
بغض،درد،جیغ:")من و احتمالا تو
من سوت میکشم سوتتتبغض،درد،جیغ:")
وای من همیشه ادبیاتم خوب بود کلا ادبیات رو دوست دارمببینید کی مثل ترم اول قراره ادبیاتش یه تنه گند بزنه به کارنامه+_+
من عاشق نویسندگیم. انشا و اینارو اوکی ام. ولی جدا سوالای ادبیات یه طوری ان که دلم میخواد برگه رو همونجا پاره کنم.وای من همیشه ادبیاتم خوب بود کلا ادبیات رو دوست دارم
منتها معیار های ارزشیابی عجیبن و اونی که هیچ درکی از ادبیات نداره و فقط خر میزنه ۲۰ میشه
و من واقعا تا چیزی رو دوست نداشته باشم حفظ نمیکنم ارتباطمم با تکلیف نوشتن داغونه
واسه همین معمولا یه بخشی از نمره رو از دست میدم
اینبار خیلی شل گرفتم کارنامه میان نوبت رو دادن و بله با افتخار تونستم مستمر ۱۶ بگیرم و رکورد بزنم :)
ببین از این اعصاب خرد کنی های این مدلی کم پیش میاد عملا سر جلسه کنکور اینقدر غرق سوالا میشی اغلب وقتا صداهای اطرافت به گوشت نمیرسه یه وقت فقط میشنوی که با بلند گو میگن"داوطلبان عزیز زمان آزمون به پایان رسید"چند وقت پیش داشتم فکر میکردم انقد رو اعصابم تسلط ندارم که اگه سر جلسه کنکور، یکی تا شعاع ۵ متریم نشسته باشه و با ته مداد تق تق بکوبه رو میز یا بخواد پاسخنامه رو پر کنه، با اون صدای خش خش که تولید میکنه
میرم صندلی رو از زیرش میکشم