شب‌نشینی امتحانات خرداد1401

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شب امتحان سلامت بهداشت رفتم رستوران و احساس می‌کنم بدترین توهین رو به مولفین کردم😂

حاجی قضیه ریتالین چیه میگن بزنی تمرکزت میره بالا؟ بزنیم بریم سر جلسه کنکور🚶

حاجی قضیه ریتالین چیه میگن بزنی تمرکزت میره بالا؟ بزنیم بریم سر جلسه کنکور🚶
متیل فنیدات با نیمه عمر 4 ساعته و نام تجاری ریتالین، از ترکیبات مشابه آمفتامین می باشد و در پزشکی برای درمان بهبود و درمان افسردگی،اختلالات کم توجهی و بیش فعالی تجویز می شود. اما متاسفانه به دلیل تبلیغات گسترده و وجود باورهای اشتباه بسیاری از محصلین اقدام به مصرف ریتالی کرده و از آن به عنوان قرص شب امتحان یادمیکنند غافل از اینکه مصرف خارج از دستور پزشک آن عوارض مخربی بر روی سلامت فرد دارد و باعث وابستگی مصرف کننده به این محرک می شود.
مصرف این محرک باعث تحریک سیستم عصبی به ترشح بیشتر دوپامین می شود و این ترشح دوپامین باعث ایجاد حالت سرخوشی در مصرف کننده می شود.

اینارو این طوری سر خود ننداز,ولی خب باز خوددانی:))

متیل فنیدات با نیمه عمر 4 ساعته و نام تجاری ریتالین، از ترکیبات مشابه آمفتامین می باشد و در پزشکی برای درمان بهبود و درمان افسردگی،اختلالات کم توجهی و بیش فعالی تجویز می شود. اما متاسفانه به دلیل تبلیغات گسترده و وجود باورهای اشتباه بسیاری از محصلین اقدام به مصرف ریتالی کرده و از آن به عنوان قرص شب امتحان یادمیکنند غافل از اینکه مصرف خارج از دستور پزشک آن عوارض مخربی بر روی سلامت فرد دارد و باعث وابستگی مصرف کننده به این محرک می شود.
مصرف این محرک باعث تحریک سیستم عصبی به ترشح بیشتر دوپامین می شود و این ترشح دوپامین باعث ایجاد حالت سرخوشی در مصرف کننده می شود.

اینارو این طوری سر خود ننداز,ولی خب باز خوددانی:))
اع، این که همون کوک خودمونه انقد گندش کردن 🚶

مضر بودن رو‌ که به هرکی بگی میفهمه، مهم اینه که ضررش به نفعش می‌ارزه یا نه؟
معلومه که نمیارزه!به جا این کارا یه چارساعت عین ادم ذهنتو جمع کن یه جا,بعدشم تمرکز سرجلسه کنکور اون قدرام که فک میکنید سخت نیست اکثر نه همه ولی اکثر حوزه های امتحانی به اندازه ای اروم و ساکت هستن که بشه تمرکز کافی داشت.

چند وقت پیش داشتم فکر میکردم انقد رو اعصابم تسلط ندارم که اگه سر جلسه کنکور، یکی تا شعاع ۵ متریم نشسته باشه و با ته مداد تق تق بکوبه رو میز یا بخواد پاسخنامه رو پر کنه، با اون صدای خش خش که تولید میکنه
میرم صندلی رو از زیرش میکشم
سر امتحان فیزیک ما که همین ۳ روز پیش بود،چون زمان امتحان طولانی بود اومدن بهمون شکلات دادن
حالا دیگه تا یه ربع صدای بازکردن شکلات میومد من داشتم دیوونه میشدممممم
یکی یکی ردیف ردیف شکلات میدادن هرکی هم ۵ ثانیه طول میکشید بازش کنه کوفت کنه😂

ببینید کی مثل ترم اول قراره ادبیاتش یه تنه گند بزنه به کارنامه+_+

ببینید کی مثل ترم اول قراره ادبیاتش یه تنه گند بزنه به کارنامه+_+
وای من همیشه ادبیاتم خوب بود کلا ادبیات رو دوست دارم
منتها معیار های ارزشیابی عجیبن و اونی که هیچ درکی از ادبیات نداره و فقط خر میزنه ۲۰ میشه
و من واقعا تا چیزی رو دوست نداشته باشم حفظ نمیکنم ارتباطمم با تکلیف نوشتن داغونه
واسه همین معمولا یه بخشی از نمره رو از دست میدم

اینبار خیلی شل گرفتم کارنامه میان نوبت رو دادن و بله با افتخار تونستم مستمر ۱۶ بگیرم و رکورد بزنم :)

وای من همیشه ادبیاتم خوب بود کلا ادبیات رو دوست دارم
منتها معیار های ارزشیابی عجیبن و اونی که هیچ درکی از ادبیات نداره و فقط خر میزنه ۲۰ میشه
و من واقعا تا چیزی رو دوست نداشته باشم حفظ نمیکنم ارتباطمم با تکلیف نوشتن داغونه
واسه همین معمولا یه بخشی از نمره رو از دست میدم

اینبار خیلی شل گرفتم کارنامه میان نوبت رو دادن و بله با افتخار تونستم مستمر ۱۶ بگیرم و رکورد بزنم :)
من عاشق نویسندگیم. انشا و اینارو اوکی ام. ولی جدا سوالای ادبیات یه طوری ان که دلم میخواد برگه رو همونجا پاره کنم.

چند وقت پیش داشتم فکر میکردم انقد رو اعصابم تسلط ندارم که اگه سر جلسه کنکور، یکی تا شعاع ۵ متریم نشسته باشه و با ته مداد تق تق بکوبه رو میز یا بخواد پاسخنامه رو پر کنه، با اون صدای خش خش که تولید میکنه
میرم صندلی رو از زیرش میکشم
ببین از این اعصاب خرد کنی های این مدلی کم پیش میاد عملا سر جلسه کنکور اینقدر غرق سوالا میشی اغلب وقتا صداهای اطرافت به گوشت نمیرسه یه وقت فقط میشنوی که با بلند گو میگن"داوطلبان عزیز زمان آزمون به پایان رسید":))

من عادت کردم درسای خوندنی و حفظی و متن دار رو با صدای بلند میخونم از بچگی
اونم نه در حد پچ پچ ،قشنگ با صدای بلندی که ادم حرف میزنه میخونم و الان داره دهنم سرویس میشه با این ۱۶ درس فارسی
چرا انقدررر زیاده لامصب
بیشتر از اینکه ذهن و مغزم خسته بشه فک و حنجره ام داره درد میگیره و خسته میشه

تازه علاوه بر این ۱۶ تا، دو تا شعر حفظی و شونصد تا کلمه پشت کتابم هست که شت واقعا

دو هفته عه دارم برنامه میریزم بعد جشن قهرمانی
بریم بیرون دور بزنیم
بعد باید بیفته همین امشبی که حجم امتحانش از همه بیشتره و فرجه اش از همه کمتر -_- تف.

Back
بالا