- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1401
توی مدیکال استوز یه پست گذاشته توضیح دادهراستی بچه ها برای رفتن تو صفحه جوابا باید چه کدا یک رو بزنیم؟ یادم رفته
دو سه تا راه داره مثل اینکه
توی مدیکال استوز یه پست گذاشته توضیح دادهراستی بچه ها برای رفتن تو صفحه جوابا باید چه کدا یک رو بزنیم؟ یادم رفته
از روی اطلاعات ثبت نامتشماره داوطلبی از کجا بیارم
روی کارتم خوردهصندلی آزمون😂
بذار این نتایج ساعت ۵ و ۳۶ دقیقه بیاد بعدش برا هر پیشبینی سیصد چهارصد تومن میگیرم ازشونمن دیگه حوصله ام سر رفت
یا بیاین شرط بندی کنین رو پیش بینی @phoenix_s9 بلکم من یه پولی به جیب بزنم اینجا یا برم بخوابم![]()

همین ک زیر شماره پرونده هس؟روی کارتم خورده
اگه پی دی اف کارت رو نگه داشتین
فک کنم همونه .همین ک زیر شماره پرونده هس؟

اگر شماره پرونده داری فکر کنم بتونی با شماره پرونده سال تولد و کد ملی هم بگیری نتایج رو.همین ک زیر شماره پرونده هس؟
کاش دقیقه نمیگفتی احتمال درست دراومدن پیش بینیت میرفت بالابذار این نتایج ساعت ۵ و ۳۶ دقیقه بیاد بعدش برا هر پیشبینی سیصد چهارصد تومن میگیرم ازشون

الان این شماره پرونده برا هر کنکوریه ک دادم یه فقط برای یکیشه؟اگر شماره پرونده داری فکر کنم بتونی با شماره پرونده سال تولد و کد ملی هم بگیری نتایج رو.
من با اینکه سه تا ثبت نام کردم یه شماره پرونده بهم دادهالان این شماره پرونده برا هر کنکوریه ک دادم یه فقط برای یکیشه؟

اوکی پس مرسیمن با اینکه سه تا ثبت نام کردم یه شماره پرونده بهم داده
البته من فقط کنکور خودمو رفتم
شماره داوطلبی کنکورا ولی فرق داره
فرق من با بقیه پیشگوها همینه، من دقیقترین پیشبینی رو دارم😌کاش دقیقه نمیگفتی احتمال درست دراومدن پیش بینیت میرفت بالا![]()
غصه خوردن این ساعتا طبیعیه (: