روند ثبت نام دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Karenn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مورد اول و دوم رو چیکار کردین؟ میشه فرم ۶ رو پر نکرد؟
من اون بالای فرم یکو نمی‌دونستم چی بنویسم، چیزی ننوشتم و الان که چک کردم بررسی شده بود و مشکلی نداشت، فکر کنم خود دانشگاه پرش کنه!
واسه فرم شماره ۶، توی قسمت آپلود پیشش ستاره نبود(یعنی ضروری نبود) منم نه پرش کردم و نه اپلود‌.
حضوری هم برم اگه بخوان، پرش نمی‌کنم چون توش نوشته با رضایت کامل و اختیار و میل خودم!! درحالی که من اینو نمی‌خوام و رضایت و میلی ندارم! پس پرش نمی‌کنم هاها
اخه اگه امضا و مهر شه دردسر میشه.
گفتن تهش اینه میشه جزو نقایص پرونده که تا سه سال اخر فرصت تکمیلشو داری، تا اون موقع هم ان‌شاءالله(!!) این چرت و پرتا عوض میشن!

برای من ترم اول فیزیک1و فیزیک2 رو با هم گذاشتن،درسته یا نیاز به اصلاح داره؟

من اون فرم 1 رو پر نکردم :))

کد قبولی رو چی بزنم؟
(ادرس محل سکونت فعلی در زمان تحصیل) اینو چی بزنم؟ خوابگاه یا ادرس خونمون؟

بچه ها من عکس های لازم و عکس شناسنامه و فرم ها اینا رو اسکن کردم ولی حجمش زیادش شده و اپلود نمیشن اینارو باید چیکار کنم؟
با برنامه کم اسکنر اسکن کردم ریختم تو لب تاپ بعدش مینویسه حجمش واس اپلود زیاده با این برنامه های انلاین کاهش حجم هم باز به قدری نمیاد پایین ک بتونم اپلودشون کنم:/برنامه ی اسکنری دارید که بشه باهاش با حجم کم اسکن کرد یا پیشنهادی واس مشکلم دارید؟

بچه ها من عکس های لازم و عکس شناسنامه و فرم ها اینا رو اسکن کردم ولی حجمش زیادش شده و اپلود نمیشن اینارو باید چیکار کنم؟
با برنامه کم اسکنر اسکن کردم ریختم تو لب تاپ بعدش مینویسه حجمش واس اپلود زیاده با این برنامه های انلاین کاهش حجم هم باز به قدری نمیاد پایین ک بتونم اپلودشون کنم:/برنامه ی اسکنری دارید که بشه باهاش با حجم کم اسکن کرد یا پیشنهادی واس مشکلم دارید؟
من photo and picture resizer رو دارم و میشه حجم رو انتخاب کرد^____^ برای اندروید رو دارم و نمیدونم رو سیستم عامل های دیگه میشه یا نه="

منم با کم اسکنر گرفتم ولی بازم زیاد شد
با paint عکس ها رو باز کردم و سایزش رو کم کردم
به نظرم آسون ترین راهه :"

من ی فایل بود که هرکاری کردم سایزش کم نشد اخر سر تو لپ تاپ از روش اسکرین گرفتم اوکی شد:))
به عنوان راهکار اخر مدنظر داشته باش:))

سلام بچه ها
کسی کاری برای ثبت نام کرده؟
سایت دانشکده گفته متعاقبا اعلام میشه
ثبت نام ما دیروز شروع شد تا امشب
فردا هم حضوری شه
منتها انقد طولانیه این ثبت نام غیرحضوریش که دیشب بعد دوساعت تموم نشد:)) مدارکمم ناقص بود مجبور شدم همه شو لغو بزنم (یه بار بیشتر فرصت ثبت نداره) تا برم مدارک بگیرم

امیرکبیر گفت سخا رو نتونستی روال کنی اوکیه اون ۷ مورد دیگه همشو دارم انشالله

Back
بالا