- نام مرکز سمپاد
- .
- شهر
- .
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
- دانشگاه
- دانشگاه یزد
- رشته دانشگاه
- مهندسی مکانیک
تنها درسی که ۱۰۰ درصد ازش مطمئن بودم رو ریدم
سلام بر خواهر و مادر گرامی طراح
سلام بر خواهر و مادر گرامی طراح
من بیشتر برا مافیای بعد امتحانمون اومدم تا امتحانخیلی ساده بود ک سید .-.
دقیقا رو حساب همین ساده بودنش دیروز بعدظهری شروع کردم خوندن فصل سه رو نرسیدم نگاش کنم اصلاخیلی ساده بود ک سید .-.
وایی خوشبحالتون... اگه همونجوری که معلمای هنر و فناوری سخت میگرفتن(ینی من برا نمره هنر و فن استرس دارم که واسه ریاضی ندارم) معلم ریاضی و فیزیک توجه داشتن الان وضعمون خیلی فرق داشت...واقعا کار و فناوری بهتون درس میدن؟ جالبه!
قرار بود کلاس ششم ببرنمون سایت که کار با کامپیوتر یاد بدن چون برقش قطع بود نبرن گفتن بعد عید میبریم که کرونا اومد
الانم چیزی به نام کار فناوری تو برنامه کلاسی و امتحانی نداریم
کلا کتاب کار و فناوری و فرهنگ و هنر داره خاک میخوره
این زندگی دیگه ارزش نداره!من یه کور به تمام معنام
سوال اول رو ندیدممم
ترجمه آیه بوده و من فک کردم جزو برگه ست : ))))
بعدا که اومدم بیرون بچه ها گفتن همچین چیزی وجود داشته
این دومین باریه که کور بازی درمیارم
زندگی مزخرفیه :"
منم همینایی که امین روحی گفتمنم بازی :))
آقا ما فردا استاتیک داریم. استادمون هم ترم قبل ۲۰ نفر رو انداخته. شاید بگید آقا مگه دیوونه بودی با این برداشتی. عرض کنم خدمت شما دوست عزیز که اون یکی استاد ترم قبل ۲۲ نفر رو انداخته بود، فلذا در همین لحظه هم ما دو-هیچ جلو هستیم. درمورد خود درس هم که خب، با توجه به سختیاش، اول ترم میخواستم حدود ۱۶ بشم که بالاترین نمرهی ترم پیش بود. بعد از میانترم گفتم حالا بالاترین نمره هم نمیخواد، ۱۲-۱۳ هم خوبه دیگه. اول خرداد به این نتیجه رسیدم که بیخیال آقا، یه ده بگیرم پاس کنم بره. الان ولی، پلنم اینه که برم ۸ بگیرم که ترم بعد بتونم درسهایی که استاتیک پیشنیازشون بود رو باهاش همنیاز کنم. خلاصه که دوستان دبیرستانی و کنکوری! توی دانشگاه به همون اندازه درس نمیخونین، ولی به همون اندازه پاره میشین.
من عربی رو دوست دارم ولی درس عربی رو نهواژه ای نیست که بتونه نفرتمو نسبت به عربی توصیف کنه.
بله همزمان بود، 5 نمره از استان شناسی سوال داده بودنیه سوال شما هم امتحان استان شناسی همراه با جغرافیا برگزار میشه ؟
الان من چطور ۱۰ درس جغرافیا و ۱۵ درس استان شناسی رو تو یک روز فرجه بخونم
ممنونباهم برگزار میشن، پیشنهادی که برات دارم اینه که جغرافیا طبیعی رو بزار آخر بخون چون ممکنه از یادت بره خصوصا نقشه هاش
معلم ما تاکید داشت کل کتاب رو بخونیم از همش میاد....مگه چه استانی هستید که سوالاتش کمهبله همزمان بود، 5 نمره از استان شناسی سوال داده بودن
مگه استان شناسی فقط از نوبت دوم نیستش؟
ما فقط 4-5 تا درس از استان شناسی داشتیم.
در کل سوالای استان شناسی کمه و یه روز هم خیلی کافیه، می تونی بخونی
استان زنجانممنون
معلم ما تاکید داشت کل کتاب رو بخونیم از همش میاد....مگه چه استانی هستید که سوالاتش کمه
ما همه ی بچه ها جغرافیا رو ول کردن دارن استان شناسی میخونن انقدر سخته