froq
فارغِ مُطلق
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- سبزوار
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
ولی کاش این تاپیکو پاک نکنن
این حجم چرت و پرت لیاقت نگهداری داره
این حجم چرت و پرت لیاقت نگهداری داره
درودما اینجا اطلاعات محرمانه تبادل میکنیم.
قرار نیست که همه چیز سر تیتر اخبار بشه.
یادمه رتبه یک ریاضی پارسال میگفت واسه درس حسابان توی سه سال حدود چهل تا کتاب تست داشته.خرج و مخارج کنکور دیگه اونقدرم نیست
ناموسن جدی یا بچه ها یه چیزی پروندنما به داشمون اعتماد داریم
واسه من نه واسه کنکور خرج کردن نه ماشین میخرنآره خونوادهٔ خودم واسه کنکورم خرج کردن اما الان یه ماشین بخوام زارتم کف دستم نمیذارن.
بلع بلعما اینجا اطلاعات محرمانه تبادل میکنیم.
قرار نیست که همه چیز سر تیتر اخبار بشه.
فقط بهمون اعتماد نداری دیگه چیزی بین ما نیست.ناموسن جدی یا بچه ها یه چیزی پروندن
ولی لامبوریگینی دست دو حداقل 200هزار دلارهیادمه رتبه یک ریاضی پارسال میگفت واسه درس حسابان توی سه سال حدود چهل تا کتاب تست داشته.
هر کتاب در کمترین حالت ممکنه ۱۰۰ تومنم باشه(که خیلی گرونترم هست ) میشه چهار میلیون فقط پول واسه کتاب تست حسابان.
پول کمی نیست واقعا واسه یه درس
منم نمیگم خیلی زیاد خرج کردن. کلا در حد رفع نیاز خرج میکردن و بابام خودش هر چند سال یه بار که ماشینش کهنه شه عوض میکنه. پول اضافه نداره واسهمون ماشین بخره.واسه من نه واسه کنکور خرج کردن نه ماشین میخرن
تازه بابام یبار گفت اگه ماشین خوب میخوای من که واست نمیتونم بگیرم اگه خواستی بخری یکی هم برا من بگیر
خاااافقط بهمون اعتماد نداری دیگه چیزی بین ما نیست.
خداحافظ برای همیشه.
من کلا حرفم این بود که اونی که رتبش خوب میشه معمولا وضع مالیش خوبهولی لامبوریگینی دست دو حداقل 200هزار دلاره
اریمن کلا حرفم این بود که اونی که رتبش خوب میشه معمولا وضع مالیش خوبه
اونی که وضع مالیش خوبه و درس میخونه که رتبه یک بشه، وضع عقلیش خرابهمن کلا حرفم این بود که اونی که رتبش خوب میشه معمولا وضع مالیش خوبه
میخوای بدبخت تر کنی خودتو؟اگه قبول نشدیم آدرس مغازه شوهر فروشی هارو دارید؟
نه اونطوریام نی دوست من مامان باباش راننده بودن پزشکی میخونعمن کلا حرفم این بود که اونی که رتبش خوب میشه معمولا وضع مالیش خوبه
الان شماره مادرم رو بدم؟اگه قبول نشدیم آدرس مغازه شوهر فروشی هارو دارید؟