شب‌نشینی امتحانات خرداد1401

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
سلام دوستان

از جایی میشه سوالات امتحان حسابان ۱ مدارس سمپاد رو پیدا کرد ؟
اگر نه ، اگر کسی میتونه امتحان حسابان دبیرستان خودش رو ارسال کنه خیلی خوب میشه.
ما امتحانات سال های گذشته رو از دبیرامون گرفتیم . اگه ازشون بخوای احتمالا بهت میدن.

دبیر ما سوالا رو نمیده چون از روی همونا سوال طرح می کنه.
همونطور ک @MarMari گفت از سایت قلمچی نمونه سوال بزن من خودم از همون سایت میزنم ب نظرم خیلی مؤثره از همه مدارس هم نمونه سوال گذاشته .

مطالعات درس قشنگیه وای نه برای امتحان دادن😂
بعضی درسا واقعا قشنگن اما نه برای امتحان دادن یا کنکوری خوندن.صرفا قشنگن و ادم باید اونارو بخونه به عنوان اطلاعات عمومی و ازشون لذت ببره همین:")

یه سوال شما هم امتحان استان شناسی همراه با جغرافیا برگزار میشه ؟
الان من چطور ۱۰ درس جغرافیا و ۱۵ درس استان شناسی رو تو یک روز فرجه بخونم 🥲 🥲
برو دعا کن خوزستان و فارس نیستی👨‍🦯

ببینین کی اینجا فردا امتحان فیزیک داره و یه فصلو کامل بلد نیست.
یعنی هیچی ازش نمیدونه.
یعنی هیچی.

کسی هست امتحان هندسه داده باشه؟
سوالاتی که از فصل ۴ داده بودن در چه حد بود؟

هنوسه فضایی؟

کسی هست امتحان هندسه داده باشه؟
سوالاتی که از فصل ۴ داده بودن در چه حد بود؟
اوکی بود.
یه کره با شعاع مشخص با فاصله آر یک حول یک‌محور می‌چرخه و یک سطح مقطعی روی صفحه ای که فاصله آر دو ای از مرکز کره داره و به اون محوره هم عمود هست میسازه. مساحت سطح مقطع رو میخواست

سعی کنید هویت و سایر دروس چرت و پرتتون رو همراه با آهنگ های فاخر و دلنواز بخونید که سنگینی چرت بودنشونو کم کنه ((:
( سعی در یافتن توجیحی برای وقت های مرده ((: )

سعی کنید هویت و سایر دروس چرت و پرتتون رو همراه با آهنگ های فاخر و دلنواز بخونید که سنگینی چرت بودنشونو کم کنه ((:
( سعی در یافتن توجیحی برای وقت های مرده ((: )
هویت یه جوریه که واقعا به دینی و حفظیات شیمی ارادت پیدا میکنه آدم.

بچه یه چیزی برام سوال شد سال بعد که تاثییر معدل قطعیه اگر از بچه های امسال بخوان سال بعد کنکور بدن باید چه غلطی کنن معدل بالا نگه دارن؟

من: کتابو ورق میزنم و حس میکنم همرو بلدم نیاز به خوندن نداره اصلا از عربی آسون تر نداریم و اینکه بچه ها دارن خودشونو تو گروه رفع اشکال پاره میکنن بخاطر اینه که هیچی بلد نیستن

کتاب عربی: مَن ساَلَ، عَلِمَ. هرکس بپرسد،میداند
: )))))

میشه منم یه سوال درمورد کنکور بپرسم؟ نمیدونم کدوم تاپیک جاشه
فرض کنید ینفر ۹۴ از رشته ریاضی فارغ التحصیل شده رفته دانشگاه و اینا مدرک گرفته. ولی الان(۴۰۲) به دلایلی میخواد دوباره کنکور بده، اینبار کنکور تجربی.
حالا که تو کارنامه اون موقعش نمره زیست نداشته، تاثیر معدلش چی میشه؟

Back
بالا