شب‌نشینی امتحانات خرداد1401

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Becoming
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
ولی خط خطی کردن کتاب هم راه خوبیه. خودکارو چنان با حرص گرفتم کشیدم که تا ۳۰ صفحه بعدش ردش مونده بود.
اینکه میتونم عربیو بندازم گوشه کمد خیلی حسش خوبه. خیلیییی خیلیلییییی زیاد

من از الان تمام جزوه‌ها و آزمونا و کتابا رو مرتبشون کردم جوری که بعد از ظهر کنکور همه‌شون رو بذارم تو کارتن جمع کنم!!!
منم دلم می‌خواست این کار رو بکنم، ولی بخشی از خاطراتم بودن. هرموقع هرازگاهی چشمم بهشون میفته خاطراتِ خوبی برام تداعی میشه.
+ معمولاً وسایلم رو دور نمی‌ریزم؛ مگر اینکه الزامی وجود داشته باشه.
++ اون کتاب تستای ریاضی الان به کارم میان. :‌)) دوباره پول نمیدم کتاب بخرم.

دلم واسه آقای امیری میسوزهه
چقدر جنازه کتاب وسط زمین بود
چقدر کارت ورود به جلسه تیکه تیکه شده بود
یکم محترمانه برخورد کنید دلتون واسه اون مستخدم مدرسه ی بدبخت بسوزه
جالبیش اینه !!
بعد از اینکه کل حیاطو به گند کشیدن میرن میگن آقای امیری میشه لطفا واسمون بستنی یخی بگیرید من جای امیری بودمم یه جارو میدادم دستش میگفتم میشه ازت خواهش کنم کل حیاطو جارو کنی!!:))

آره دیگه شماره میز و شماره کلاسو و برنامه امتحانی و یک عکس بسی جذاب که باید قاب بشه روشه:))
من برای گرفتن اون عکس و چاپش و تحویلش به مدرسه فقط 10 دقیقه وقت داشتم من و با اون عکس روی کارت قضاوت نکنید:))

یاد کلاس چهارم افتادم که ازمون عکس گرفتن و عکاسه اومد مقنعه‌مو درست کنه و دستش خورد تو چشمم و با همون چشم نیمه باز و قرمز من ازم عکس گرفت و اون آخرین عکسی بود که گرفتن و من واسه ثبت‌نام تیزهوشان و مدرسه و همه چی مجبور بودم از اون عکسای زیبا استفاده کنم. -___-

آره دیگه شماره میز و شماره کلاسو و برنامه امتحانی و یک عکس بسی جذاب که باید قاب بشه روشه:))
ما عکسمونو میزنن رو میز.
سر امتحان اول همه یا عکسشونو پاره کردن یا خط خطی :))
اخه عکسا همینجوریش به خودی خود بیخودن بعد سیاه سفید چاپ شده بودن و قشنگ عین روح های سه در چهار شده بودیم..

من برای گرفتن اون عکس و چاپش و تحویلش به مدرسه فقط 10 دقیقه وقت داشتم من و با اون عکس روی کارت قضاوت نکنید:))
واسه خودمم اونجوری بود فک کن از مسافرت اومدی تو ماشین چشا باد کرده بعد عکس فوری هم بود اصلا یه عکس زیبایی شده بود:))

سواد رسانه خیلی خوبه.
گفته برای امتحان یه مستندی رو ببینیم. منم قشنگ تنقلات آماده کردم که برم مستند رو ببینم.
سخت مشغول درس خوندن هستم جناپ 🗿

ر. اینا امتحاناشون تموم شده و هر دقیقه میاد دم گوشم می‌گه "فشار بخور ریاضی" ((:

دارم نمی‌تونم عربی بخونم.
من اینا رو قبلا خونده بودم و الان هیچی یادم نیست آخه چرا تعطیل شددددد

گااددد چرا باید امتحان اخرمون فیزیک باشهه؟
همه دوستام امتحاناشونو دادن استوری میزارن رفتن بیرون من فشاررر میخورممم
تروخدا یکی مجبورم کنه بخونم صفر نشم- 😂😭

Back
بالا