خب تحلیل این دو هفته ای گس؟
زیست شناسی دهم:iq +همه تستا+جامع قوی
زیست یازده: iq + همه تستا +جامع قوی
شیمی ده : سه سطحی + همه تستا نسبتا قوی
شیمی یازده: هنوز کامل نشده،
امشب تموم شد ابی میکنمش اینجارو ، اما نصفش همه تستا نصفشvit فقط نسبتا قوی
ریاضی اجبجاری:نردبام همه شون قوی خفن
فیزیک 11 : تموم تستای نشرالگو نسبتا قوی
فیزیک 10: الان نقطه ضعف، فردا قبل ماز خوب تست بزنم میشه قوت،چون فصلیه که یدور از میکرو اول تابستون زدم و کلا تسلط نسبتا مناسبی به این فصل دارم(برخلاف فصل 2 پدرسگیش)
زمین شناسی: جزوه چلاجور رو خوندم ، نسبتا قوی
خب راستش اصلا رو دوازدهم وقت نذاشتم و غمم حسابی گینه، فیزیک و ریاضی مطمئنم جمع میشن با فقط جزوه خوندن ، اما امان از زیست!
البته تست های پینوکیو رو زدم تا اخر گفتار2 اوایل هفته اول، اما از گفتار3 ؟ هیچی.74 تست کلا براش. ریاضی هم کار خوبم این هفته 80 تا تست اون اوایل از خود تکالیف عزیزی بوده، معلم ریاضی قویه اما نکاتش خوب بود، حضورم تو کلاس کافی بود و نکات رو مرور باید کنم ، فیزیک هم معلمش عالیه مدرسه و به همون نسبت حضور من تو کلاس، 90 تست هم ازون زدم از کتاب ابی و جمع کرده بود اوایل هفته؛اوکی الان که نوشتم حس میکنم زیاد هم دوازدهم ول نبوده
و من مریض و پریود بودم و بعدشم حسابییی تنبل، هخیشه روزای مونده به امتحان تنبل میشم، فکر میکنم استرسه
اتاقم رو تمیز نگه داشتم که خیلی عجیبه! همیشه روزای اخر ازمون کثیف و درهم ریخته بود، خوبیش اینه که جمعه فقط بای جاروبرقی بزنم و تموم .
نوشتنیم مرتب تر بوده، نه هنوز اونقدر مرتب، اوکیش کن زن!
مدیتیشن؟ ریدم با عادت سازیم . انشالله دو هفته بعدی
نمودار پیشرفت میمونه جمعه این هفته
درکل ،درکل،پیشرفتم نسبت به دو هفته پیش مشهوده، بیایید فراموش نکنیم من از اول هفته اول درگیر وضعیت جسمی داغون و روحی داغون تر بودم، نه اونقدر بد هم البته، فقط دلم میخواست میتونستم از این حس ایجاد نظمم استفاده کنم ، دفعه بعد!
نکته منفیم کلاس ندیدنم بود، دو روز اول پاره ام ،که باز هم در دفاع از خودم بگم شیمی و زیست رو جز جلسه اخر کامل دیدم ، ببینیم چی میشه
تراز مورد انتظار ماز: 10600_11000
تراز مورد انتظار قلمچی:6800_7200