کنکور شب‌نشینی اعلام نتایج

وضعیت
موضوع بسته شده است.

_Fatemeh_

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
علوم پزشکی بیابون
رشته دانشگاه
پزشکی
حاجی چی چیو ۴ ۵ ماه؟الان من یک هفته ست برگشتم خوابگاه و از فرط لاغری استخونای لگنم زده بیرون.تو خوابگاه مخصوصا دخترا انواع عفونت های ادراری و واژینال میگیرن.حالا بماند مسمومیت و کرونا و کوفت و زهر مار.تازگیام رسما غذا در حدی سیرت میکنه ک بری سلف و برگردی.اصن ۵ ماه یه سره بخوای بمونی فقط استخونات میمونه اونم ن همه ش بخش کوچیکش
یکم یاواش :))
من همینجوریش وحشت خوابگاهو دارم دیگه عفونت این وسط چی میگه.

سمائیل

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
...
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
4
حاجی چی چیو ۴ ۵ ماه؟الان من یک هفته ست برگشتم خوابگاه و از فرط لاغری استخونای لگنم زده بیرون.تو خوابگاه مخصوصا دخترا انواع عفونت های ادراری و واژینال میگیرن.حالا بماند مسمومیت و کرونا و کوفت و زهر مار.تازگیام رسما غذا در حدی سیرت میکنه ک بری سلف و برگردی.اصن ۵ ماه یه سره بخوای بمونی فقط استخونات میمونه اونم ن همه ش بخش کوچیکش
همون یکم غذا قابل خوردن هست؟ :( من آشپزی بلد نیستم، سوسک و نوش و اینا چقدر دارین؟

A M I N

به یاد دارک لایت خدابیامرز
نام مرکز سمپاد
BHT
شهر
LNG
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
SBU
رشته دانشگاه
ARC

A M I N

نام مرکز سمپاد
BHT
شهر
LNG
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
SBU
رشته دانشگاه
ARC
اره غذاش قابل خوردنه.سوسک و موش و اینا ممکنه تو ۴ سال تحصیلت نهایت ۲ بار ببینی.چون خب تو یه اتاق ۳۰ متری ۴ نفر ادمین.اونقد شلوغه ک راحت موش میتونه قایم شه
۴ نفر «admin» خوندم اول.

نام مرکز سمپاد
فرزانگان۱
شهر
قم
سال فارغ التحصیلی
1401
مدال المپیاد
یه مرحله دو ادبی :)
دانشگاه
UMSHA
رشته دانشگاه
ANS
اره غذاش قابل خوردنه.سوسک و موش و اینا ممکنه تو ۴ سال تحصیلت نهایت ۲ بار ببینی.چون خب تو یه اتاق ۳۰ متری ۴ نفر ادمین.اونقد شلوغه ک راحت موش میتونه قایم شه
بله
همین مونده نگران این باشم بین وسایلم موش رفته باشه :/

سمائیل

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
...
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
4
آقااا دو بار و دیدم خوشحال شدم بعد با قسمت بعد جمله مواجه شدم یا خدا یعنی زیاد ولی نمی بینیم ممکنه هر جایی باشه ×_×

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اشباح
سال فارغ التحصیلی
1405

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT
خب قشنگه، الان ملت می‌تونن دو تا دیدگاه سر و ته بازه رو ببینن و خوابگاه نه خیلی گوگولی جلوه داده میشه و نه هیولای دوسر : ))
(امیدوارم ینی اینجوری باشه :D)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ولی این عفونت ادراری و واژینال اینا تا جایی که میدونم یا عوامل ژنتیکی داره یا داستانای رابطه جنسی و مراقبت‌هاش و اینا... ( ولی نمیدونم اطلاعاتم چقدر کامله)
غذام خب غذا پختن ممنوع نیست که... مسموم کنه و فلان و اینا میپزی میخوری:D
سختی‌های خوابگاه معمولا کنار اومدن با ادماس، بقیش رو ادم از پسش بر میاد ینی به نظر من و عذاب نمیکشه : ))

A M I N

نام مرکز سمپاد
BHT
شهر
LNG
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
SBU
رشته دانشگاه
ARC
عزیزان از فکر غذا پختن بیاین بیرون و با سلف خو بگیرین.:-" لولوخرخره نیست که نگرانش باشین. شبیه یه رستوران متوسطه و در صورتی خودتون بپزین که اگه سلف بگیرین بلایی سرتون میاد.

A M I N

نام مرکز سمپاد
BHT
شهر
LNG
سال فارغ التحصیلی
1397
دانشگاه
SBU
رشته دانشگاه
ARC

ili

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
حوزه علمیه قم
رشته دانشگاه
شیطان پرستیِ آنتوان لاوی(ص)
سختی‌های خوابگاه معمولا کنار اومدن با ادماس، بقیش رو ادم از پسش بر میاد ینی به نظر من و عذاب نمیکشه : ))
اگر هم خوابگاهی هامون شبا خروپف کنن و نزارن بخوابیم چی؟

ili

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
حوزه علمیه قم
رشته دانشگاه
شیطان پرستیِ آنتوان لاوی(ص)
اگر باهاشون جور نشیم چی

نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اشباح
سال فارغ التحصیلی
1405
۸ نفر ادم یه دسشویی ک اونم شاید هفته ای یه بار تمیز شه.البته به محض اینکه علائم عفونت واژینال دیدی یه دستمال رو با سرکه سیب بشور و نم دار ب حالت نوار بهداشتی استفاده کن.در مراحل اولیه از بین میبرتش
سرخود تغییر دادن پی‌اچ ناحیه‌ی تناسلی که مشکلات بدتری به وجود میاره، رفع اونم دردسره باز :‌|

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT
ن واقعا فقط این نیست.من تا حالا عفونت واژینال اصن نمیدونستم چی بود.الان ۶ ماهه دارم و کامل خوب نشده.و خب اگه یکی از هم اتاقیات بگیرن بقیه تونم احتمال زیاد میگیرین‌.عفونت ادراری ام همینه.در مورد غذا و مسمویت.مسمویت اینجا کم پیش میاد به خاطر غذا باشه به خاطر ابه بیشتر.اب خوابگامون طعم جلبک میده رسوباتشم خیلی زیاده.اصن نباید باهاش غذا درست کرد یا ازش خورد.حتی خیلیا دندونشونو با اب معدنی میشورن.
من این رو سرچ اینا کردم، میگه باکتری مسئول این عفونت قابل انتقاله ولی خودش واگیردار نیست! ( که البته زیست هیچی حالیم نیست و نمیفهمم ینی چی: دی)

اما به عنوان یه تجربم در همین راستا بگم (اگه راه انتقالش تماسی باشه؟) که ما یه هم اتاقی داشتیم که عفونت واژینال داشت و حتی در بعضی موارد لخت کامل (:))) هم تردد میکرد در اتاق و مینشست اینور اونور و خب ما نگرفتیم :-"
در کل هدفم اینه که از خیلی دارک جلوه دادن خوابگاه جلوگیری کنم... امیدوارم این خاطره رو هم در همین راستا بخونین : ))

_Fatemeh_

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1400
دانشگاه
علوم پزشکی بیابون
رشته دانشگاه
پزشکی
کی میاد پس؟

سمائیل

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
...
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
4
من این رو سرچ اینا کردم، میگه باکتری مسئول این عفونت قابل انتقاله ولی خودش واگیردار نیست! ( که البته زیست هیچی حالیم نیست و نمیفهمم ینی چی: دی)

اما به عنوان یه تجربم در همین راستا بگم (اگه راه انتقالش تماسی باشه؟) که ما یه هم اتاقی داشتیم که عفونت واژینال داشت و حتی در بعضی موارد لخت کامل (:))) هم تردد میکرد در اتاق و مینشست اینور اونور و خب ما نگرفتیم :-"
در کل هدفم اینه که از خیلی دارک جلوه دادن خوابگاه جلوگیری کنم... امیدوارم این خاطره رو هم در همین راستا بخونین : ))
ولی اینکه یکی لخت کامل تردد کنه و همه جا بشینه پاشه از عفونت دارک تره ×_×

نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
همدان
سال فارغ التحصیلی
1401
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
برق
خب خوبه چرا اینا رو زودتر نگفتید ؟ الان دیگه دلم نمی خواد نتایج بیاد :))

f@him

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فاتح
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
IT
ولی اینکه یکی لخت کامل تردد کنه و همه جا بشینه پاشه از عفونت دارک تره ×_×
"همه جا" رو نگفتم میشست البته: )) و اینکه در "بعضی موارد" اینجوری تردد می‌کرد : ))
ولی از نظر ما دارک نبود و جز زیبایی چیزی نمی دیدیم : ))

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا