تموم شیمی یک دوم اول فصل ۳
تموم فیزیک یک سوم اول فصل ۳
تموم ریاضی لگاریتم
تموم زیست فصل ۱ یازدهم. پارت اول یکساعته بود و کتاب و مجموعه نکاتمو براش خوندم و ده تا تست زدم
برنامه انروز: تموم فصل ۴ زیست چرا 40 تا تست انقدر طول کشی؟ تموم فصل 5 ریاضی داداشششش پاره شدمم 150 تا تستش چرا سخت بود انقدرر
تموم شینی دهم
نصف فیزیک فصل ۴ 30 تا زدم فقط ، ریدم♡
فصل ۵ زیست پیشروی داداش 105 تا هم این حاجییییی
تموم فصل ۶ زیست تموم فیزیک سطح اول فصل ۴ با 150 تست تموم شد
تموم ریاضی یکی ازون مباحث مونده از پایه اجباری ( فصل یک ۲۰۰ تا تست داره، پس اونقدارم تموم نه.(
قبل ریاضی حتما شیمی ، پس احتمالا ریاصی کنلکه شیم یبا 100 تست انجام شد
یو گایزززز بریم واسه یه روز دیگهه ( پارم فردا امتحان دارم ماز و شیمی دهم رو یبار دیگه باید مرور کنم و زمین شناسی هم که اصلا نخوندم ، کارای انجام شده تا الان:
یدور تموم زیست دهم یدور تموم شیمی دهم
یدور تموم فیزیک دهم (امروز انجام میشه)
حدود ۳ فصل ریاضی از دهم و یازدهم قاطی
که یعنی نصف بودجه قلمچی جمعههههه ولی اوکیه .اوکیه.
کارای امروز: زیست فصل ۶ توضیحات: داداشششش یک پارت کامل نشستم کتاب + نکات قبلی رو خوندم (امیدوارم 90 تا تست رو خوب بزنم ) خوب بوددد پارت بعدی اول نکات اینو مینویسم 90 تا زده شد +
زیست فصل ۷ توضیحات: فیزیک تمومتوضیحات: بچ یه ساعت مرور کتاب فصل4 گرفت ،بعد این میریم که 108 تا تستش رو بزنم _جان مادرت رو تایم_ ریدی با رو تایمیت داداشششش تموم شد ولی فاک یو ، برو خودتو بکن.جامع هم نزدی بچ.
شیمی مرور کتاب توضیحات:
فیزیک زدن جامعتوضیحات:
جمع تست :198
اشکالی نداره ، میبخشمت،ولی دیگه بهت تو اتاق لپتاپ نمیدم.فقط تو تایمای تفریح + دو ساعت اخر روز برای دیدن کلاسا ، خودت باعث شدی کنسلش کنم ، میخواستم بذارم بمونه.
سلام سمپادی ها .
زیست : اولین ازمون 63 زدمش و خب . ریدم.
شیمی مرور و تورق و جامع زدن 73 درصد کوفتیی چطوررر انتظار 20 درصد داشتمم
ریاضی هیچ غلطی نمیتونم کنم چون فقط نصفشو خوندم
فیزیک مرور و تورق و جامع زدن اولین ازمون 73 زدمش و چشمی بی دقتی یکی رو فهمیدمممم فاک یوووو _ ولی انتظار کمتر داشتم حس میکردم هیچی بلد نیستم و میکرو کاف نبوده
زمین حالا یه مرور نسبی کوفت که بلد نیستم ازش
ازمون ماز فاکی رو بدم
تحلیل کوفتی
زیست فصل ۷ پدرسگ.
زیست فصل ۹ پدرسگ.
خدایا منو سوسک کن.
فقط تحلیل قلمچی اونم ریاضی موند.
تحلیل ماز مونده/میره تو وقتای مرده.
بجاش برنامه ریزی و اینا کردم و خفن بازی
ادم سوسک باشه من نباشه ، اشکال نداره .میخوام برم بخوابم.
کارای امروز: خوندن دقیق کتاب زیست تا مبحث ازمون ---->با اینکه قبلا درسنامه خونده بودم ولی نکات ریزی تو ذهنم تثبیت شدن ، نکات ه عزیزم رو هم خوندم که زیاد نبودن ، احتمالا دفتر داشته
خوندن دقیق و دوباره درسنامه زیست تا مبحث ازمون ----> کلا یه نکته جدید یافتم بقیه قدیمی و مرور طور
19 تست و تموم مضربی و دور اول تست های مبحث ازمون ----->یکیش ترکیبی با اینده بود پس 18 تا ngl
خوندن دقیق کتاب شیمی تا مبحث ازمون -----> حالا تست بزنم ببینم چه کردم خوندن دقیق درسنامه تا مبحث ازمون درسنامه نداشت متاسفانه ----> یه پاسخ نامه ای داشت در حد پارگی
28 تست مضربی و تموم شیمی تا مبحث ازمون-----> دو تا موند فردا
دیدن فیلم اموزشی زیست که از پنحشنبه وارد پنل شده -----> رو سطح دقت فرهمندنیا کراش زدم
دادن ازمون ریاضی ماز که امروز اخرین مهلتشه -----> میتونست بهتر باشه اکه انقدر خانواده صدام نمیکردن
انجام تکلیف زیست ماز تا یادم نرفته ----> کاری نبود ، عقب ننداز کار اصلی رو انقدر.
تموم مضربی شیمی یازدهم مبحث ازمون _128 تست _
تست فصل 1 فیزیک یازدهم 50 تست
تحلیل درس زیست ماز.
تموم ۸_۱۰ تست فیزیک دوازده تکلیف تموم تکالیف ریاضی تموم ۲۰ مسئله شیمی 16 تا بود ولی باشه . تموم جزوه شیمی
تموم فیزیک یازده ۱/۲ اول فصل ۱ مبحث آزمون 24/66 زیست فصل ۲ دهم گفتار های مونده بعد ۲ تست پارت اولم و دوم رو براش گذاشتم تکمیل شد 80 تست
زیست فصل ۳ گفتار ۱ تموم 60 تست
امروز ارکین و اینا هم ندیدم خدایی ، تو tumblr هم نچرخیدم ، مشکل با اون یک ساعته 7_8 بود که نخوندم!
جمع تست (با 11 تا توی مدرسه ) :
191 تست
و لایک بیخیال.لایک بیخیال. تا 2 مدرسه بودم. نه 9 تا بزنم رند شه تروخدا ) : تازه 3 تا تست زیستمم حذف شد .
کمتر از 5 ساعت دیگه فرصت درس خوندن دارم فاککککک 63 تست زیست فصل 3 گفتار 2 _ 64 ولی باشه. تموم شیمی جلسه تموم شیمی بخش مشاوررررر فاکککککککککککککک
+ سر و کله زدن با فیزیک پدر سگ.