- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
۱۷۹۴ منطقه۲بیاین تخمین بزنید هر کی دقیق تر گفت برنده میشه
۱۷۹۴ منطقه۲بیاین تخمین بزنید هر کی دقیق تر گفت برنده میشه
تخمین رتبه شخمی مون؟بیاین تخمین بزنید هر کی دقیق تر گفت برنده میشه
راننده اونقدرم شغل بی پولی نیستنه اونطوریام نی دوست من مامان باباش راننده بودن پزشکی میخونع
من قبلا هم گفتم اینجام میگم از موسسه های زبان شوهر پیدا کنید اونا میخوان مهاجرت کنناگه قبول نشدیم آدرس مغازه شوهر فروشی هارو دارید؟
نه ولی پوتین فروشیو چرا.اگه قبول نشدیم آدرس مغازه شوهر فروشی هارو دارید؟
نه نه نمیخوام توروالان شماره مادرم رو بدم؟
خب منحس میکنم خراب تر بشه ولی با همینم نمیارم۱۷۹۴ منطقه۲
رتبهتخمین رتبه شخصی مون؟
یا ساعتی که قراره بیاد؟
خودت دو روز پیش واسه کسی که یه لیوان آب بهت برسونه دنبال شوهر بودیا (((((:میخوای بدبخت تر کنی خودتو؟
مامانم هرموقع بحث مهاجرت میشه میگه درستون رو خوب بخونین، یه چیزی بشین و بهاینطریق مهاجرت کنین، من رو هم ببرین.واسه من نه واسه کنکور خرج کردن نه ماشین میخرن
تازه بابام یبار گفت اگه ماشین خوب میخوای من که واست نمیتونم بگیرم اگه خواستی بخری یکی هم برا من بگیر
حداقل میگفتی میریم یه دوری میزنیم بعدا میایم میبریمنه نه نمیخوام تورو
ازونایی که شش صبح بلند میشن میزنن شبکه خبر : (
من اکثر دوستام با اینکه وضع مالیشون خوبه الان مهاجرت نمیخوان کنناونی که وضع مالیش خوبه و درس میخونه که رتبه یک بشه، وضع عقلیش خرابه
منم گوه اضافی خوردم الان تشنگی بر طرف شدخودت دو روز پیش واسه کسی که یه لیوان آب بهت برسونه دنبال شوهر بودیا (((((:
این قشنگ کل خانواده درجه یک و درجه دو پدری منهمامانم هرموقع بحث مهاجرت میشه میگه درستون رو خوب بخونین، یه چیزی بشین و بهاینطریق مهاجرت کنین، من رو هم ببرین.
یرو راضی باش میخواستم بگم ۱۹۷۴خب منحس میکنم خراب تر بشه ولی با همینم نمیارم
جز درحالتی که طرف واقعا درس خوندن رو دوست داشته باشه هیچ دلیل منطقی دیگه ای پیدا نمیکنم برا این قضیهمن اکثر دوستام با اینکه وضع مالیشون خوبه الان مهاجرت نمیخوان کنن
میخوان برن لیسانس بخونن بعد.
تازه واسشون مهمه که رتبشون خوب شه
آخرشم نتایج میاد شده ۸۸۸یرو راضی باش میخواستم بگم ۱۹۷۴
تو تهران آسمون سیاه شد بارونم شروع شدبا توجه به موازی شدن ایام مقدس محرم و مزخرف اعلام نتایج،این سری دیگه واقعا کربلا کربلا ما داریم میااااایم.