mahan138
m.g.h
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- شهرکرد
- سال فارغ التحصیلی
- 1404
حیف شد
وظیفه افرادی مثل من که خوب میشناسنش چیه؟از اونجایی که مدرسه و مدیر مدرسه تا وقتی برای کتابخونه احساس نیاز نکنن و متوجه نشن چقدر به رسیدگی به کتابخونه نیاز داریم، طبیعتا کاری نمیکنن.
انتقاد نمیکنم ازشون صرفا میگم که منطقیه وقتی به نظر میاد کتابخونه مراجعه کننده نداره و بچه ها براشون مهم نیست، خرجی براش نکنه. پس بهترین کار اینه که بچه ها رو با کتابخونه اشنا کنیم.
کتابخونه مدرسه ما مثل یه گنجینه ارزشمنده، کمتر کسی بعد کامل شناختنش میتونه ازش دل بکنه.
ولی چون خیلی قدیمیه و یه مقدارم بزرگه، بچه ها این فرصتو ندارن که خوب بشناسنش و بفهمن واقعا چیه.
شدیدا خوشحال شدمبا اجازه من برم بعضی از طرح هات رو روی مدرسه خودمون پیاده سازی کنم :)
سید ایده واقعا سختیه مخصوصا رو بعضی معلم ها مثل معلم های شیمی و ریاضی و هندسه . مال ما که عمرا بیان (البته معلم های عمومی ام چرا ولی اختصاصی ها نه)یه ایده جدید به ذهنم رسید
از دبیر ها درخواست میکنم که به کتابخونه مدرسه بیان و کتاب بگیرن
اینطوری بچه ها میبینن و کنجکاو میشن و اونها هم میان!
1.در خصوص المپیاد خیلی از منابعش قدیمیه و کتابیهالان ترجیحا کتاب ها قدیمی شده تا کتاب جدید تهیه نشه و اینکه با تکنولوژی نره جلو قطعا هیچ اثری نداره
دیگه با توجه به اینکه جامعه هم رو به رشده و کتاب الکترونیک جایگزین میشه فکر نکنم ایده مناسبی باشه احیا
مگه بیان روی بخش سالن مطالعه تبلت های کتاب خوان تهیه کنند تا اینجوری بشه استفاده کرد شاید
ببین باهات مخالفمالان ترجیحا کتاب ها قدیمی شده تا کتاب جدید تهیه نشه و اینکه با تکنولوژی نره جلو قطعا هیچ اثری نداره
دیگه با توجه به اینکه جامعه هم رو به رشده و کتاب الکترونیک جایگزین میشه فکر نکنم ایده مناسبی باشه احیا
مگه بیان روی بخش سالن مطالعه تبلت های کتاب خوان تهیه کنند تا اینجوری بشه استفاده کرد شاید
کتابخونه های الکترونیک هم وجود دارن، فیزیکی ها هم وجود دارنالان ترجیحا کتاب ها قدیمی شده تا کتاب جدید تهیه نشه و اینکه با تکنولوژی نره جلو قطعا هیچ اثری نداره
امااااا این حرفت این ایده رو بهم داد که کامپیوتر کتابخونه رو راه بندازیم و کتابا رو ثبت کامپیوتری بکنیم دوباره.الان ترجیحا کتاب ها قدیمی شده تا کتاب جدید تهیه نشه و اینکه با تکنولوژی نره جلو قطعا هیچ اثری نداره
شاید چون مدرسه مون دخترونه ست اینطوریه اما دبیر هامون خیلی منعطفن! تا حالا دو تا دبیر رو بردم و گردوندم تو کتابخونهسید ایده واقعا سختیه مخصوصا رو بعضی معلم ها مثل معلم های شیمی و ریاضی و هندسه . مال ما که عمرا بیان (البته معلم های عمومی ام چرا ولی اختصاصی ها نه)
من سر آزمون جامع 14 تا کتاب از کتابخونه بردم. منتها چون کیف نداشتم برای همین کارتن برداشتم گذاشتم توشون و کارتن به دست تو اتوبوس بودمواسه این دیگه فشار نیمخورم خودمم ازاد برمیدارم
سلام.یکی از برجسته ترین ویژگی های مدارس سمپاد کتابخونه شه.
بودن یه کتابخونه غنی توی مدرسه خیلی عالیه، کنجکاوی بچه ها رو جواب میده، علایقشون رو پوشش میده و سرگرمشون میکنه...
یا بهتره بگم باید جواب بده، باید پوشش بده، باید سرگرم کنه!
مراجعه به کتابخونه شدیدا کاهش پیدا کرده، معدود افرادی هم که میرن بیشتر دنبال کتاب کمک درسی یا منابع المپیاد هستن.
یه عده خیلی خیلی نادر هستن که میرن از کتاب فلسفی، علمی، روانشناختی، داستانی، شعر و... استفاده کنن. خب چه خوب.. اما چه اتفاقی می افته؟
با کتاب هایی شدیدا قدیمی و در حال فروپاشی مواجه میشن. کتاب هایی که مال سالها پیش هستند و به ندرت جوابگوی نیاز های دانش اموز این زمان و این دوره هستند.
درسته که کتاب های قدیمی هم حس و حال خودشون رو دارن، اما کتاب هایی که پاسخگوی نیاز های جدید ما باشن بیشتر لازمن.
از شما میخوام اینجا انتظارات، نظرات، ایده ها، تجربه ها و پرسش های خودتون رو راجب کتابخونه مدرسه تون مطرح کنید.
بخصوص از افراد دغدغه مند، حتما انقاد ها و ایده هاتون رو بگید اینجا.
ایده خوبیه، با مدرسه مطرح میکنم که در پایه دهم حداقل که کمتر درسا سنگینن، تایم های مطالعه و بازدید از کتابخانه به بچه ها بدنسلام.
بخش عمده عدم استقبال دانش آموزان از کتابخانه و کتاب خوانی سیستم آموزشی هست که تست محوره و حفظیات زیاد و رقابت های شدید و... داره و فرصت مطالعه آزاد رو می گیره.
و این تفکر حتی در افراد درسخوان مدرسه وجود داره که فقط باید تست و جزوه و...بخونن و افراد کمی به سراغ کتب با موضوعات مختلف میرن.
راهکار من یکی مطالبه اهمیت به کتابخانه از مسئولین مدرسه و همچنین ایجاد سیر مطالعاتی و تایم هایی برای مطالعه آزاد هست.
حالا چیزی خوندی از ۱۴ تا کتاب؟من سر آزمون جامع 14 تا کتاب از کتابخونه بردم. منتها چون کیف نداشتم برای همین کارتن برداشتم گذاشتم توشون و کارتن به دست تو اتوبوس بودم
کتابخونه مدرسه تون چطوریه؟ بزرگه؟ چه بخش هایی داره؟ معمولا چه کتاب هایی برمیداری؟تو کلاس ما تنها کسی که کتابخونه اس منم
اگه آ به نشانه اعتراض کف کتابخونه نشینه تا من زودتر کتاب انتخاب نکنم همیشه اونجام
عکس گرفتم ازشششکتاب های کامپیوتر و برنامه نویسی رو هم تجمیع کردم
کلا شدن پنج تا طبقه
چیز جدیدی که امروز کشف کردم(علاوه بر تفسیر های نمونه و میزان) داستان های انگلیسی بودن، دو طبقه کامل داستان انگلیسی قدیمی داریم
مجموعه های علمی رو هم یه مدته دارم از گوشه و کنار کتابخونه جمع میکنم که کل مجموعه رو بزاریم تو یه طبقه. امروز یه طبقه واسشون خالی کردم و چیدم.
خیلی قشنگ شده بود کاش عکس میگرفتم
طبقه پایینش هم کتاب های موضوعی زیست هستن که عموما پزشکی ان، همونطور که گفتم هنوز تجمیع نشدن و سر جاشون نیستن، اما اگه نگاهشون کنید میبینید چقدر باحالن!!! مثلا اورانیوم فقیر شده سمت چپ طبقه، راجب خوزستانه و اینکه اورانیوم چه تاثیری روی مردمان اون منطقه داشته و مردم چه بیماری هایی گرفتن.عکس گرفتم ازششش
این طبقه از صفر تا صد به همت خودم بوده، بیشتر از خودم بهش افتخار میکنم
سمت راست مجموعه نگاهی به تاریخ علمه که ۳۲ جلده و درسته قدیمیه، اما واقعا باحاله. این ها از اقسا نقاط کتابخونه جمع اوری شدن مثل یه خانواده که بعد چندین سال دور هم جمع میشن! به ترتیب شماره چیدمشون، و همه شماره هاشو داریم از بعضی شماره ها هم دو سه تا داریم. کتابخونه های عمومی شهرمون یا کلا ندارنش یا نصفه دارنش ولی ما کامل داریمش!!!! افتخاررررر
وسط هم مجموعه کتاب های دانش پایه از انتشارات مدرسه هست. اونها جدید ترن و موضوعات بیشتری رو در بر میگیرن، اما ازشون متاسفانه زیاد نداریم...
سمت چپیه هم یه مجموعه خیلی خفن و باحاله که خیلی کم ازش داریم، دلم میخواد سفارش بدم!!
پ.ن: طبقه بالاش هنوز مرتب نشده، یه عده باید برن قاطی مذهبیا و بقیه شون قاطی تاریخ و روانشناسی
این قفسه مشکیه خالیه چون کمک درسی نظام قدیما رو دراوردیم ازش، احتمالا زیست بچینیم بجاش.این دو تا عکس کلی هم برای اشنایی بیشتر با کتابخونه مدرسه ما. بنظر خودم بزرگه، ولی ترسیدم بیاین بگین این در مقایسه با مال ما هیچه، حالا بیاین بگین بزرگه یا متوسط؟
کتاب های کامپیوتر و برنامه نویسی رو هم تجمیع کردم
کلا شدن پنج تا طبقه
چیز جدیدی که امروز کشف کردم(علاوه بر تفسیر های نمونه و میزان) داستان های انگلیسی بودن، دو طبقه کامل داستان انگلیسی قدیمی داریم
مجموعه های علمی رو هم یه مدته دارم از گوشه و کنار کتابخونه جمع میکنم که کل مجموعه رو بزاریم تو یه طبقه. امروز یه طبقه واسشون خالی کردم و چیدم.
خیلی قشنگ شده بود کاش عکس میگرفتم
هع . من برم تغییر جنسیت بدم انتقالی بگیرم بیام مدرستون :)
پنج طبقهی بالاییِ قفسه اول کتاب های کامپیوتر+برنامه نویسی+شبکه هستن.
چقد شبیه کتاب خونه ماعه
پنج طبقهی بالاییِ قفسه اول کتاب های کامپیوتر+برنامه نویسی+شبکه هستن.
بیا مدرسه ما تغییر جنسسیت هم نمی خادهع . من برم تغییر جنسیت بدم انتقالی بگیرم بیام مدرستون :)
یبار یه عکس بده ببینیم :/چقد شبیه کتاب خونه ماعه
چقدر عالیمن نهمم یکم زیادی از شما کوچکترم اما کتابخونه امسال به لطف مدیریت جدید مدرسه بازتر و بهتر شده )