- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
بچهها ناراحت نشین برای اون بندهخدا با سهمیه المپیاد و کارنامه سبز رفت کامپیوتر شریف
به يارى خدا و آقاى دكتر بله غائله اش تموم شد.بچه ها اینارو بیخیال
یکی بیاد واسه من توضیح بده این یه هفته ای نبودم دارک لایت بن شد از سایت؟
منی که تو تاپیک کنسل کالچر ضجه زدم که حق گرفتن تریبون از ملت رو ندارید:به يارى خدا و آقاى دكتر بله تموم شد.
از تريبونش براى تهديد استفاده مى كرد ديگه چه تريبونى؟منی که تو تاپیک کنسل کالچر ضجه زدم که حق گرفتن تریبون از ملت رو ندارید:
اها اره اگر اینجوری باشه مشکل دارهاز تريبونش براى تهديد استفاده مى كرد ديگه چه تريبونى؟
دوستان برای این سوال خواهشا از علامت سوال استفاده کنین داشتم امیدوارم میشدم و سکته میکردمدادن بچه ها نتیجه رو
عه. بدتر شد که:))حاجی منم منظورم این بود ک دادن.یه خانومی گفت و اینا.منم کلی استرس کشیدم سرش ولی خب معلوم شد خبری نیس
تو علوم پزشکی قم چادر اجباریه؟
آره فکر کنم
حلهخدا منو ببخشه ولی نمیدونم چرا خیلی به سوالت خندیدم حلال کن
خندهم از این بود که دم اعلام نتایج یهویی برات سوال جدی پیش اومده درمورد جایی که انتخاب کردی.
برادرم بعد از اینکه نتیجه کنکور ارشدش اومد و گرافیک دانشگاه هنر تهران قبول شد به من زنگ زده بود با صدای لرزون که «مهسا دانشگاه هنر دانشگاه خوبیه دیگه؟ یا من اشتباه انتخاب رشته کردم؟»
خیلی اون موقع خندیدیم با هم دیگه. یهویی دچار شک و تردید شده بود.
پ.ن: ایشالا هرجا قبول شدی برات خیر و صلاح باشه توش.
وای ارهکاش اگه به کمک نیاز دارن برای اعلام نتایج بگن ما هم بریم بالاخره یه گوشه کارو میگیریم سریعتر پیش بره.
_________
واقعا چرا من شهری رو گذاشتم توی انتخابام که حتی با هواپیما هم ۲ ساعت طول میکشه تا از شهر خودم برم اونجا که الان بشینم دعا کنم اون انتخابم درنیاد برام؟ :”)
منم مشهد رو زدم با این استدلال که دانشگاه تیپ۱ ارزششو داره و با هواپیما میرم.منم مثلا بندر عباس رو اون اخرا زدم که خیلی دوره ولی اون موقع میگفتم اوکیه با هواپیما میرم: ))))