های گایز @ســیــزده پایه ترین/ میدونه هرچیزی بصرفه ترش چیه ترین @dinsiora بااستعدادترین @علیمپو "دیگه عجیب نیست واسم" ترین/ دوست داشتم تو ۲۰سالگیش باهاش میگشتم ترین/ ویس های قشنگی میده ترین @هاینتس نوشته هات خیلی کراشن ترین/ یونی سکس ترین/ زید متریال ترین @MarMari آندرریتد ترین/ نوار کاستِ به جا مانده ترین(بقول زهرا)/ لفظ قلم حرف بزنِ تو دلبرو ترین @Amin rouhi گزافه گو ترین @اسدالهی اوورکت پوشِ افکاری ترین @Ali.D7 ازینکه فلیبگ رو فهمیده خیلی خوشحالم ترین/میشه باهاش به دنیا فحش ناموس داد ترین @ali97sky منطقی ترین/ نگرانی بیخودی دار ترین/ وای پلوم شفته شد/نشد ترین
I'll be there for you ترین @venusi ازت بت ساخته بودم ترین @armin_att با افکارِ جنسیتیت زاویه دارم ترین/پیر شدیم دیگه باید منطقی برخورد کنیم و چه میشه کرد و شاید این هم درست باشه ترین
@mortezz کیپاپ ترین/ داوش ترین/ سنس او هیومرِ اندرریتد دار ترین/ وقتی نیستی جات خالیه ترین/ افسردگی بگام داد ترین @MnH. چقدر تو پست هات زیبا نوشتی ترین/ خجالتی ترین @incognito نظرات دیگران برام مهمه ترین @Sahaʀ خیلی قشنگ میگه" زن" ترین/ شرقیِ غمگین ترین @ارسلان از دیسیپلین زندگیت خوشم میاد ترین/ دراگ زدن باهات میچسبه ترین @ماهوک حرف های تامل برانگیز بزن ترین/ دوست دارم باهات قدم بزنم و معاشرت کنیم ترین/بشینیم گوشه ی خیابون مردمو نگاه کنیم ترین/ سطح تنذ ت رو میپسندم ترین
@anaana251223 ری اکت موز ترین/ سلام من اهمیت نمیدم که ممکنه از من خوشتون نیاد ترین/ سلیقه اش رو نمی پسندم ترین/ دابسمش و فیلتر ترین
@فاطیما داره تو ذهنم تغییر میکنه ترین @Lincoln یوقتایی اطلاعات پشم ریزونی داره ترین/ ازینا که دیت شیک میرن ترین/ ساعت رولکس و پیرهن سفید ترین
@زمستون با ترین هات حال کردم ترین/ جوری که خانواده ها فک میکنن دخترا تو الزهرا هستن ترین
سبحان ایمانی: فهمیدم تو حضوری ازم خوشت نیومد ترین/ بی نمک ترین/ پسیواگرسیو ترین @itsmaew پیش به سوی بگایی خوش میگذره قام قام ترین/ نرم ترین/ بامزه ترین @Marziie شرقیِ محرون ترین/آرتیست ترین/ خام ولی ساده و جذاب ترین
@ali97sky اقای باجلان بودی ولی علی خالی هم نیستی ترین ، خفن ترین، مهندس ترین
حسنی:اونی که فکر میکردم نبود ترین،عجیب ترین، **شر گو ترین، خوب ترین، محترم ترین @D3runk3n: بچم ترین، تو فاز غیر ادمیزاد بودن ترین,**شر گو تر ترین @علیمپو کالکشن فحش با لول بالاترین،خوشم نمیاد ازش ولی خوبه ترین @*ترلان* خودم ترین، همینی هستم که هستم ترین
@shnava بچهشیعهٔ سابق ترین، ولمون کرد رفت ترین (البته این برای سال قبله، گفتم از فرصت استفاده کنم.) @m0rvarid زبانباز ترین، تراپیپزشکیترکیبیبزن ترین، صلحجو ترین @sara-s مامانبابام ترین، مدرسهمون خیلی خوبه ترین، کوچولو ترین
@سیناحسنی در مرتبهٔ زبانی زنستیز ترین، نیازمند ویاس ترین، کرجیشده ترین، ریتیل ترین، فایننس دولوپر ترین، مذکرِ ویدیو مسیج بده ترین @زمستون از چنگال شیعه فرار کرده ترین، خالدار ترین، مونثِ ویدیو مسیج بده ترین @itsmaew شل ترین، افسرده ترین، فراریترین، بالقوه کیوت ترین، رپ فارس دوست ترین @ali97sky کوچولوی پیر ترین، فارسی ترین، بورسبولک ترین، حد و حدود را پاره میکنم ترین، جاجو ترین، زنستیز ترین @Chandler. اوخودا ترین، شکسته دل ترین، لای بزرگا بازی کن ترین، هر چی جز پزشک ترین @Marziie لختت میکنم ترین، لخت میشم ترین، بامزه ترین @dinsiora کنکوری ترین، دراگباز ترین، سریال/پست سم بین ترین، اخلاقمداری از ایرانی بودن جدا کن ترین، دهه هشتادی ترین @incognito تو خماری میذارمت ترین، بستیباز ترین، شرق مازندرانی ترین، زید گنگستر آمل ترین @mahdichalaki جدی ترین، در ایران مانده ترین، دارای کفشهای چفت در نردبان صنعت و آکادمی ترین @MarMari فضول ترین، کاش هایده زنم بود ترین، تنکابنی ترین، مادر بالقوه ترین @Sahaʀ نازی ترین، دارای اکت دستهای کیوت ترین، منفعلانه درخواست توجه کن ترین، درخت پسته دار ترین @|تا غذا دوست ترین، دلتنگ برای ایران ترین، مونثِ خودکامه ترین، مشاور مهاجرت تحصیلی ترین
@MorteZ مهربان ترین، adhd ترین، حافظه دار ترین، یوتیوبر ترین @ma_221 ترک ترین، اینستا باز ترین، عکسای ایرانی بگیر ترین، لحن آرام ترین @Her چشم ترین، تو لایههای پایین دهن ترین، دارای نظر ولید ترین @Helium بالقوه دراگباز ترین، کیوت ترین @MnH. دارای چشمهای ذوقآلود ترین، آ اس پ پرسن ترین، فشندوست ترین، ردیوهد ترین، متوجه ترین @زهرا سخنور ترین (میخواستم بگم حراف ترین) @Krypton دارای لحن دلنشین ترین @armin_att زیدباز ترین، اسکُلَت میکنم ترین، آقا عالی ترین @anaana251223 همهچیز را یک ساعته خواه ترین، بوس دوست ترین، مقنعه پوش ترین، بابام پولداره پس معلم میشم ترین @Lincoln بزرگ ترین، با حوصله ترین، پروژه کن ترین، خانوم باز ترین @فاطیما دایی جان ترین، ناقض قضیهٔ حمار ترین، عوض خواهم شد ترین @هاینتس مذکرِ فمینیست ترین، ماهی ۵ هزار دلار خرج میکنه ترین، برندساز ترین @Lushato کوچولوی مورد علاقه ترین @Orelia ما رو بخشید ترین، فرزانگان دویی ترین، مونث فمینیست ترین @صفر بتوان صفر سر به پایین ترین، ریش و موی آخوندی ترین، هارشِ سافت ترین @اسدالهی فرزند خلف دون کورلئونه ترین، یه سر بریم بیرون ترین @mischievous وای اسکیزوفرنیک میشم ترین، تهرونی ترین @phoenix_s9 حشرم را بر صورتت میکوبم ترین، نوجوان کله داغ ترین @فاطمـه تو کمد دیواری جا بشو ترین، بزرگشده ترین @Ali.D7 طنز و جدی تو هم رفته ترین، مشهدی ترین @uwu :< ترین، کم حوصله ترین @Vernal ترکتان میکنم ترین، سی ساله دوست ترین، در نه سالگی ازدواج خواهم کرد ترین