@A§AL و @Gh_jam زیباترینها @phoenix_s9 فرصتطلبترین در ارسال لینک ناشناس و بامرامترین @A M I N بامزهترین و بدون اون گروه سوت و کورهترین @Amin rouhi هنرمندترین، حواسش به همه چیز (جز خودش) هستترین @علیمپو دارندهی جالبترین صدا @incognito (بانو شبنم) دارندهی زیباترین پروفایلها @Marziie دارندهی بهترین ایدهها و عملکرد در عکاسی و نقاشی @dinsiora دارندهی بیشترین تفاوت میان آنچه ازش تصور میشه و آنچه در واقعیت هست @زمستون (انشاءالله که خودشه) دارندهی زیباترین لبخند @Vernal [حالا بذار فکر کنم] @زهرا هنرمندترین ٢، قشنگترین بخش پادکست @پهلوی جاش اینجا خالیهترین @TA.MS ظریفترین @اسدالهی خوشتیپترین در تمام موقعیتها @Lushato پارادوکسیکالترین و دنبال هر چیزی هستترین @Hecate خودش رو با تمام خوبیهاش دست کم میگیرهترین @Chandler. دارندهی شبیهترین لبخند و حالت چهره به بانو نوشآفرین، گوگولیترین @hadiso از وصف خوبیهاش عاجزمترین، بیا بغلت کنمترین @سینا حسنی بالای منبر ترین @علی باجلان به ظاهر بیحاشیهترین ولی دارای عمیقترین حواشی @mostafa84 دارندهی برادرانهترین روحیات @برفــــ و @Narjess دارندهی خاصترین نوع شخصیت @حمیده پر تلاشترین @Gadfly "چتروم تو را میخواند" ترین @uwu مهربانترین در نوع خود @Roxan دارندهی تحسینبرانگیزترین اعتماد به نفس @صوراسرافيل یکی از خوبترین دوستان من @matin320 با من مهربانترین
@TOMVF81 محققترین و پیگیرترین @hosam.r دارندهی بیشترین تطابق روحیات با شغل، عکسهای قشنگی از گلهاشون میگیره ترین @رعـنـا رعنا ترین @Sahaʀ دارندهی متناسبترین چهره @Becoming و @Aynazi و @sara-s چشمقشنگترینها @Ali.D7 دارندهی سمترین گیفها و استیکرها از خود @Krypton زیباترین گل @*aysan* دلم خیلی خیلی براش تنگ شدهترین
خب بقیهش رو بعدا مینویسم لطفا تاپیک رو نبندین وگرنه به نشانهی اعتراض بقیهش رو تو ح.ب پست میکنم ممنون.