کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بچه ها اینارو بیخیال
یکی بیاد واسه من توضیح بده این یه هفته ای نبودم دارک لایت بن شد از سایت؟

بچه ها اینارو بیخیال
یکی بیاد واسه من توضیح بده این یه هفته ای نبودم دارک لایت بن شد از سایت؟
به يارى خدا و آقاى دكتر بله غائله اش تموم شد.

اینم بگید استفاده از کارنامه سبز برای جابه جایی رشته تو خود دانشگاه چطوریه ؟ همون موقع ثبت نام باید عوضش کنیم؟

بچه ها می شه چنتا سایت بدید که درباره منابع های عمومی مهندسی الک و مک حرف زده باشه:؟
در مورد اینترشیپ اینا حرف می زنید؟ این که اگر من بشم مهندس مک چجوری می تونم سال اول اینترشیپ بگیرم ؟یا مهندس الک ؟
جزوه های خود اساتید نیازه؟
یه چیز خیلیی مهم دیگه تا یادم نرفته
ایا engineering club وجود خارجی دارد؟

کاش اگه به کمک نیاز دارن برای اعلام نتایج بگن ما هم بریم بالاخره یه گوشه کارو می‌گیریم سریع‌تر پیش بره.
_________
واقعا چرا من شهری رو گذاشتم توی انتخابام که حتی با هواپیما هم ۲ ساعت طول می‌کشه تا از شهر خودم برم اونجا که الان بشینم دعا کنم اون انتخابم درنیاد برام؟ :”)

فقط امیدوارم دوبارع دامپزشکی
نشه😩🥲

خدا منو ببخشه ولی نمیدونم چرا خیلی به سوالت خندیدم 😂 حلال کن😂
خنده‌م از این بود که دم اعلام نتایج یهویی برات سوال جدی پیش اومده درمورد جایی که انتخاب کر‌دی.
برادرم بعد از اینکه نتیجه کنکور ارشدش اومد و گرافیک دانشگاه هنر تهران قبول شد به من زنگ زده بود با صدای لرزون که «مهسا دانشگاه هنر دانشگاه خوبیه دیگه؟ یا من اشتباه انتخاب رشته کردم؟»
😂😂 خیلی اون موقع خندیدیم با هم دیگه. یهویی دچار شک و تردید شده بود.

پ.ن: ایشالا هرجا قبول شدی برات خیر و صلاح باشه توش.
حله
چون خاله ام اونجاست بعد انتخابای اصلیم زدمش.اون موقع هم میخواستم اینجا بپرسم که چادر اجباریه یا نه ولی بس که درگیر ترتیب گذاشتن شهرا بودم یادم رفت:))
کاش اگه به کمک نیاز دارن برای اعلام نتایج بگن ما هم بریم بالاخره یه گوشه کارو می‌گیریم سریع‌تر پیش بره.
_________
واقعا چرا من شهری رو گذاشتم توی انتخابام که حتی با هواپیما هم ۲ ساعت طول می‌کشه تا از شهر خودم برم اونجا که الان بشینم دعا کنم اون انتخابم درنیاد برام؟ :”)
وای اره
منم مثلا بندر عباس رو اون اخرا زدم که خیلی دوره ولی اون موقع میگفتم اوکیه با هواپیما میرم: ))))

منم مثلا بندر عباس رو اون اخرا زدم که خیلی دوره ولی اون موقع میگفتم اوکیه با هواپیما میرم: ))))
منم مشهد رو زدم با این استدلال که دانشگاه تیپ۱ ارزششو داره و با هواپیما می‌رم.
جدا از دو ساعت با هواپیما زمینی هم حدود ۲۰ ساعت راهه، یعنی واقعا سخته رفت و آمدش! :))

اگه دانشگاه رو شهرای دور زدید در مورد رفت و برگشت از طرق هوایی به قیمت بلیت ها و تعداد دفعاتی که میخواید برید و بیاید هم دقت کنید ببینید صرف می کنه براتون یا نه.قیمت بلیت خیلی بالا رفته.

بچه‌ها من به نظرم نگران رفت و امد بودن خیلی بیش از حد بُلد شده. اونقدری داستان نیست. عادت میکنین به فضای خوابگاه/خونه و حتی ممکنه بیشتر از با خانواده بودن هم بهتون خوش بگذره و ترجیح بدین هر ۴-۵ ماه مثلا برگردین : )
این حرفم به این معنی نیست که مسافت اصلا نباید فاکتوری در انتخاب دانشگاه باشه، نه اصلا (هر کسی بالاخره یه جوره و من کی باشم که نسخه کلی بپیچم: دی). صرفا الان که انتخاب کردین و تموم شده و رفته به این فکر کنین که کلی ادم هم شهرای دور/کشورای دیگه بودن و سختیش اونقدری نبوده که خیلیاشون جزو ۵ تا تاپ ترین سختی‌ که کشیدن ازش یاد کنن ( به تجربه ادمای اطراف من) : )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا