- نام مرکز سمپاد
- (: 0
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1403
علمیش اینه که میزان فشاری که میشه به موس وارد کرد بیشتر از کاغذ و خودکارهبله آفرید ولی جوری نیافرید که بشه حرص امتحان رو باهاش تخلیه کرد. فقط خودکار
علمیش اینه که میزان فشاری که میشه به موس وارد کرد بیشتر از کاغذ و خودکارهبله آفرید ولی جوری نیافرید که بشه حرص امتحان رو باهاش تخلیه کرد. فقط خودکار
من انقدر سر بعضی از امتحان ها که حرصم می گرفت، که کتابم(مثل مطالعات و پیام) رو که قبل از امتحان برده بودم بخونم، توی مدرسه گذاشتم بمونه و الان تو مدرسه هستند(و دقیقا نمیدونم کجا هستند)بله آفرید ولی جوری نیافرید که بشه حرص امتحان رو باهاش تخلیه کرد. فقط خودکار
من میفروشمشونحالا کی بریم کتابای جغرافیا استان شناسی دفاعی سوادرسانه هویت انسان محیط زیست مدیریت خانواده و سلامت رو آتیش بزنیم وسط حیاط مدرسه؟
منم ببر همراهتحالا کی بریم کتابای جغرافیا استان شناسی دفاعی سوادرسانه هویت انسان محیط زیست مدیریت خانواده و سلامت رو آتیش بزنیم وسط حیاط مدرسه؟
البته من که خودم کتابمو هنوز دارم کلا از این کارا خوشم نمیادراهنمایی که بودیم یه بار سال بالایی ها کتاب فرهنگ و هنر شونو پاره کردن و ریختن آشغالی، اونم نه کف حیاط، ناظم برد ازشون تعهد گرفت:(
کاش من معلم اینا بودم بعد از همون درسایی که کتاباشونو با این وضع کثیف وسط حیاط پاره کردن امتحان میگرفتم تا مجبور شن از رو پیدیاف بخونن و چشماشون اذیت شه که دیگه از این کارا نکنن ^__^
یکم دیر رسیدید
ما خیلی وقته از شرشون راحت شدیم
پاره کنین دلتون خنک شه ولی بعدش جمع کنید بدید بازیافت مثلا .-.آو
چرا هیچکس اشاره نکرده با انجام اینکار دلمون خنک میشه پس تا حدی قابل درکه؟
نه دیگه خانه رو که خودشون جمع میکنن. مستخدم مدرسه گناهی نکرده که کارشو چند برابر میکننباید زیرش مینوشتم این کار را در خانه امتحان نکنید
آیا من گفتم پاره کنید بریزید حیاط مدرسهتون که حس کردی لازمه جمع کردن رو توصیه کنی؟پاره کنین دلتون خنک شه ولی بعدش جمع کنید بدید بازیافت مثلا .-.
قسمت "پاره کردن کتاب" که فقط از خودتون انرژی میبره و به جایی آسیب نمیزنه و به کسی هم ربطی نداره
ایضاوگرنه تو شهر ما بازیافت ها رو جمع کرده شهرداری، بعضی مناطق حتی در این حد نیستن که سطل زبالههه هم داشته باشن، مدرسه کتابارو نمیگیره که داشته باشه برای مواقع ضروری و در نهایت همه یا مجبورن بندازن دور کتابایی که نیاز ندارن رو، یا اینکه ببرن به قیمت ناچیزی بفروشن.