شب‌نشینی امتحانات خرداد1401

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
از وقتی خرداد شروع شده بعد هر امتحان هی به خودم میگم واسه آزمون بعدی دیگه وقت تلف نمیکنم و همین که رسیدم خونه درسو شروع میکنم که شب امتحان عین چی بیدار نمونم ولییی نمیشههه...
خداییش شب امتحان بیدار موندن راحت تر از بعد امتحان شروع کردنه(حداقل واس من) 🥲

۱ ۲ ۳
آزادیییییی
مودم هم اکنون:
آزاد شدم خوشحالم ننه
ایشالا آزادی قسمت همه
آزاد شدم چشمامون تره
ایشالا بیرون دنیا بهتره
منم ایشالا 30ام آزاد میشم
سلامتی همه حبس کشیده ها و لوتیا

من عربی و زبانم مونده ولی اونا واسم امتحان محسوب نمیشن حقیقتا:))

حالا میبینی واسه همین حرفم که شده از تخصصی ها کم نمیارم ولی تو همینا نمره 0 میگیرم:))
دوشنبه عربی
چهارشنبه زبان؟

میخوام غر بزنم
تمام دروس "مورد علاقمو -_-" گذاشتن واسه هفته آخر
قرآن مطالعات زمین شناسی
واسه ادبیات که پسفرداس، تنها چیزی که بلد نیستم اعلامه که از هفتم تا الان همرو با تقلب و شانسی زدن رد کردم ایندفعه هم احتمالا بیخیال نمرش میشم ایشالا از سال بعد
قرآن و مطالعات بگیم اصلا هیچی
زمین شناسی : )))))))
آخرین امتحانه
بدم میاااد :")
به عنوان مثلا داروساز آینده خیلی زشته که زمین نقطه ضعفمه ولی مشکلم در اصل با دبیرشه، همین دبیر زیست هم درس میداد باز از زیست هم بدم میومد اون سال ولی الان عاشق زیستم چون دبیرش اون نیست
کلاسش شنبه ۸ صبحه، یکنواخته خوابم میبره و اعصابم خورد میشه گوش نمیدم، و این واسه منی که ۷۰ درصد سرکلاس یاد میگیرم خیلی بده
جزوشم که هیچی بابا تو ارشد زمین شناسی و زیست و کوفت و زهرمار داری دلیل نمیشه به یه مشت کلاس هشتمی اینهمه اطلاعات غیرصروری انتقال بدییی : ))))
کاش سال دیگه زمین درس نده
دیگه دارم نمیتونم
میخواستم ۲۹ ام ساعت ۱۱ صبح از همون لحظه اول تفریح رو شروع کنم ولی ضد حال تمومی نداره باید به معنای واقعی کلمه به "حمّالی" بپردازم و وسیله جمع کنم، کارتن جا به جا کنم و جارو و دستمال به دست بشم.بعدشم هزار تا مهمون داریم
درس خوندن وسط یه عالمه کارتن ازون چیزی که فکر میکردم استرس زا تره و حالم داره بد میشه واقعا

به نظر من جغرافیا رو کامل بخون بعد اگه رسیدی استانو بخون من اصلا نرسیدم استانو بخونم ولی جواب سوالاشو تقریبا بلد بودم
البته چون جغرافیاروهم کامل نخوتده بودم فکر کنم خیلی کم شدم

من تا امتحان قبلیمون خیلی ذوق داشتم برای تابستونم ولی الن نمیدونم چرا فاز اینایی رو برداشتم که خوشی ها زود میگذرند دیگه اصلا خوشحال نیسم😢🤦‍♀️

ببینین کی اینجا فردا امتحان فیزیک داره و یه فصلو کامل بلد نیست.
یعنی هیچی ازش نمیدونه.
یعنی هیچی.
تو که خیلی وقت داشتی
من الان یه درس شیمیم مونده دقیقا 4 ساعت و 18 دیقه دیگه عم امتحان دارم

منی که ۹ام امتحاناتم تموم شد
قدرشونو بدونین انقدر باهاتون راه میان ما کل خردادو امتحان داریم.... :‌) بعد میگن چرا مدالای حلی از فرزانگان انقد بیشتره‌=‌)

حالا نمیشه محمد ابن منور کیمیای سعادت رو هم نوشته باشه؟ :))

Back
بالا